לקוחות הוט - הרגשתם שיפור בשירות בשנה האחרונה?
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
מספיק לעשות תחרות מאוד פשוטה ,
כשהגיע אלי הנציג שרות של YES שאלתי אותו מה הטלפון של השרות הוא אמר לי *2080 .
אמרתי לו בוא נעשה בדיקה תוך כמה זמן אני מדבר עם בן אדם , תוך 30 שניות ענו לי -זה הספיק לי .
לצורך העניין ב HOT חיכיתי בממוצע 20-45 דקות כל פעם (קניתי אלחוטי עם רמקול רק בגללם) !!!
כשהגיע אלי הנציג שרות של YES שאלתי אותו מה הטלפון של השרות הוא אמר לי *2080 .
אמרתי לו בוא נעשה בדיקה תוך כמה זמן אני מדבר עם בן אדם , תוך 30 שניות ענו לי -זה הספיק לי .
לצורך העניין ב HOT חיכיתי בממוצע 20-45 דקות כל פעם (קניתי אלחוטי עם רמקול רק בגללם) !!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
זה לא שהשירות השתפר זה שלאנשים נשבר כבר הoferlaor כתב:יש כתבה על המנכ"ל בדה מרקר.
בהחלט ראינו פחות תלונות בשנה האחרונה!...
השירות שלהם זה בדיחה. אבל ביננו מעל 90 אחוז מהעסקים בארץ בכל תחום נותנים שירות בדיחה, פשוט בשירות של HOT או YES אנחנו משתמשים בצורה הכי שכיחה כיוון שאנו משתמשים בתשתיות שלהם יותר רוב התשתיות.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
הרושם שלי השירות כלקוחה לשעבר וכעובדת שהיתה צריכה לעבוד מולם, אין לי ספק שהשירות שלהם היה גרוע ונישאר גרוע.
הדבר הכי בסיסי שזה עמידה בלוח זמנים או לפחות ידע טכני בסיסי של הציוד שהם משווקיםפשוט לא קיים שם.
המסר שאני קיבלתי מהם זה שעוד לקוח או פחות לקוח פשוט לא משנה להם כהוא זה.
והינה דוגמא מהשבוע האחרון, שוחחתי עם נציג טכני של הוט שכל הבקשה שלי ממנו היתה לבצע ריענון למודם ושיגיד לי איזה IP הוא קיבל לאחר מכן(IPשל הוט)(פעולה שלוקחת מקסימום 20 שניות) הוא פשוט מרח אותי בסיפורים שזה לא בסמכות שלו, התחיל לטעון שזה בכלל בעיה במחשב ושהוט לא מקצים כתובות (וזה לא נכון כי המודם מושך כתובת מהרשת הפנימית של הוט ועליה מתחברים עם חיבור VPN) בקיצור נציג שהוא כישלון מוחלט מבינה טכנית אחרי רבע שעה של לייצנות התיאשתי, סגרתי את הטלפון והתקשרתי שוב והפעם כנראה נפלתי על נציג כנראה יותר מבין שביצע את הפעולה בשניות ספורות.
הדבר הכי בסיסי שזה עמידה בלוח זמנים או לפחות ידע טכני בסיסי של הציוד שהם משווקיםפשוט לא קיים שם.
המסר שאני קיבלתי מהם זה שעוד לקוח או פחות לקוח פשוט לא משנה להם כהוא זה.
והינה דוגמא מהשבוע האחרון, שוחחתי עם נציג טכני של הוט שכל הבקשה שלי ממנו היתה לבצע ריענון למודם ושיגיד לי איזה IP הוא קיבל לאחר מכן(IPשל הוט)(פעולה שלוקחת מקסימום 20 שניות) הוא פשוט מרח אותי בסיפורים שזה לא בסמכות שלו, התחיל לטעון שזה בכלל בעיה במחשב ושהוט לא מקצים כתובות (וזה לא נכון כי המודם מושך כתובת מהרשת הפנימית של הוט ועליה מתחברים עם חיבור VPN) בקיצור נציג שהוא כישלון מוחלט מבינה טכנית אחרי רבע שעה של לייצנות התיאשתי, סגרתי את הטלפון והתקשרתי שוב והפעם כנראה נפלתי על נציג כנראה יותר מבין שביצע את הפעולה בשניות ספורות.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
המנכ"ל היחסית חדש שלהם הודה, מספר פעמים, שהוא לא האמין שיהיה לו כלכך קשה לשדרג את רמת השירות. הוא טוען שלו ידע לאן הוא נכנס, הוא לא היה נכנס לחברה כלכך בעייתית.
הוא מנסה ללא הצלחה, להוביל את מהפכת השירות בחברה, דבר שהוא מכנה "הוט פלוס", אך כרגע נראה כי התוצאות שואפות לאפס, אך גם כוונה טובה היא התחלה של משהו, אלא אם כן היא מובילה לגיהנום.
הוא מנסה ללא הצלחה, להוביל את מהפכת השירות בחברה, דבר שהוא מכנה "הוט פלוס", אך כרגע נראה כי התוצאות שואפות לאפס, אך גם כוונה טובה היא התחלה של משהו, אלא אם כן היא מובילה לגיהנום.
The Black Wax