המלצה למסך 55 לסלון

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mosh_p פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי
מחפש המלצה לרכישת טלויזיה לסלון במרחק של בערך 2.5 מטר,אולי קצת יותר.
התקציב שלי הוא עד 2800 שקל ומומלץ אחריות איכותית עד כמה שניתן וגם מסך שייתן את התמורה הטובה ביותר.
השימושים שלי זה בעיקר סלקום טיוי ,נטפליקס וקודי, שמתחברים עם mibox.
ראיתי 2 דגמים עיקריים :
1. Samsung UE55MU7000
2. LG 55UJ620Y
ממה שהבנתי, את הטלויזיה של סמסונג יש בהרבה חנויות גם בייבוא מקביל ואחריות של שנה (ללא עברית ועידכוני תוכנה) במחיר של 2350 ש"ח בערך, האם הכרחי לרכוש דווקא של יבואן רשמי?
לעומת זאת ראיתי את הדגם של LG במחיר 2700 ש"ח כולל 3 שנים אחריות מלאה של יבואן רשמי.
האם הטלויזיה של LG מהדגם שציינתי מומלצת לעומת הSAMSUNG? לא ראיתי עליה חוות דעת.
אם יש המלצה למסך אחר אשמח לשמוע.
בתודה מראש.

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #2 

ל LG יש שירות טוב, אבל בתקציב שלך, אין להם משהו איכותי להציע. כל המסכים LED שלהם הם מסוג IPS זה אומר תשכח מצבע שחור שיראה אפון ומעונן באופן בלתי נסבל. לגבי סמסונג, המחירים יורדים. סדרה 7000 לא מוצלחת במיוחד, במחיר הזה אתה יכול למצוא היום סדרה 9000. כאן עדיף לוותר על אחריות כליל מאשר לקבל אחריות של יבואן מקורי שזה אומר חברת עולם תחתון אלקטרוניקס פרו. חפש דיל טוב על סמסונג MU9000 מיבואן פרללי בלבד, זה יהיה באותו התקציב שקבעת.

mosh_p פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

Rekcuf כתב:ל LG יש שירות טוב, אבל בתקציב שלך, אין להם משהו איכותי להציע. כל המסכים LED שלהם הם מסוג IPS זה אומר תשכח מצבע שחור שיראה אפון ומעונן באופן בלתי נסבל. לגבי סמסונג, המחירים יורדים. סדרה 7000 לא מוצלחת במיוחד, במחיר הזה אתה יכול למצוא היום סדרה 9000. כאן עדיף לוותר על אחריות כליל מאשר לקבל אחריות של יבואן מקורי שזה אומר חברת עולם תחתון אלקטרוניקס פרו. חפש דיל טוב על סמסונג MU9000 מיבואן פרללי בלבד, זה יהיה באותו התקציב שקבעת.
...
תודה על התגובה המהירה .
ראיתי לגבי מסך מסדרה 9000 וזה הרבה מעבר לתקציב שלי, מתחיל מ 4380 ש"ח.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”