עזרה בהגדרת פעולה ב harmony hub
-
avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
היי חברים
הבעיה שלי קשורה בפעולת הדלקת הטלויזיה, אחרי פעולה אחרת (דוגמת אחרי הדלקה וכיבוי של רדיו) ואני אסביר.
הסט שלי מנוהל כולו ע"י הרסיבר, מה שאומר שכל המשדרים (ממיר,cd, סטרימר, ועוד..) מחוברים לרסיבר (ימאה 673), והרסיבר יוצא אל הטלויזיה.
יש לי את כל כל הפעולות המקובלות, כאשר הבעיה שלי רלוונטית כאני מדליק טלויזיה אחרי פעולה דוגמת אדלקה וכיבוי רדיו.
מה שקורה בהדלקת רדיו, זה שהרסיבר נדלק ועובר לאינפוט של רדיו ברסיבר, וכאשר מכבים אותו הוא נשאר באותו אינפוט.
ואז כשאני נותן פקודה להדליק טלויזיה , פעולה בה לא מעורב הרסיבר כביכול (אך בפועל הוא כן נדרש להיות מעורב), הפקודה נותנת הוראה לטלויזיה להדלק, אך כיוון שהרסיבר לא מעורב בפעולה,כלומר כבוי, הוא נשאר במצב רדיו, ולכן הטלויזיה נדלקת אך ללא אות מהכניסה של הממיר. מה שמאלץ אותי ללחוץ בשלט המקורי של הרסיבר על כניסת הממיר.
הפתרון הפשוט, הוא לערב את הרסיבר בפעולה, כך שבהדלקת טלויזיה, גם הרסיבר ידלק ויעבור לכניסת הממיר, אבל למען האמת אני לא צריך את הרסיבר דלוק בהדלקת טלויזיה, ומעדיף אותו כבוי.
בפעולת צפיה בסרט הכוללת הדלקת סטרימר ורסיבר, אין בעיה כי אז אני דווקא מעוניין ברסיבר ,ואף מוסיף השתקה לרמקולים של הטלויזיה.
* כמובן שאחרי צפיה וכיבוי הטלויזיה, פעולת הדלקה נוספת עובדת מצויין, כי אז הרסיבר נשאר בכניסה של הממיר.
בשורה התחתונה אם הייתי מספיק ברור, כיצד אפשר להפעיל אקטיביטי של הדלקת טלויזיה הכוללת פקודה לרסיבר שנשאר כבוי שיעבור לכניסה של הממיר, מבלי להדליק את הרסיבר ?
אשמח לכל פתרון יצירתי..
תודה מראש
אבי
הבעיה שלי קשורה בפעולת הדלקת הטלויזיה, אחרי פעולה אחרת (דוגמת אחרי הדלקה וכיבוי של רדיו) ואני אסביר.
הסט שלי מנוהל כולו ע"י הרסיבר, מה שאומר שכל המשדרים (ממיר,cd, סטרימר, ועוד..) מחוברים לרסיבר (ימאה 673), והרסיבר יוצא אל הטלויזיה.
יש לי את כל כל הפעולות המקובלות, כאשר הבעיה שלי רלוונטית כאני מדליק טלויזיה אחרי פעולה דוגמת אדלקה וכיבוי רדיו.
מה שקורה בהדלקת רדיו, זה שהרסיבר נדלק ועובר לאינפוט של רדיו ברסיבר, וכאשר מכבים אותו הוא נשאר באותו אינפוט.
ואז כשאני נותן פקודה להדליק טלויזיה , פעולה בה לא מעורב הרסיבר כביכול (אך בפועל הוא כן נדרש להיות מעורב), הפקודה נותנת הוראה לטלויזיה להדלק, אך כיוון שהרסיבר לא מעורב בפעולה,כלומר כבוי, הוא נשאר במצב רדיו, ולכן הטלויזיה נדלקת אך ללא אות מהכניסה של הממיר. מה שמאלץ אותי ללחוץ בשלט המקורי של הרסיבר על כניסת הממיר.
הפתרון הפשוט, הוא לערב את הרסיבר בפעולה, כך שבהדלקת טלויזיה, גם הרסיבר ידלק ויעבור לכניסת הממיר, אבל למען האמת אני לא צריך את הרסיבר דלוק בהדלקת טלויזיה, ומעדיף אותו כבוי.
בפעולת צפיה בסרט הכוללת הדלקת סטרימר ורסיבר, אין בעיה כי אז אני דווקא מעוניין ברסיבר ,ואף מוסיף השתקה לרמקולים של הטלויזיה.
* כמובן שאחרי צפיה וכיבוי הטלויזיה, פעולת הדלקה נוספת עובדת מצויין, כי אז הרסיבר נשאר בכניסה של הממיר.
בשורה התחתונה אם הייתי מספיק ברור, כיצד אפשר להפעיל אקטיביטי של הדלקת טלויזיה הכוללת פקודה לרסיבר שנשאר כבוי שיעבור לכניסה של הממיר, מבלי להדליק את הרסיבר ?
אשמח לכל פתרון יצירתי..
תודה מראש
אבי
נערך לאחרונה על ידי avioren ב 21/03/2018 9:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- mosheva
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 858
סתם רעיון, אולי תוסיף פקודה שבעת כיבוי רדיו להחליף אינפוט ל TV או ממיר או מה שזה לא יהיה ואז כיבוי...?
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
אם הרסיבר לא תומך בהעברת input כשהוא כבוי (כמו ימאהה למשל) אין לך הרבה ברירות אלא להדליק אותו כחלק מהפעולה.
אם הרסיבר כן תומך בזה, פשוט מוסיפים לפעולה את ה-input הרצוי מהרסיבר בלי להדליק אותו.
אם הרסיבר כן תומך בזה, פשוט מוסיפים לפעולה את ה-input הרצוי מהרסיבר בלי להדליק אותו.
אלעד
- a_yaron
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2045
בהגדרות הactivity כנס ל:
customize this activity בבלוק ההדלקה
ADD STEP
ושם תוסיף לחיצה של שינוי כניסה ברסיבר
אם אתה לא רוצה להוסיף את הרסיבר לactivity אתה יכול להסיף את הלחצן לאחד המכשירים האחרים בactivity
ADD STEP
אם אתה לא רוצה להוסיף את הרסיבר לactivity אתה יכול להסיף את הלחצן לאחד המכשירים האחרים בactivity
- a_yaron
-
- חבר ותיק

@Elad8
·הימהה שלי כן תומך בשינוי כניסה כשהוא כבוי - rxv779
·הימהה שלי כן תומך בשינוי כניסה כשהוא כבוי - rxv779
-
avioren
-
- חבר ותיק

תודה חברים, גם הרסיבר שלי שולט בשינוי כניסה כפי שתיארתי כשהוא כבוי.
אכנס בהמשך לאפליקציה לבדוק איך לבצע זאת, כי למיטב זכרוני בפעם האחרונה שניסיתי פעולה דומה היתה לי איזה מגבלה שאיני זוכר מה היא היתה.
אעדכן בהמשך.
אכנס בהמשך לאפליקציה לבדוק איך לבצע זאת, כי למיטב זכרוני בפעם האחרונה שניסיתי פעולה דומה היתה לי איזה מגבלה שאיני זוכר מה היא היתה.
אעדכן בהמשך.
-
avioren
-
- חבר ותיק

היי ירוןa_yaron כתב:בהגדרות הactivity כנס ל:
ADD STEP
אם אתה לא רוצה להוסיף את הרסיבר לactivity אתה יכול להסיף את הלחצן לאחד המכשירים האחרים בactivity...
תודה על הטיפ.
ב ADD STEP , מופיעים לי רק הממיר והטלויזיה.
ואילו אם אני מוסיף את הרסיבר למכשירים המעורבים בפעולה, אז גם ככה אני מגדיר את הכניסה שלו, והוא מעורב בפעולה ונדלק.
מצד אחד, אני לא רוצה לערב אותו ולהדליק אותו, אבל מצד שני אני כן רוצה לשנות את האינפוט שלו.
-
avioren
-
- חבר ותיק

לא הבנתי את ההמלצהElad8 כתב:אם הרסיבר לא תומך בהעברת input כשהוא כבוי (כמו ימאהה למשל) אין לך הרבה ברירות אלא להדליק אותו כחלק מהפעולה.
אם הרסיבר כן תומך בזה, פשוט מוסיפים לפעולה את ה-input הרצוי מהרסיבר בלי להדליק אותו....
אם אני מוסיף את האינפוט של הרסיבר, כלומר מוסיף את הרסיבר לפעולה, אז בוא נדלק כחלק מהתהליך, ולא נמיתן להגדיר לו לא להדלק.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
דבר ראשון, אתה חייב להוסיף את הרסיבר לפעולה.
אם הרסיבר שלך תומך בשינוי input בלי הדלקה אז ה-input פשוט יתחלף. אם הוא לא תומך אז תצטרך להגדיר פעולה של שינוי input ואז פעולה של כיבוי הרסיבר. אי אפשר לעשות את מה שאתה רוצה בלי לפחות פעולה אחת של הרסיבר.
אם הרסיבר שלך תומך בשינוי input בלי הדלקה אז ה-input פשוט יתחלף. אם הוא לא תומך אז תצטרך להגדיר פעולה של שינוי input ואז פעולה של כיבוי הרסיבר. אי אפשר לעשות את מה שאתה רוצה בלי לפחות פעולה אחת של הרסיבר.
אלעד
-
avioren
-
- חבר ותיק

תודה אלעד, אבל אני חוזר ואומר שוב, הרסיבר שלי תומך בשינוי אינפוט ללא הדלקה.
אם אני מוסיף את הרסיבר לפעולה כמו שאתה ממליץ בכל מקררה, אז הוא שואל אותי איזה אינפוט הוא מקבל, ואז אני מגדיר אותו.
הבעיה שכחלק מהתהליך, השלט מדליק לי את הרסיבר, ואת זה אני מנסה למנוע.
אם אני מוסיף את הרסיבר לפעולה כמו שאתה ממליץ בכל מקררה, אז הוא שואל אותי איזה אינפוט הוא מקבל, ואז אני מגדיר אותו.
הבעיה שכחלק מהתהליך, השלט מדליק לי את הרסיבר, ואת זה אני מנסה למנוע.
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
·avioren כתב:לא הבנתי את ההמלצה......
אם אני מוסיף את האינפוט של הרסיבר, כלומר מוסיף את הרסיבר לפעולה, אז בוא נדלק כחלק מהתהליך, ולא נמיתן להגדיר לו לא להדלק....
עשה כך --
בכל ה Activities שכוללות רסיבר (זולת צפייה בטלויזיה) היכנס למוד עריכה של ה Actuvuty
בחר EDIT END SEQUENCE
לחץ על ADD STEP
בחר ב DEVICE (רסיבר)
בחר ב COMMAND (פורט HDMI של הממיר ... וכו')
כאמור חזור על הפעולה עם כל ה Activities הרלוונטיים.
בשורה התחתונה -- תמיד תחזור עם כיבוי המערכת ל HDMI הרלוונטי לממיר.
כל פעילות אחרת שאינה כוללת ממיר ממילא תשנה את הכניסה ברסיבר תוך כדי ההפעלה עצמה.
בהצלחה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
avioren
-
- חבר ותיק

אחלה, נראה לי שזה הפתרון שיעבוד.
עדכנתי את שאר הפעולות ואנסה לבדוק מאוחר יותר או מחר בבית.
תודה לכולם על העזרה.
ד.א , השלב הבא לקנפג את הכל לעבוד עם גוגל הום.
בדקתי בקטנה אתמול הדלקה של הרדיו עם "Hi google, turn on the Radio"', ועובד מגניב.
עדכנתי את שאר הפעולות ואנסה לבדוק מאוחר יותר או מחר בבית.
תודה לכולם על העזרה.
ד.א , השלב הבא לקנפג את הכל לעבוד עם גוגל הום.
בדקתי בקטנה אתמול הדלקה של הרדיו עם "Hi google, turn on the Radio"', ועובד מגניב.
- a_yaron
-
- חבר ותיק

@avioren
·יש לך שלט או רק hub ? אם יש לך שלט אתה יכול ללמד אותו פקודות נוספות, אם רק hub אני לא יודע אם אפשר ללמד.
אתה יכול להוסיף לפקודות של הTV את הפקודה שינוי כניסה של הרסיבר ואז אין צורך להוסיף את הרסיבר לactivity ואז הוא לא ידלק.
דרך נוספת שעשיתי פעם במקרה דומה היא להוסיף כמכשיר נוסף עוד רסיבר זהה לרסיבר שכבר יש לך, בהגדרות הרסיבר החדש תגדיר שלא להדליק או לכבות אותו,
את הרסיבר החדש אתה מוסיף לactivity ואת הכניסה שלו אתה משנה, הוא לא ידלק כי מוגדר לו לא להדלק.
·יש לך שלט או רק hub ? אם יש לך שלט אתה יכול ללמד אותו פקודות נוספות, אם רק hub אני לא יודע אם אפשר ללמד.
אתה יכול להוסיף לפקודות של הTV את הפקודה שינוי כניסה של הרסיבר ואז אין צורך להוסיף את הרסיבר לactivity ואז הוא לא ידלק.
דרך נוספת שעשיתי פעם במקרה דומה היא להוסיף כמכשיר נוסף עוד רסיבר זהה לרסיבר שכבר יש לך, בהגדרות הרסיבר החדש תגדיר שלא להדליק או לכבות אותו,
את הרסיבר החדש אתה מוסיף לactivity ואת הכניסה שלו אתה משנה, הוא לא ידלק כי מוגדר לו לא להדלק.
-
avioren
-
- חבר ותיק

@sigamore
·
תודה לכולם, אבל בסוף הפתרון של sigamore היה הפשוט ויעיל ביותר ועובד מצויין.
·
תודה לכולם, אבל בסוף הפתרון של sigamore היה הפשוט ויעיל ביותר ועובד מצויין.
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@avioren
שמח לשמוע
לי עצמי אין רסיבר של YAMAHA (אלא דווקא DENON) כך שבמקרה זה שהסנדלר הולך יחף ...
ד"א -- האנטגרציה שהזכרת עם Goggle Home אכן מצויינת ! תרגיש חופשי לשאול במקרה ותתקל בבעיה.
שמח לשמוע
ד"א -- האנטגרציה שהזכרת עם Goggle Home אכן מצויינת ! תרגיש חופשי לשאול במקרה ותתקל בבעיה.
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
אני אתלבש על האשכול כי הנושא דומה, אני רוצה בend sequence של כל activity שקשורה לטלוויזיה להכניס שלב של לחזור לinput hdmi מסוים, אבל אין לי ב-select command של הטלוויזיה אתה הכפתור input שכן קיים ובשימוש ב-start sequence.
זה באג?
זה באג?
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@Huvenster
אתה רוצה להחזיר ל hdmi קבוע בצד של המסך ?
מה דגם המסך המדובר ?
אתה רוצה להחזיר ל hdmi קבוע בצד של המסך ?
מה דגם המסך המדובר ?