יש רעשים ברמקולים של פוקל אחרי כיול קול בעזרת מיקרופון ל-DENON- עזרה דחופה
שלום לחברי הקבוצה
יש לי תופעה מאוד מוזרה , אתמול בוצע כיול לצליל בעזרת מיקרופון AUDYSSEY MODEL ACM1HB
ומשהו מוזר קרה באחד הרמקולים של פוקל אחורים התחלתי לשמוע צליל לא נקי מהרמקול חשבתי כיול לא טוב
אז העברתי את הרמקול במקום רמקול אחר ועדיין דרך אותו רמקול אני שומע צליל לא נקי עם הפרעה .
מישהו יכול בבקשה להסביר לי יש מצב שנגרם נזק לרמקול עקב כיול לא נכון או כל פעולה אחרת לא נכונה .
כיול בוצע על פי הנחיות של רסיבר כל פעם להעביר את המיקרופון למקום אחר על פי הדרישה .
אשמח לעוזרה כי באמת כבר לא מבין מה קרה פה .
יש לי תופעה מאוד מוזרה , אתמול בוצע כיול לצליל בעזרת מיקרופון AUDYSSEY MODEL ACM1HB
ומשהו מוזר קרה באחד הרמקולים של פוקל אחורים התחלתי לשמוע צליל לא נקי מהרמקול חשבתי כיול לא טוב
אז העברתי את הרמקול במקום רמקול אחר ועדיין דרך אותו רמקול אני שומע צליל לא נקי עם הפרעה .
מישהו יכול בבקשה להסביר לי יש מצב שנגרם נזק לרמקול עקב כיול לא נכון או כל פעולה אחרת לא נכונה .
כיול בוצע על פי הנחיות של רסיבר כל פעם להעביר את המיקרופון למקום אחר על פי הדרישה .
אשמח לעוזרה כי באמת כבר לא מבין מה קרה פה .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·koby80 כתב:שלום לחברי הקבוצה
אשמח לעוזרה כי באמת כבר לא מבין מה קרה פה ....
במידה ואותו הרמקול מרעיש בכל אחת מיציאות הרסיבר המסקנה היא אחת ויחידה - הוא תקול.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·koby80 כתב:זה הבנתי, מה שלא הבנתי זה האם כיול לא נכון על ידי מיקרופון גרם לנזק ברמקול ?...
אין מצב
במהלך הכיול נשמעים תדרים בעוצמה מסוימת שלא אמורה לגרום נזק לרמקול.
יתכן שהרמקול הזה היה על סף תהום וקיבל דחיפה מעוצמת תדרי הכיול .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·koby80 כתב:מקפיץ .......
יש יבואן בארץ פנה אליו
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
Koby
אולי תספר בבקשה כמה זמן הפוקל האלו נמצאים אצלך, והאם רכשת אותם חדשים או משומשים?
כעקרון רמקולים אמורים לעבוד שנים רבות ללא תקלות, להוציא מקרים של חוסר מזל או שימוש בלתי נכון...
אולי תספר בבקשה כמה זמן הפוקל האלו נמצאים אצלך, והאם רכשת אותם חדשים או משומשים?
כעקרון רמקולים אמורים לעבוד שנים רבות ללא תקלות, להוציא מקרים של חוסר מזל או שימוש בלתי נכון...
רמקולים אצלי חודש , בהתחלה אני לא שמעתי את הרעש ברמקול הזה , אבל אחרי כיול על ידי מיקרופון פתאום התחלתי לשמוע יותר ברור את הצליל ( כמובן אחרי כיול ) ואז שמעתי גם בברור את הפרעה ברמקול הזה .
קניתי אותם יד שנייה , מה היסטוריה שלהם להגיד את האמת לא יכול , אבל זאת סדרה לא חדשה FOCAL Little Bird
קניתי אותם יד שנייה , מה היסטוריה שלהם להגיד את האמת לא יכול , אבל זאת סדרה לא חדשה FOCAL Little Bird
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
רמקולים משומשים זו בעיה.
לך תדע כמה הבעלים הקודם "התעלל" בהם, ואולי גם הוא לא היה יד ראשונה.
כפי שהציע dilbert78 , אם רכשת מחנות, נסה להפעיל אחריות.
אם מדובר באדם פרטי, נותר רק לברר מה העלות התיקון, בתקווה שזה פחות מהמחיר ששילמת על הרמקולים עצמם.
לך תדע כמה הבעלים הקודם "התעלל" בהם, ואולי גם הוא לא היה יד ראשונה.
כפי שהציע dilbert78 , אם רכשת מחנות, נסה להפעיל אחריות.
אם מדובר באדם פרטי, נותר רק לברר מה העלות התיקון, בתקווה שזה פחות מהמחיר ששילמת על הרמקולים עצמם.