שיכפול קודי מ NVIDIA לחומרה אחרת

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
dkilshtein פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם.

לפני כמה ימים החלטתי להכניס טלויזיה לחדר השינה. הטלויזיה, שבחרתי היא לא חכמה ולא 4K.
אני רוצה להתקין את קןדי על RPI3 (בכל זאת, חדר שינה + TV שתומכת באיכות מרבית של FHD).
בסלון יש לי את ה Nvidia Sheild והייתי רוצה שהקודי על ה RP3 יהיה זהה לקודי על ה NVIDIA.
האם יש דרך לשכפל את הקודי (או נכון יותר את ההגדרות) מה NVIDIA ל RP3 (כולל כל התוספים, כל ההגדרות והתפריטים)?
האם כדאי לקנות חומרה אחרת, שאליה יהיה קל יותר לשכפל את ה NVIDIA?

justme123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

יש הרחבה בשם Backup שאמורה לעשות בדיוק את זה אבל קצת הסתבכתי איתה.
הצלחתי ע"י שימוש בהרחבה Indigo שכוללת גם פונקציה של גיבוי קודי לתיקיה מוגדרת ואז שחזור שלו מהתיקיה במכשיר החדש.
יש מדריכים באינטרנט לשכפול קודי ע"י העתקה ידנית של (חלק מ)התיקיות של קודי ממכשיר למכשיר.
בסופו של דבר אלו פעולות זהות שאמורות לעבוד גם עם חומרה שונה. לי לא היו בעיות אבל העתקתי את ההגדרות והתוספים של קודי למכשיר זהה.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 521 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #3 

@dkilshtein
אפשרות ה backup לא תעבוד כהלכה היות ומדובר בפלטפורמות שונות.
לא בטוח שהבנתי מדוע לא להתקין קודי על ה PI מחדש?? הרי מן הסתם עשית את זה פעם אחת ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

dkilshtein פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

כן, זה נכון. backup לא עובדת טוב גם על אותה פלטפורמה (אם למשל משנים את מערכת התפריטים).
הרעיון שעומד מאחורי הרצון למצוא דרך לשכפל את קודי ממערכת אחת לשניה נובע מתוך הרצון להתעסק בהגדרות רק פעם אחת, עידכון של ההגדרות וכמובן גיבויים (משום מה, קודי ולא משנה על איזו פלטפורמה, מראה ביצועים פחות ופחות טובים עם הזמן..).
לצערי, אני מבין כעט, שלא ניתן לעשות זאת, ואצטרך לבצע את כל ההגדרות מחדש ולקוות שההגדרות יחזיקו זמן רב, ככל הניתן.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #5 

עם ה BACKUP עברתי מKODI על WIN ל KODI על אנדרויד ללא שום בעיה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”