אני גר בצפון הרחוק ובתשתית בזק אני מקבל כ30 מגה בגלל שהמרכזיה שלהם רחוקה
עברתי להוט ואני מרוצה מהמהירות (80+) והמחיר (50ומשו לחודש)
הבעיה שלי זה עם הWIFI של הוט שהוא פשוט גרוע בהוטבוקובס 2 (בבזק היה WIFI מעולה)
אין לי כעת את התקציב והכח להתעסק עם רכישת ראוטר,
והבנתי שבהוטבוקס3 הWIFI חזק יותר
יש דרך לבקש שיחליפו לי
אגב
יש לי עסק קטן והציעו לי 500 מגה והבנתי שזה חייב להיות עם ההוטבוקס 3
אני חושב אולי להתחבר לזמן מה כדי לקבל אותו
רעיונות?
תודה
איך אני מוציא מהוט את הוטבוקס3?
אני עברתי את בדיוק את אוות דבר בשבוע שעבר!
אני גם גר בישוב רחוק בצפון ועברתי מתשתית+ספק של סלקום שעבד טוב מאוד אבל הגיע למקסימום 47מגה, לתשתית של הוט 200 מגה (מקבל 150~175).
בהחלט ההוטבוקס שלהם דפוק לחלוטין והwifi עבד בצורה מזעזעת!
ביום שישי האחרון קניתי ראוטר של די-לינק ב 215ש״ח, העברתי את הראוטר של הוט למצב bridge ומאז האינטרנט עובד פשוט מעולה!
כמו כן, גם העפתי את הוטנט ועברתי לבזק בינלאומי בגלל שהיו לי פינגים גבוהים במשחקי רשת ב xbox. בהחלט מהלך שהיה שווה את זה.
אני גם גר בישוב רחוק בצפון ועברתי מתשתית+ספק של סלקום שעבד טוב מאוד אבל הגיע למקסימום 47מגה, לתשתית של הוט 200 מגה (מקבל 150~175).
בהחלט ההוטבוקס שלהם דפוק לחלוטין והwifi עבד בצורה מזעזעת!
ביום שישי האחרון קניתי ראוטר של די-לינק ב 215ש״ח, העברתי את הראוטר של הוט למצב bridge ומאז האינטרנט עובד פשוט מעולה!
כמו כן, גם העפתי את הוטנט ועברתי לבזק בינלאומי בגלל שהיו לי פינגים גבוהים במשחקי רשת ב xbox. בהחלט מהלך שהיה שווה את זה.
- 1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
מה ש opal אמר
תקנה ראוטר פרטי משלך ותחבר אותו במצב ברידג' להוטבוקס.
ולגבי הפינגים הוא גם צודק, שמתי לב שהם עלו מאז שעברתי להוטנט. בבזק בינלאומי הפינגים היו בסדר
אבל אני כבר לא כל כך משחק משחקים ברשת אז פחות אכפת לי
ולגבי הפינגים הוא גם צודק, שמתי לב שהם עלו מאז שעברתי להוטנט. בבזק בינלאומי הפינגים היו בסדר
אבל אני כבר לא כל כך משחק משחקים ברשת אז פחות אכפת לי
·עד כמה ששמתי לב, גם לאתרים ואפליקציות מסויימות בארץ זה לא בדיוק עבד כזה מהר.1OrenBen-Moshe כתב:מה ש opal אמר
אבל אני כבר לא כל כך משחק משחקים ברשת אז פחות אכפת לי...
לדוגמא האפליקציה של גלובס לא הייתה נפתחת לי 80% מהפעמים כשהייתי מחובר דרך ההוטנט וגם ynet לא שיתף פעולה במיוחד.
דבר נוסף שהבנתי לגביהם הוא שלא ניתן לפתוח פורטים היות ואתה מתחבר דרך אייפי שיתופי.. לא יכול לאמת כי לא בדקתי בעצמי אבל זה נשמע לי הגיוני מאוד לאחר שבוע בשירות שלהם.
בעניין הראוטר של הוט, ממליץ לך לא לנסות לפנות אליהם יותר מדי כי הם פשוט יגידו לך שהם מחליפים את הערוץ של הwifi ואז "הכל יסתדר" אבל בתכלס שום דבר לא מסתדר.
אני יכול להמליץ לך בחום על הראוטר שקניתי מדגם DIR-825 של די לינק. עושה את העבודה יופי יופי