כיצד מומלץ לחבר YES 3100S ל- HTPC?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
keypod פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

במזל טוב קיבלתי ממיר חדש של YES את ה - 3100S. מאחר ויש לי מחשב HTPC עם כרטיס 150 (צילום כניסות מצורף) אני מבין שגם אם היציאה של הממיר תוגדר ל - S-VIDEO, אני עדיין יאלץ לחבר אותו באמצעות כבל SCART ל - 3 פלגים אנלוגיים בדיוק כמו את הממיר הקודם? האם יש דרך להכניס למחשב אות דיגיטלי טהור? אולי באמצעות כרטיס טלויזיה אחר? תודה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

בעזרת כרטיס DVB-S (חפש בפורום לפי מילת המפתח Twinhan) תוכל לקבל אות דיגיטלי טהור, אולם רק עבור ערוצים לא מוצפנים - ערוץ 2 וערוץ 10, ויש דיבורים על ערוץ 1 מתישהו (אין עדיין).
בעזרת ה-PVR150 - חיבורים אנלוגיים (VIDEO או S-VIDEO) בלבד.

keypod פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

pixies כתב:בעזרת כרטיס DVB-S (חפש בפורום לפי מילת המפתח Twinhan) תוכל לקבל אות דיגיטלי טהור, אולם רק עבור ערוצים לא מוצפנים - ערוץ 2 וערוץ 10, ויש דיבורים על ערוץ 1 מתישהו (אין עדיין).
בעזרת ה-PVR150 - חיבורים אנלוגיים (VIDEO או S-VIDEO) בלבד.
...
תודה,
אתה יודע האם בקונפיגורציה הקיימת כלומר חיבור ממיר 3100S עם SCART לכניסה אנאלוגית יהיה שיפור מול הממיר הישן? ואם כן, האם להגדיר בממיר אות יציאת S-VIDEO או RGB? שמתי לב שיש 2 אפשרויות.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

בממיר שלי ה-S-VIDEO לא עובד בסקארט, אלא רק VIDEO או RGB, למרות שאופציית ה-S-VIDEO מופיעה בתפריטים. אם עניין ה-S-VIDEO ממש עקרוני לך, ברר את העניין מול המוקד של YES.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78925
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

SVIDEO פעיל בממיר PACE 1000 ו-ADB 3100S

הוא החיבור המומלץ.

yarnic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374

שליחה #6 

כעיקרון האות מגיע דיגיטלי לממיר ואח"כ הופך לאנלוגי. אם אתה מחובר לאנטנת לווין פרטית (לא של יס) ומשתמש בכרטיס לוויני למחשב זה ייכנס דיגיטלי ותוכל לראות, בנוסף לערוצים 10,2, גם ערוצים מאירופה וכו' - די משעמם... יש גם ממירים ללווין שתומכים ב-HD ויש להם חיבור HDMI אבל שוב - אירופה וכמה ערוצים בודדים שמשדרים שם ב-HD. בקיצור: ליס תישאר רק עם אנלוגי כי כרטיס מחשב לשני ערוצים די מיותר, אלא אם אלה הערוצים האהובים עליך....
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE

keypod פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

oferlaor כתב:SVIDEO פעיל בממיר PACE 1000 ו-ADB 3100S

הוא החיבור המומלץ.
...
אכן כן, הגדרה של יציאה כ - S-VIDEO מספקת את התמונה הטובה ביותר

שלח תגובה