חדש בתחום תהיות של מתחיל אשמח לעזרה אחזה
שלום חברים
יש ברשותי פלזמה של פנסוניק 42 אינץ דגם v20 מסך שעלה לי בשנת 2014 7500שקלים full hd
יש לי מספר תהיות :
1. האם יש מסך כיום בטכנולוגיות החדשות כל oled qled וכל שאר ירקות שנותנים איכות תמונה טובה יותר מה פלזמה שברשותי
בקיצר האם שווה בכלל להשתדרג לטכנולוגיות החדשות ? יתרונות חסרונות או לחכות לצמיחת מחירי האולד ?
דבר נוסף המסך קצת קטן לי מרחק צפייה סביב 3-4 מטר איזה גודל מומלץ לחוויה תמונה
השימוש העיקרי קודי שסרטים חיבור דרך מחשב מדיה וממיר יס
יש ברשותי פלזמה של פנסוניק 42 אינץ דגם v20 מסך שעלה לי בשנת 2014 7500שקלים full hd
יש לי מספר תהיות :
1. האם יש מסך כיום בטכנולוגיות החדשות כל oled qled וכל שאר ירקות שנותנים איכות תמונה טובה יותר מה פלזמה שברשותי
בקיצר האם שווה בכלל להשתדרג לטכנולוגיות החדשות ? יתרונות חסרונות או לחכות לצמיחת מחירי האולד ?
דבר נוסף המסך קצת קטן לי מרחק צפייה סביב 3-4 מטר איזה גודל מומלץ לחוויה תמונה
השימוש העיקרי קודי שסרטים חיבור דרך מחשב מדיה וממיר יס
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
1. כן, מסכי OLED. אמנם ה"תנועה" תהיה שונה ב-OLED כי פלסמה עובדת על עקרון שונה.
2. לדעתי שווה, אבל זה אינדיבידואלי.
3. ל-OLED, מינימום "65. ב-LCD, עדיף לכוון ל-"75.
2. לדעתי שווה, אבל זה אינדיבידואלי.
3. ל-OLED, מינימום "65. ב-LCD, עדיף לכוון ל-"75.
תחילה תודה על תגובה המהירה
אתה מכיר את הפנסוניק. שלי יצא לך להשוות אותם אחד על אחד בתמונה לא באיכות 4 k אלא fhd ?
דבר נוסף מה לגבי מסך טובים שהן לא טכנולוגית oled למשל מסכים טובים של סוני לד 4K דגם חזק שלהם מעבד ווב בתקציב 6-7 אלף?
בהשוואה לאולד? הבנתי שהמעבד תמונה של סוני ממש טוב ביחס לlg ?
ומה ליעשות אם תופעת הצריבה באולד ? שווה את השקעה כיום או עדיף לחבות ?
תודה רבה סליחה על חפירות מנסה לקבל תמונה רחבה בנושא הזה אני חדש בטכנולוגיות הללו בשנים האחרונות
תאני הייתי חסיד של פלזמה לפני 4 שנים ללא ספק המסך הכי טוב שהיה קיים אז ובספק אם לא עד היום
אשמח לעוד תגובות בעניין ותובנות
אתה מכיר את הפנסוניק. שלי יצא לך להשוות אותם אחד על אחד בתמונה לא באיכות 4 k אלא fhd ?
דבר נוסף מה לגבי מסך טובים שהן לא טכנולוגית oled למשל מסכים טובים של סוני לד 4K דגם חזק שלהם מעבד ווב בתקציב 6-7 אלף?
בהשוואה לאולד? הבנתי שהמעבד תמונה של סוני ממש טוב ביחס לlg ?
ומה ליעשות אם תופעת הצריבה באולד ? שווה את השקעה כיום או עדיף לחבות ?
תודה רבה סליחה על חפירות מנסה לקבל תמונה רחבה בנושא הזה אני חדש בטכנולוגיות הללו בשנים האחרונות
תאני הייתי חסיד של פלזמה לפני 4 שנים ללא ספק המסך הכי טוב שהיה קיים אז ובספק אם לא עד היום
אשמח לעוד תגובות בעניין ותובנות
@TheBolero
מבלי להעליב המסך שלך הוא עגלה שלא סוחבת לעומת מה שיש היום. להשוות את המסך שלך למסך אולד חדיש זו בדיחה במקרה הטוב ומביך ביותר במקרה הפחות טוב. אני גם לא מדבר על הגודל שמתאים היום לכל היותר לחדר הילדים בהנחה שהם מתחת לגיל 5...
מבלי להעליב המסך שלך הוא עגלה שלא סוחבת לעומת מה שיש היום. להשוות את המסך שלך למסך אולד חדיש זו בדיחה במקרה הטוב ומביך ביותר במקרה הפחות טוב. אני גם לא מדבר על הגודל שמתאים היום לכל היותר לחדר הילדים בהנחה שהם מתחת לגיל 5...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בתקציב של 6-7 לא תגיע רחוק. אולי ייבוא אישי של X900E בגודל "65 בלחץ.
- shalom1981
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
בעניין הגודל, גם אני שדרגתי מ42 אינץ. תכננתי לרכוש 55 אינץ לחדר כשהמרחק הוא 3.2 מטר.
למזלי הגעתי לפורום הזה לפני שרכשתי והימליצו לי לא פחות מ65 אינץ. שזה היה נשמע לי קצת הזוי... אחרי שרכשתי 65' אני מבין למה המליצו לי על הגודל. ליגה אחרת.
לגבי האיכות וההבדל, אני חושב שכדאי שתלך לחנויות ותראה בעצמך איך זה נראה.
למזלי הגעתי לפורום הזה לפני שרכשתי והימליצו לי לא פחות מ65 אינץ. שזה היה נשמע לי קצת הזוי... אחרי שרכשתי 65' אני מבין למה המליצו לי על הגודל. ליגה אחרת.
לגבי האיכות וההבדל, אני חושב שכדאי שתלך לחנויות ותראה בעצמך איך זה נראה.
תשמעו אני לא מומחה למסכים אבל פלזמה פנסוניק עלתה לפני 3-4 שנים חדשה מפיוצר 7500 שקלים אז להגיד עגלה לאחד המסכים שהיו פצצה לשנת 2014 , לא הייתי ממהר להשמיץ , חוץ מזה ראיתי אולד בחניות וגם מסכים לא אולד נחמדים והתמונה לא ליפול הפלזמה לא רואה שום מסך לד עד תקציב של 3-4 אלף ,תקנו אותי אם אני טועה מוכן להתערב שבערוצים של יס באיכות 720 -1080 p לא נופלת משום מסך לד
אני לא מדבר על תוכן 4K ששם בטח היא נופלת תמונה בסרטים היא טובה לא לזלזל סתם ראיתם אותה השוואתם ביניהם או שאתם מסתכלים על נתוני מסך בלבד ??
אני לא מדבר על תוכן 4K ששם בטח היא נופלת תמונה בסרטים היא טובה לא לזלזל סתם ראיתם אותה השוואתם ביניהם או שאתם מסתכלים על נתוני מסך בלבד ??
·TheBolero כתב:תשמעו אני לא מומחה למסכים אבל פלזמה פנסוניק עלתה לפני 3-4 שנים חדשה מפיוצר 7500 שקלים אז להגיד עגלה לאחד המסכים שהיו פצצה לשנת 2014 , לא הייתי ממהר להשמיץ , חוץ מזה ראיתי אולד בחניות וגם מסכים לא אולד נחמדים והתמונה לא ליפול הפלזמה לא רואה שום מסך לד עד תקציב של 3-4 אלף ,תקנו אותי אם אני טועה מוכן להתערב שבערוצים של יס באיכות 720 -1080 p לא נופלת משום מסך לד
אני לא מדבר על תוכן 4K ששם בטח היא נופלת תמונה בסרטים היא טובה לא לזלזל סתם ראיתם אותה השוואתם ביניהם או שאתם מסתכלים על נתוני מסך בלבד ??...
תגיד? יש מצב שאתה מפסיק לזיין במוח עם הגרוטאה שלך ומברר על שדרוג למסך נורמלי? או שאתה נמצא פה בשביל לקבל חיזוקים למסך עלוב שלא שווה היום שקל וחצי?
@TheBolero
התנסיתי עם OLED B7 כשפלזמה ST60 של פנסוניק הייתה ברשותי. למעט בעיות אחידות מסך (בגללן בסופו של דבר החזרתי את LG), שינוי בגוון התמונה עם שינוי זווית הצפייה וממשק שלא הושקעה בו מספיק מחשבה - האולד היה הרבה יותר איכותי בכל פרמטר אחר. גם השחורים יותר שחורים, גם הבהירות יותר גבוהה, וגם לא רואים dithering ו banding.
חוץ מזה, אם פיוצ'ר באמת מכרו לך 42V20 ב7500 ב2014, מגיע להם חתיכת נו נו נו...
התנסיתי עם OLED B7 כשפלזמה ST60 של פנסוניק הייתה ברשותי. למעט בעיות אחידות מסך (בגללן בסופו של דבר החזרתי את LG), שינוי בגוון התמונה עם שינוי זווית הצפייה וממשק שלא הושקעה בו מספיק מחשבה - האולד היה הרבה יותר איכותי בכל פרמטר אחר. גם השחורים יותר שחורים, גם הבהירות יותר גבוהה, וגם לא רואים dithering ו banding.
חוץ מזה, אם פיוצ'ר באמת מכרו לך 42V20 ב7500 ב2014, מגיע להם חתיכת נו נו נו...
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 19/03/2018 22:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
טוב שכנעתם אותי אתם יותר מבינים בתחום הזה ממני אבל אז 2014 לא היו אולד ולא שום שאר ירקות היה לד או lcd שהיו נראים רעע
מפןקסלים בשידורים רגילים ופחות טובים משמעותית מה פלזמה זה אני אומר בוודאות לתקופה שהייתה מאז התפתחו הרבה דברים כנראה שיש לי באמת מסך מיושן אבל הוא עדיין מסך שמציג תמונה אמיתית צבעים חיים ולא מוארים באור כמו מסכי הלדים של אז
אבל קטונתי עכשיו משאר למצוא קונה למסך שלי או וריד אין עם פיוצר חחח
למה נונו נונלפיוצר זה המחירים אז תקן איתי מה היה טוב יותר ?
תודה בכל מקרה חברים
מפןקסלים בשידורים רגילים ופחות טובים משמעותית מה פלזמה זה אני אומר בוודאות לתקופה שהייתה מאז התפתחו הרבה דברים כנראה שיש לי באמת מסך מיושן אבל הוא עדיין מסך שמציג תמונה אמיתית צבעים חיים ולא מוארים באור כמו מסכי הלדים של אז
אבל קטונתי עכשיו משאר למצוא קונה למסך שלי או וריד אין עם פיוצר חחח
למה נונו נונלפיוצר זה המחירים אז תקן איתי מה היה טוב יותר ?
תודה בכל מקרה חברים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@TheBolero
הפלסמה תציג תמונה טובה יותר בתכני SD או מאיכות ירודה. בנוסף כשאתה קופץ מ-"42 ל-"65, אתה תראה כל פגם קטן באיכות התוכן.
זה משהו שלוקח זמן להתרגל אליו.
הפלסמה תציג תמונה טובה יותר בתכני SD או מאיכות ירודה. בנוסף כשאתה קופץ מ-"42 ל-"65, אתה תראה כל פגם קטן באיכות התוכן.
זה משהו שלוקח זמן להתרגל אליו.
תודה תגיד לי בכנות מה עדיף lg oled או מסך של סוני דגם גבוהה מעבד תמונה x1 דגם 55sd8505
סתם יצא לי לראות דגם נמוך של סוני מהסדרה הזו והתמונה והצבעים בהחלט טובים ולא נופל מה oled
מה דעתך שווה ?
מפחד מבעיית הצריבות באולד ,מעניין מה העתיד צופן לטכנולוגיה אולד יהיה המשך או שיחלוף והמחיר ישבר?
סתם יצא לי לראות דגם נמוך של סוני מהסדרה הזו והתמונה והצבעים בהחלט טובים ולא נופל מה oled
מה דעתך שווה ?
מפחד מבעיית הצריבות באולד ,מעניין מה העתיד צופן לטכנולוגיה אולד יהיה המשך או שיחלוף והמחיר ישבר?