הרזולוציה של המחשב 1280X720 ותצורת המסך בתמונה היא ביחס 4:3 . המסך הוא LCD של טושיבה "42 דגם 42WL66 . המחשב מחובר דרך יציאת ה-DVI של כרטיס המסך לכניסת HDMI של ה-LCD .
LAKI2222 כתב:הרזולוציה של המחשב 1280X720 ותצורת המסך בתמונה היא ביחס 4:3 . המסך הוא LCD של טושיבה "42 דגם 42WL66 . המחשב מחובר דרך יציאת ה-DVI של כרטיס המסך לכניסת HDMI של ה-LCD .
תודה על הרצון וההשתדלות עד כה.
...
למה 3:4 אם הרזולוצייה שאתה מוציא למסך היא רזולוצייה בפורמט רחב?
בלוח הבקרה של המחשב או במאפיינים של התצוגה. רוב כרטיסי המסך החדשים מאפשרים גם לבחור תמוגה התואמת שידורי ווידאו שמסכים רחבים מצפים לקבל. יכול להיות שתצטרך להוריד דרייברים חדשים לכרטיס בשביל זה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה רבה לכל המשיבים. הצלחתי להתאים את התמונה למסך וזאת ע"י NVIDIA Control Panel . יש אפשרות לשנות בצורה קלה את גודל התמונה הנראת ועוד הרבה פרטים אחרים שחלקם לא ידעתי. המסך כעת על מצב WIDE והתמונה בסדר. אבל כמו שאומרים "הניתוח הצליח והחולה מת"...
שחקתי קצת עם הצבעים בתצוגת וידאו ולא מצליח לקבע את הנתונים. משום מה שאני יוצא מהמסך של NVIDIA ההגדרות לא נשמרות. לחצתי "החל" לאחר השינוי והמתנתי כמה דקות כמו ילד טוב. אך שאני מבטל את התפריט של NVIDIA ומפעיל את הסרט התמונה לא כמו ש-NVIDIA היתה ברקע. שאני חוזר להגדרות ב-NVIDIA חלק מהערכים של הנתונים שהכנסתי לא נשמרים, וזאת למרות שהפעלתי את הפקודה "החל" מקודם על הנתונים. רק נתקן זה והכל יהיה לשביעות רצוני.