סימנים על מסך הטלויזיה שלי
-
Oelbaz1986
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום חברים , בעיה מעצבנת יש לי אין אני שרוט בקטע הזה. יש לי מסך ks8500 של סמסונג לא מזמן שמתי לב במיוחד באור השמש שיש על הטלויזיה המון סימנים לבנים כאלה על המסך. מה לא עשיתי כדי לנקות אותם קניתי את כל סוגי החומרים לניקוי מסך , ועדיין כלום לא עוזר עדיין שאני מסתכל הסימנים האלה נשארים וזה דבר שיכול לשגע אותי . משהו יכול לעזור לי מה אפשר לעשות או שזה לא יורד אני מצרף תמונה תודה לכולם .
-
- תמונה
נערך לאחרונה על ידי Oelbaz1986 ב 19/03/2018 17:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Oelbaz1986
-
- חבר שרק התחיל

@Alon_Solo ניקייתי רק עם מטלית מיקרופייבר אבל עדיין יש סימנים אתה אומר שאין פתרון ככה זה ישאר ?
·
·
-
Oelbaz1986
-
- חבר שרק התחיל

- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@Oelbaz1986
·קשה לראות בתמונה אבל לי נשארו סימנים בגלל ניקיון לא נכון. מין שכבה לבנה (שמזכירה צורה של ניגוב) על הזכוכית של המסך שרואים בעיקר בשמש. סביר שזה מה שקרה גם לך. יתכן שמישהו אחר ניקה והשתמש באיזה שפריצר לניקוי חלונות או משהו...
·קשה לראות בתמונה אבל לי נשארו סימנים בגלל ניקיון לא נכון. מין שכבה לבנה (שמזכירה צורה של ניגוב) על הזכוכית של המסך שרואים בעיקר בשמש. סביר שזה מה שקרה גם לך. יתכן שמישהו אחר ניקה והשתמש באיזה שפריצר לניקוי חלונות או משהו...
-
Oelbaz1986
-
- חבר שרק התחיל

@Alon_Solo
כן זה בדיוק התיאור , מה אתה רוצה להגיד לי שאין מה לעשות בנידון ??? ככה זה ישאר ? איזה עצבים
כן זה בדיוק התיאור , מה אתה רוצה להגיד לי שאין מה לעשות בנידון ??? ככה זה ישאר ? איזה עצבים
·Oelbaz1986 כתב:@Alon_Solo
כן זה בדיוק התיאור , מה אתה רוצה להגיד לי שאין מה לעשות בנידון ??? ככה זה ישאר ? איזה עצבים...
את מה שבטח לא צריך לעשות בנידון כבר עשית. כתוצאה מניקוי לא נכון או אינטנסיבי מדי נגרם נזק לציפוי המסך. זה לא הפיך ואתה יכול להתעצבן רק על עצמך.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@Oelbaz1986
·אני נתקעתי עם זה. הקטע שגם ידעתי שאסור לנקות ככה מסך אבל זה היה יום ניקיונות ארוך, שאפתי הרבה חומרי ניקוי והמוח לא עבד, אז בטעות ניקיתי עם השפריצר של החלונות אחרי שסיימתי עם הויטרינה. אצלי זה לא בולט בכלל (או שלא קניתי טוב או שממש טוב).
·אני נתקעתי עם זה. הקטע שגם ידעתי שאסור לנקות ככה מסך אבל זה היה יום ניקיונות ארוך, שאפתי הרבה חומרי ניקוי והמוח לא עבד, אז בטעות ניקיתי עם השפריצר של החלונות אחרי שסיימתי עם הויטרינה. אצלי זה לא בולט בכלל (או שלא קניתי טוב או שממש טוב).
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
@Oelbaz1986
·תנסה כרגע לא להשפריץ שום חומר.אחרי שהמסך יבש לגמרי, תעבור על המסך עם מטלית מיקרופייבר יעודית למסכים חדשה ויבשה זה אמור לעזור קצת. תשתדל תמיד לנקות שהמסך כבוי וקר.
·תנסה כרגע לא להשפריץ שום חומר.אחרי שהמסך יבש לגמרי, תעבור על המסך עם מטלית מיקרופייבר יעודית למסכים חדשה ויבשה זה אמור לעזור קצת. תשתדל תמיד לנקות שהמסך כבוי וקר.
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לדעתי קח מים מזוקקים (בית מרקחת) ומטלית מיקרופייבר חדשה ונסה לשים כמות מזערית על המטלית ולנקות את הפסים. קווה שזה לא סימנים של הורדת השכבה.
-
Oelbaz1986
-
- חבר שרק התחיל