Montana eps
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
משהו רע לך עם הרמקולים שלך?
הרמקולים שהציעו לך פותרים את הבעיה שיש לך איתם (אם יש)?
אם כן, לך על זה.
לדעתי, אם אתה לא שומע יתרון בהחלפה, אין צורך להחליף.
הרמקולים שהציעו לך פותרים את הבעיה שיש לך איתם (אם יש)?
אם כן, לך על זה.
לדעתי, אם אתה לא שומע יתרון בהחלפה, אין צורך להחליף.
@jjoshavin
לפחות לפי המדידות ב stereophile טריטון דווקא נראה יותר רציני.
ברמקולים צפונה מ2000 דולר (בעולם האמיתי, לא בישראל כמובן) הקשר בין עלות לביצועים די הולך לאיבוד ומתחילים כל מיני משחקים אודיופילים טיפשיים.
לפחות לפי המדידות ב stereophile טריטון דווקא נראה יותר רציני.
ברמקולים צפונה מ2000 דולר (בעולם האמיתי, לא בישראל כמובן) הקשר בין עלות לביצועים די הולך לאיבוד ומתחילים כל מיני משחקים אודיופילים טיפשיים.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
המוטנה אמורים ללעוס אותם ולירוק אותם בלי מלח. בתנאי!
שיש לך הגברה עצבנית. אבל עצבנית. 100 וואט לא באמת ידגדג אותם. קלאס A או איזה מגבר של 200-300 וואט ויש לך חתיכת רמקול ביד.
סיוגים: לא שמעתי את הגולדן איר - אבל מדובר פה על 2000 דולר לעומת סדר גודל של 12 אלף דולר לפני 13 שנה. אין השוואה בכלל. פורשה מול פורד פוקוס.
הייתי בעלים של מוטנה EPS. רמקול מדהים! מיד היי מטורף, באסים הדוקים מאוד ומאוד מהירים, טוויטר נהדר. הוחלפו לרמקולים יקרים הרבה יותר ותובעניים הרבה פחות.
אך ורק אם יש לך הגברה ראויה ומקור איכותי. אחרת, לא בטוח בכלל ששווה לך להיכנס להרפתקה הזו.
שיש לך הגברה עצבנית. אבל עצבנית. 100 וואט לא באמת ידגדג אותם. קלאס A או איזה מגבר של 200-300 וואט ויש לך חתיכת רמקול ביד.
סיוגים: לא שמעתי את הגולדן איר - אבל מדובר פה על 2000 דולר לעומת סדר גודל של 12 אלף דולר לפני 13 שנה. אין השוואה בכלל. פורשה מול פורד פוקוס.
הייתי בעלים של מוטנה EPS. רמקול מדהים! מיד היי מטורף, באסים הדוקים מאוד ומאוד מהירים, טוויטר נהדר. הוחלפו לרמקולים יקרים הרבה יותר ותובעניים הרבה פחות.
אך ורק אם יש לך הגברה ראויה ומקור איכותי. אחרת, לא בטוח בכלל ששווה לך להיכנס להרפתקה הזו.
אכן רמקול מעולה - יש לי אותו שנים רבות.ran_carney כתב:המוטנה אמורים ללעוס אותם ולירוק אותם בלי מלח. בתנאי!
אך ורק אם יש לך הגברה ראויה ומקור איכותי. אחרת, לא בטוח בכלל ששווה לך להיכנס להרפתקה הזו....
רמקול עם תמורה אדירה לכסף.
מעולם לא עלה 12.000 דולר .
כשיצא לשוק עלה 8000 דולר וכשיצא EPS2 הוא עלה 10.000 דולר.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אכן, טעות שלי. חישבתי בטעות לפי המחיר שנמכר בשקלים בזמנו (65000 ש"ח בערך) בעקבות מיסי הייבוא הגבוהים מאוד שהיו נהוגים אז