שרשור תגובות: הוט משיקים את ממיר הוט Fiber 4K ושתפ עם נטפליקס
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני לא יודע אם זה הכיוון הנכון להוט.
אני מבחינתי (ואני חושב שאני מייצג כמה דורות בדעה הזו) רואה את הוט כחברה מיושנת עם מחירים יקרים, הרבה ערוצים מיותרים שאני לא צופה בהם וקושי להתחבר ולהתנתק מכיוון שצריך לשאול מהם ציוד ייעודי בזמן שהעולם עובר לצפייה באמצעות אפליקציות תוכנה על חומרה סטנדרטית.
להשיק שוב ממיר ייעודי לא יפתור את הבעיה הזו מבחינתי.
להוסיף את נטפליקס יכול לפגוע בהוט ולהעביר לקוחות מהחברה ברגע שהם יבינו שתכני נטפליקס מספיקים להם.
אני מבחינתי (ואני חושב שאני מייצג כמה דורות בדעה הזו) רואה את הוט כחברה מיושנת עם מחירים יקרים, הרבה ערוצים מיותרים שאני לא צופה בהם וקושי להתחבר ולהתנתק מכיוון שצריך לשאול מהם ציוד ייעודי בזמן שהעולם עובר לצפייה באמצעות אפליקציות תוכנה על חומרה סטנדרטית.
להשיק שוב ממיר ייעודי לא יפתור את הבעיה הזו מבחינתי.
להוסיף את נטפליקס יכול לפגוע בהוט ולהעביר לקוחות מהחברה ברגע שהם יבינו שתכני נטפליקס מספיקים להם.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
תודה רבה על המידע, עופר.
סוף סוף הצהרה רשמית של הוט, ולא סתם עוד ספקולציה של גלובס, או גורם תמוה אחר.
ובכל זאת שתי תהיות בלתי ברורות, אולי למישהו יש מענה בהקשר לכך:
1. מלבד נטפליקס, שזה שירות שהייתי יכול להתחבר אליו כבר מזמן - מה בעצם הבשורה הגדולה של ה-4k?
האם נוכל לצפות במשחקי הליגה הספרדית באיכות 4k, כמו מנויי יס?
ליגת האלופות?
2. כאחד שנרתע מכל טכנולוגיה אלחוטית, האם יהיה ניתן ליהנות מכל השירותים, אינטרנט ותכני 4k, בהתבסס על רשת קווית, ללא הראוטר המתקדם שהם רוצים "לדחוף" לנו?
1. מלבד נטפליקס, שזה שירות שהייתי יכול להתחבר אליו כבר מזמן - מה בעצם הבשורה הגדולה של ה-4k?
ליגת האלופות?
2. כאחד שנרתע מכל טכנולוגיה אלחוטית, האם יהיה ניתן ליהנות מכל השירותים, אינטרנט ותכני 4k, בהתבסס על רשת קווית, ללא הראוטר המתקדם שהם רוצים "לדחוף" לנו?
אחד החסרונות הבולטים בהוט, זה ממשק מאוד איטי ביחס לחברות אחרות, הממירים של הוט לא זזים, למשל כשהיה לי בזמנו ממיר fiberbox עם אופציה ליוטיוב, העדפתי להשתנש ביוטיוב שיש לי בטלוויזיה החכמה כי היוטיוב שלהם היה נתקע עד שהוא מנגן את הסרטון, אם הנטפליקס שלהם יסבול מאותה מחלה אז באמת מקווה שהצרכן הישראלי ישכיל לרכוש סטרימר משלו ויתקין נטפליקס עצמאית. גם חיסכון בכסף וגם עובד כמו שצריך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
1. הוט הכריזו שיהיה מונדיאל ב-4K. לא יודע לגבי ליגה ספרדית, מניח שמתישהו כן.bariko כתב:תודה רבה על המידע, עופר.
ליגת האלופות?
2. כאחד שנרתע מכל טכנולוגיה אלחוטית, האם יהיה ניתן ליהנות מכל השירותים, אינטרנט ותכני 4k, בהתבסס על רשת קווית, ללא הראוטר המתקדם שהם רוצים "לדחוף" לנו?...
2. יש לך בפייבר גם 4 חיבורי רשת קוויים במהירות Gigabit Ethernet. הפייבר עצמו (עם אפליקציית נטפליקס) מחובר קווית לתשתית של הוט.
ברשת האלחוטית שלהם אפשר להשתמש בשביל טאבלטים ובסמארטפונים בבית, כאשר כל שאר המכשירים יחוברו קווית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מזל שלא דחפו להצהרה עוד מילים חמות, כמו "סייבר" ו-Mesh. הוט רוצה לא ליפול בהשוואה מול יס, במיוחד לקראת המונדיאל ולכן נשמע את צמד המילים 4K, נטפליקס ו-5GHz בפרסומים שלהם בזמן הקרוב.
גם כאשר הושקו ממירי ה-HD בהוט היצע התכנים והערוצים באיכות זו היה מצומצם מאוד ורק בשנים האחרונות אנחנו רואים את ההיצע מתרחב (מעט). עם זאת, אפילו היום קשה למצוא תכנים עם אודיו ב-6 ערוצים שנתמך כבר על ידי ממירי ה-HD הישנים. תכני ה-VOD בסטריאו וכן ערוצי הסדרות והסרטים, למעט Hot Gold. אף על פי שאני מנוי בהוט והם משדרים באופן חוקי לא מעט סדרות HBO, אני פונה למקורות אחרים בשביל לצפות ולשמוע באיכות הראויה.
חבל שהוט מעדיפה השקות לוהטות על פני שיפור הקיים.
גם כאשר הושקו ממירי ה-HD בהוט היצע התכנים והערוצים באיכות זו היה מצומצם מאוד ורק בשנים האחרונות אנחנו רואים את ההיצע מתרחב (מעט). עם זאת, אפילו היום קשה למצוא תכנים עם אודיו ב-6 ערוצים שנתמך כבר על ידי ממירי ה-HD הישנים. תכני ה-VOD בסטריאו וכן ערוצי הסדרות והסרטים, למעט Hot Gold. אף על פי שאני מנוי בהוט והם משדרים באופן חוקי לא מעט סדרות HBO, אני פונה למקורות אחרים בשביל לצפות ולשמוע באיכות הראויה.
חבל שהוט מעדיפה השקות לוהטות על פני שיפור הקיים.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
@MrShelby
·הזכויות של כאן והם לא מתכוונים להשיק ערוץ 4K עד אז
הם מתכוונים לשדר את המשחקים או חלק מהמשחקים בדיגיטל ב-4K
הם מתכוונים לשדר את המשחקים או חלק מהמשחקים בדיגיטל ב-4K
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
·מה זה אומר בדיוק בדיגיטל? דרך האתר שלהם?Mistoffelees כתב:@MrShelby
הם מתכוונים לשדר את המשחקים או חלק מהמשחקים בדיגיטל ב-4K...
כאן 11 ישדרו את המונדיאל בחינם ב-HD בעידן פלוס וב-4K באתר האינטרנט שלהם, סביר להניח שביוטיוב לייב כמו שעשו בגביע הקונפדרציות.
כך שייתכן שרק יהיה צריך טלוויזיה חכמה עם אפליקציית יוטיוב או סטרימר בכדי לצפות במונדיאל ב-4K.
קצת מייתר את הוט ויס הקיץ, מזל שיש שידור ציבורי ושהגענו לשידור HD בעידן פלוס ו-4k באינטרנט.
[img2=550x260]https://www.hometheater.co.il/files/263 ... -58-09.png[/img2]
כך שייתכן שרק יהיה צריך טלוויזיה חכמה עם אפליקציית יוטיוב או סטרימר בכדי לצפות במונדיאל ב-4K.
קצת מייתר את הוט ויס הקיץ, מזל שיש שידור ציבורי ושהגענו לשידור HD בעידן פלוס ו-4k באינטרנט.
[img2=550x260]https://www.hometheater.co.il/files/263 ... -58-09.png[/img2]
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
האם ישווקו מההתחלה מיני 4k שזמינים הרבה זמן בצרפת וארה"ב?
מתי שיווקם יחל בפועל?
מתי שיווקם יחל בפועל?
Gershon99 כתב:·אין קשר לכמות ממירי הפייבר..........
מה ?!?
איזו מן תשובה זו!? סתם כדי לשרבט משהו?!
אין קשר, יש קשר, כמה הקלטות אפשר יהיה לעשות בו במקביל והאם תשובתך מסתמכת על מפרט או סתם זריקת אויר חם?
מישהו אחר מוכן להתיחס לשאלותיי, תודה.
·
·gkatz כתב:כל דבר שקשור בהוט או יס זה בזבוז של זמן כסף ואנרגיה. 2 חברות שכל מטרתם לדפוק את הלקוחות (מי יותר מי פחות) ועכשיו בעידן הסטרימינג פתאום נזכרו בנו.
שומר נפשו ירחק....
מי שלא מסוגל לשלם או לא רוצה לא חייב להיות לקוח שלהן ובטח שלא להשתתף בשרשורים וללעוג ללקוחות שלהם זה כן רלוונטי.