התחדשתי לפסח, macap MXK
שלום,
בהמלצת הפורום ולאחר זמן רב של בדיקות, עברתי לקונית גדולה.
נקנתה מקרלו, משלוח TNT, הגיעה הביתה תוך 7 ימים, לא ביקשו שום הצהרה מהמכס, אפילו לא יצרו איתי קשר, עמלות שחרור של 145 ש"ח ל-TNT + מעמ וזה הכל.
אני חייב לומר שנורא חששתי מהדוזר, אבל סה"כ אחרי 2-3 כוסות זה מרגיש לי כבר טבעי ואני מאוד מרוצה.
איכות הבניה של המכונה מאוד מרשימה, ויחידת הכיוונון המיקרומטרי מאפשרת כיוונון סופר עדין.
אני עושה סינגל דוזינג, והיה לי חשוב נושא האגירה.
מהשוט הראשון התחלתי במדידות משקל,
צוואר המטחנה מכיל קרוב ל-5 גרם קפה, אם לא מברישים , זאת בעיה גדולה (ראו תמונות) ומעניין אם זה מה שיושב במטחנת ה-M7D או ששם זה תכנון שונה.
צוואר המטחנה מאוד מאוד רחב ונוח מאוד לגישה עם מברשת.
בשימוש כזה האגירה הכללית (ואני מדדתי מהשוט הראשון) פחות מגרם, כולל הסכינים, צוואר, דוזר וכ' - אני מאוד מרוצה.
מרגע שהמטחנה כויילה ניתן לראות קרמה מאוד מאוד עשירה ביחס ל-K3 ונראה נושא הצ'אנלינג נעלם כליל.
הטעם שונה מה-K3, ועדיף לטעמי האישי.
המטחנה מאוד מאוד שקטה, זה ממש מדהים.
מהירות הסיבוב מאוד איטית, ולמרות זאת, 18 גרם קפה יטחנו ב-6-7 שניות.
רוצה להודות לפורום על ההמלצות.
אם למישהו יש שאלות אשמח לענות.
בהמלצת הפורום ולאחר זמן רב של בדיקות, עברתי לקונית גדולה.
נקנתה מקרלו, משלוח TNT, הגיעה הביתה תוך 7 ימים, לא ביקשו שום הצהרה מהמכס, אפילו לא יצרו איתי קשר, עמלות שחרור של 145 ש"ח ל-TNT + מעמ וזה הכל.
אני חייב לומר שנורא חששתי מהדוזר, אבל סה"כ אחרי 2-3 כוסות זה מרגיש לי כבר טבעי ואני מאוד מרוצה.
איכות הבניה של המכונה מאוד מרשימה, ויחידת הכיוונון המיקרומטרי מאפשרת כיוונון סופר עדין.
אני עושה סינגל דוזינג, והיה לי חשוב נושא האגירה.
מהשוט הראשון התחלתי במדידות משקל,
צוואר המטחנה מכיל קרוב ל-5 גרם קפה, אם לא מברישים , זאת בעיה גדולה (ראו תמונות) ומעניין אם זה מה שיושב במטחנת ה-M7D או ששם זה תכנון שונה.
צוואר המטחנה מאוד מאוד רחב ונוח מאוד לגישה עם מברשת.
בשימוש כזה האגירה הכללית (ואני מדדתי מהשוט הראשון) פחות מגרם, כולל הסכינים, צוואר, דוזר וכ' - אני מאוד מרוצה.
מרגע שהמטחנה כויילה ניתן לראות קרמה מאוד מאוד עשירה ביחס ל-K3 ונראה נושא הצ'אנלינג נעלם כליל.
הטעם שונה מה-K3, ועדיף לטעמי האישי.
המטחנה מאוד מאוד שקטה, זה ממש מדהים.
מהירות הסיבוב מאוד איטית, ולמרות זאת, 18 גרם קפה יטחנו ב-6-7 שניות.
רוצה להודות לפורום על ההמלצות.
אם למישהו יש שאלות אשמח לענות.
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
תתחדש 
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096