הוט משיקה היום את שידורי 4K ושילוב נטפליקס בשידוריה
Fiber 4K כולל יכולות שידור טלוויזיה ו-VOD באיכות 4K ותתמוך במהירויות גלישה של עד 200 מגה על גבי Extranet- האינטרנט החזק בישראל, וזאת בעזרת נתב אלחוטי מתקדם לקוחות HOTיוכלו ליהנות בנוסף מהתכניות והסרטים של נטפליקס על גבי ממירי HOT.
מנכ"לית HOT, טל גרנות - גולדשטיין: " לקוחות HOT לא מתפשרים לא על איכות התוכן ולא על חווית הצפייה והגלישה. אחרי שהשקנו את שנת התוכן 2018 עם שורת סדרות מקור עשירה, מהיום, לקוחותHOT יוכלו ליהנות גם מהתכנים המקוריים של NETFLIX לצד התוכן המוביל של HOT מהארץ ומהעולם. בשורה נוספת ללקוחות HOT היא כי החל מחודש מרץ הם ייהנו מחוויה טכנולוגית בינלאומית מבית ALTICE עם חוויית התקשורת המתקדמת FIBER 4K בעלת יכולות גלישה קווית ואלחוטית במהירויות גבוהות ותמיכה ביכולות שידור 4K".
מנכ"לית HOT, טל גרנות - גולדשטיין: " לקוחות HOT לא מתפשרים לא על איכות התוכן ולא על חווית הצפייה והגלישה. אחרי שהשקנו את שנת התוכן 2018 עם שורת סדרות מקור עשירה, מהיום, לקוחותHOT יוכלו ליהנות גם מהתכנים המקוריים של NETFLIX לצד התוכן המוביל של HOT מהארץ ומהעולם. בשורה נוספת ללקוחות HOT היא כי החל מחודש מרץ הם ייהנו מחוויה טכנולוגית בינלאומית מבית ALTICE עם חוויית התקשורת המתקדמת FIBER 4K בעלת יכולות גלישה קווית ואלחוטית במהירויות גבוהות ותמיכה ביכולות שידור 4K".
נערך לאחרונה על ידי off ב 19/03/2018 11:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מייל בסגנון הודעת יח"צ או עם פרטים?hexxt כתב:בדיוק קיבלתי על זה מייל, פרטים מלאים בהמשך השבוע...
כלומר יש לך מידע ואתה מחכה לשתף אותנו בהמשך או שמחכה לקבל פרטים נוספים כי אין לך פרטים מלאים ואז לשתף בהמשך?
·מסתבר שאותם הפרטים שכבר יש כאן זה מה שנתנו לנו.. אני לא מבין אפילו לעובדי חברה הם לא מביאים דברים בזמן או לפניArielAberjil כתב:מייל בסגנון הודעת יח"צ או עם פרטים?......
כלומר יש לך מידע ואתה מחכה לשתף אותנו בהמשך או שמחכה לקבל פרטים נוספים כי אין לך פרטים מלאים ואז לשתף בהמשך?...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מה מפליא אותךhexxt כתב:·מסתבר שאותם הפרטים שכבר יש כאן זה מה שנתנו לנו.. אני לא מבין אפילו לעובדי חברה הם לא מביאים דברים בזמן או לפני.........
- ArielAberjil
- חבר ותיק

·hexxt כתב:·מסתבר שאותם הפרטים שכבר יש כאן זה מה שנתנו לנו.. אני לא מבין אפילו לעובדי חברה הם לא מביאים דברים בזמן או לפני.........
ובינתיים יש מידע שאתה לא משתף אותנו?
- ArielAberjil
- חבר ותיק

·hexxt כתב:·nope -.-......
אני באמת לא מבין את הקטע של הוט לפרסם שהם משיקים ובסוף מייבשים את כולם...
כשבינתיים מפרסמים תקנוני מבצע וממשק ומפרט.
אם אתה לא רוצה לשתף זה גם בסדר אבל לפחות תשקף ולא תסלף
- ArielAberjil
- חבר ותיק

·hexxt כתב:·תירגע כבר אין לי סיבה לא לשתף......
ותפסיק לקחת את זה כאילו זה החיים שלך...
לא החיים שלי אולי שלך בתור עובד חברה
בינתיים מתאמים התקנות ואתה טוען שאין מידע.