Yes VOD לא עובד עם אינטרנט הוט
אהלן,
עברתי לאחרונה לתשתית הוט וספק הוטנט (לפני כן הייתי בבזב"ל).
האינטרנט עובד מעולה בכל הבית באופן קווי ואלחוטי, מלבד הVOD של yes.
בדקתי תקשורת בערוץ 888, הפורטים לא חסומים והתקשורת תקינה, אבל עדיין יש באופן תמידי ניתוקים בחיבור לרשת.
עשיתי איפוס תשתית שלא עזר, היה אצלי טכנאי של yes אמר שהבעיה בראוטר של הוט (הוטבוקס 2).
מישהו נתקל בבעיה?
עברתי לאחרונה לתשתית הוט וספק הוטנט (לפני כן הייתי בבזב"ל).
האינטרנט עובד מעולה בכל הבית באופן קווי ואלחוטי, מלבד הVOD של yes.
בדקתי תקשורת בערוץ 888, הפורטים לא חסומים והתקשורת תקינה, אבל עדיין יש באופן תמידי ניתוקים בחיבור לרשת.
עשיתי איפוס תשתית שלא עזר, היה אצלי טכנאי של yes אמר שהבעיה בראוטר של הוט (הוטבוקס 2).
מישהו נתקל בבעיה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני בדיוק בתצורה הזו. הוט+הוט.נט 200מגה וחס עובד בלי בעיות.
תבדוק ping ממושך (-t) ותראה אם יש לך packet loss. כמו כן, אתה עם חייגן במקרה, תבדוק שאתה לא מאחורי Nat כפול.
תבדוק ping ממושך (-t) ותראה אם יש לך packet loss. כמו כן, אתה עם חייגן במקרה, תבדוק שאתה לא מאחורי Nat כפול.
לא מתייצב גם אחרי כיבוי והדלקה. לפעמים עובד ולפעמים לאmosheva כתב:לי גם היו מקרים של ניתוקים ורק אחרי כיבוי והדלקה של הממיר ממתח חשמל זה היה מסתדר.
יש לך מחבר מוקה שיס התקינו? לדעתי המחבר של המוקה (העברת אינטרנט על כבל קואקס) לא הכי אמינה.....
וכן, המוקה עבד מצויין עד שעברתי להוטבוקס...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני גם ב-HOT + HOT.NET ללא חייגן.
היתה להורים שלי בזמנו בעיות עם חסימות פורטים מוזרות שהסתדרו אחרי שנתנו להם IP חדש.
אני על 77.139.0.0 (לא הצגתי את שתי הספרות האחרונות) וזה תקין. נסה אולי לעבור ל-139.
היתה להורים שלי בזמנו בעיות עם חסימות פורטים מוזרות שהסתדרו אחרי שנתנו להם IP חדש.
אני על 77.139.0.0 (לא הצגתי את שתי הספרות האחרונות) וזה תקין. נסה אולי לעבור ל-139.
- Internetforstuff
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
היו לי גם בעיות אז עם כל מני דברים בהוטנט וכשעברתי לבזק בינלאומי זה הסתדר ...
בכללי לא מת על הספק הזה (בכלל)
אז לדעתי במקום להתעסק בלשנות IP עדיף כבר לשנות ספק (העיקר לא 012/הוטנט אלה באמת לא משהו (במילים יפות) ... )
בכללי לא מת על הספק הזה (בכלל)
אז לדעתי במקום להתעסק בלשנות IP עדיף כבר לשנות ספק (העיקר לא 012/הוטנט אלה באמת לא משהו (במילים יפות) ... )