חוויה אישית מ lg oled 65 וקבוצת ח.י
רכשתי את הטלוויזיה ה״איכותית״ והמרשימה לביתי (כמובן המחיר בהתאם). היה לי ברור שצריך לקנות עם אחריות של היבואן הרשמי #קבוצת ח.י.
הטלויזה הגיעה והותקנה ע״י מתקינים של ח.י ובאותו מעמד גם ביטחתי את המכשיר דרכם (בנוסף לביטוח הסטנדרטי) . לאחר כחודש הבחנתי בסדקים על הפלסטיקה, נראה כי החומרים באיכות ירודה מאוד.
פניתי לשירות הלקוחות של קבוצת ח.י (דבר שהוא אתגר בפני עצמו) הקבוצה התנערה מאחריות.
מאוכזב מאיכות חומרי הטלוזיה ומקבוצת ח.י
לידעתכם.
הטלויזה הגיעה והותקנה ע״י מתקינים של ח.י ובאותו מעמד גם ביטחתי את המכשיר דרכם (בנוסף לביטוח הסטנדרטי) . לאחר כחודש הבחנתי בסדקים על הפלסטיקה, נראה כי החומרים באיכות ירודה מאוד.
פניתי לשירות הלקוחות של קבוצת ח.י (דבר שהוא אתגר בפני עצמו) הקבוצה התנערה מאחריות.
מאוכזב מאיכות חומרי הטלוזיה ומקבוצת ח.י
לידעתכם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
נראה כמו שבר שייתכן שנגרם בהובלה ו/או בזמן ההתקנה. אין בהכרח שום קשר לפלסטיקה באיכות ירודה מאד. ככה זה כשנגרם שבר.
זה שלקח חודש עד שהבחנת בזה די בעייתי. כי בעקרון לאף מוצר חשמלי אין אחריות על שבר.
עכשיו חובת ההוכחה שזה היה כך מייד בתום ההתקנה - עליך. לא יודע איך לעזור לך...
זה שלקח חודש עד שהבחנת בזה די בעייתי. כי בעקרון לאף מוצר חשמלי אין אחריות על שבר.
עכשיו חובת ההוכחה שזה היה כך מייד בתום ההתקנה - עליך. לא יודע איך לעזור לך...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
@איינשטיין
·תודה. לא בקשתי עזרה. אלה לעזור לכל האנשים ששוקלים לקנות טלוזיה של LG OLED באלפי שקלים.
אז אם אתם שוקלים לקנות OLED של LG תראו את התמנות . תמונה אחת שווה 1000 מלים..(צרפתי כמה:-) ). יש אלטרנטיבות טובות יותר.
בנוסף תבדקו על קבוצת י.ח בגוגל ביקורות.
יום טוב.
·תודה. לא בקשתי עזרה. אלה לעזור לכל האנשים ששוקלים לקנות טלוזיה של LG OLED באלפי שקלים.
אז אם אתם שוקלים לקנות OLED של LG תראו את התמנות . תמונה אחת שווה 1000 מלים..(צרפתי כמה:-) ). יש אלטרנטיבות טובות יותר.
יום טוב.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אז כפי שניסיתי להסביר לך - זה יכול לקרות בכל מוצר. גם במוצרים יקרים יותר. גם באלטרנטיבות.
הלקח היותר נכון הוא שצריך לבדוק בשבע עיניים בזמן ההתקנה ועם סיומה. ולאו דווקא להשמיץ יצרן זה או אחר.
הלקח היותר נכון הוא שצריך לבדוק בשבע עיניים בזמן ההתקנה ועם סיומה. ולאו דווקא להשמיץ יצרן זה או אחר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
·קובימ כתב:@איינשטיין
יום טוב....
צר לי להיות הראשון שאומר לך את זה פה אבל אתה נשמע כמו טרול ממומן.
אז מה אתה אומר למעשה? שבגלל איזה פאק קטן שעשו לך בהובלה או בהתקנה אסור יותר לרכוש lg? ומה בקשר לאלפים לפניך שקנו וכן מרוצים? ועל איזה ״אלטרנטיבות טובות יותר״ אתה מדבר? אלקטרוניקס פרו למשל?
קיצר תתקדם חביבי לא כולם פה נולדו לפני שעתיים....
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
אני לא מבין על מה אתם באים לאדם בטענות.
הוא קנה מוצר שאמור להיות איכותי, שילם על אחריות וביטוח.
מדובר על מוצר שלמעשה, חוץ מאשר הפעלה דרך השלט, אתה לא אמור בכלל לגעת בו לאחר ההתקנה.
אם לאחר חודש שמוצר כזה עומד על הקיר ואף אחד לא נוגע בו מופיעים בו סדקים או בעיות כלשהן, אני בהחלט מצפה שהאחריות והביטוח יכסו את זה.
מינוס אחד גדול לח.י.
לפי דעתי, לך על תביעה בבית הדין לתביעות קטנות.
הוא קנה מוצר שאמור להיות איכותי, שילם על אחריות וביטוח.
מדובר על מוצר שלמעשה, חוץ מאשר הפעלה דרך השלט, אתה לא אמור בכלל לגעת בו לאחר ההתקנה.
אם לאחר חודש שמוצר כזה עומד על הקיר ואף אחד לא נוגע בו מופיעים בו סדקים או בעיות כלשהן, אני בהחלט מצפה שהאחריות והביטוח יכסו את זה.
מינוס אחד גדול לח.י.
לפי דעתי, לך על תביעה בבית הדין לתביעות קטנות.
לקוח רכש טלויזיה - סיפקו לו אותה ומתקינים מטעם החברה התקינו אותה.
יש שבר בטלויזיה שתלויה על הקיר.
מן הראוי שהחברה תיקח אחריות ולא תתנער.
גם אם זה אחרי חודש וגם אם זה "לפנים משורת הדין"
גם ח.י. נותנת שירות בסטנדרט הישראלי המוכר (ולא לטובה)
הוא לא רכש רחפן שאולי נפל ונשבר
אבל היי - פה זה ישראל שחכנו ?!
יש שבר בטלויזיה שתלויה על הקיר.
מן הראוי שהחברה תיקח אחריות ולא תתנער.
גם אם זה אחרי חודש וגם אם זה "לפנים משורת הדין"
גם ח.י. נותנת שירות בסטנדרט הישראלי המוכר (ולא לטובה)
הוא לא רכש רחפן שאולי נפל ונשבר
אבל היי - פה זה ישראל שחכנו ?!
נערך לאחרונה על ידי sagico ב 19/03/2018 11:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
@איינשטיין
יום טוב.
יום טוב.
@Tnw
·
1. לא חייב לקנות מהיבואן הרשמי (מוסיפים הרבה כסף ובסוף מקבלים שירות גרוע ) לא מאמין תבדוק ב google ביקרות .
2. לגבי אלטרנטיבות תמיד יש! ככה זה בחיים הכל ענין של פשרות.
זה לא רלונטי אבל אני עבוד בחברה ביטחונית (פיתוח תוכנה )
לא קשור לשיווק או יצור טלוזיות אם לזה אתה חותר.
https://aeronautics-sys.com/
·
1. לא חייב לקנות מהיבואן הרשמי (מוסיפים הרבה כסף ובסוף מקבלים שירות גרוע ) לא מאמין תבדוק ב google ביקרות .
2. לגבי אלטרנטיבות תמיד יש! ככה זה בחיים הכל ענין של פשרות.
זה לא רלונטי אבל אני עבוד בחברה ביטחונית (פיתוח תוכנה )
לא קשור לשיווק או יצור טלוזיות אם לזה אתה חותר.
https://aeronautics-sys.com/
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
לא הבנתי איך המסקנה מכל הסיפור הזה שהשירות גרוע. נראה שהיתה כאן תקלה וכשהתעוררת היה כבר מאוד מאוחר. אם הייתי רוכש רכב ונזכר אחרי חודש שיש לו דפיקה מאחורה (שהיתה שם מראש) אז זו היתה בעיה שלי ולא של היבואן או של השירות של הרכב.
זה דעתי.
זה דעתי.
https://www.consumeraffairs.com/home_el ... lg-tv.html
סה״כ נראה שיש עוד אנשים שלא מרוצים!! ממליץ לקרוא את התגובות.
סה״כ נראה שיש עוד אנשים שלא מרוצים!! ממליץ לקרוא את התגובות.
@קובימ
·
מה אתה משווה רכב?? שיכול לקבל נזק פיזי . אני נוסע עם טלוויזה?? אני יושב עליה ??? אולי פגעי מזג האוויר ??
רואים בברור איפה ממוקם הסדק בדיוק במקום שאמורים לתלתות אותה (המקום שצריך להיות הכי חזק ) .
אתה יכול לעצום עניים אבל אנשים לא טיפשים וגם אני לא מחשיב את עצמי לאחד כזה .
בסוף אנשים יעשו את הבחירה שלהם ! ואני ידאג שיעשו אותה שכל העבודות לפניהם!
https://www.facebook.com/plugins/post.p ... 0687367438
·
מה אתה משווה רכב?? שיכול לקבל נזק פיזי . אני נוסע עם טלוויזה?? אני יושב עליה ??? אולי פגעי מזג האוויר ??
רואים בברור איפה ממוקם הסדק בדיוק במקום שאמורים לתלתות אותה (המקום שצריך להיות הכי חזק ) .
אתה יכול לעצום עניים אבל אנשים לא טיפשים וגם אני לא מחשיב את עצמי לאחד כזה .
בסוף אנשים יעשו את הבחירה שלהם ! ואני ידאג שיעשו אותה שכל העבודות לפניהם!
https://www.facebook.com/plugins/post.p ... 0687367438
עופר, התגובה שלך באמת מעוררת פליאה, רכב ?!
המסך תלוי נייח על קיר בסלון!
סופק ע"י ח.י.
נתלה ע"י ח.י.
הם צריכים לבוא עם מסך חדש ולקחת את הישן עם השבר, ויפה שעה אחת קודם, זה לא מוסיף להם שום כבוד הפרסום הזה, וזו מטרתו וטוב עשה פותח השרשור!
ההתנצחות עמו מיותרת.
המסך תלוי נייח על קיר בסלון!
סופק ע"י ח.י.
נתלה ע"י ח.י.
הם צריכים לבוא עם מסך חדש ולקחת את הישן עם השבר, ויפה שעה אחת קודם, זה לא מוסיף להם שום כבוד הפרסום הזה, וזו מטרתו וטוב עשה פותח השרשור!
ההתנצחות עמו מיותרת.
תגובתך מעוררת תהיה ידידי ... סיפור ישראלי של רמת שירות ברצפה ...
·oferlaor כתב:לא הבנתי איך המסקנה מכל הסיפור הזה שהשירות גרוע. נראה שהיתה כאן תקלה וכשהתעוררת היה כבר מאוד מאוחר. אם הייתי רוכש רכב ונזכר אחרי חודש שיש לו דפיקה מאחורה (שהיתה שם מראש) אז זו היתה בעיה שלי ולא של היבואן או של השירות של הרכב.
זה דעתי....
לא מבין מה הויכוח , ח.י נותנת השירות היא היא צריכה להתבייש ברמת השירות,לא משנה כמה כסף שולם , יחד עם זאת , יש כאן הוצאה גדולה שכוללת הרחבת ביטוח , המתקן נראה איום ונורא
למה לי זה נראה ברור שהחברה אמורה להגיע , לבדוק מה קרה ? להציע פתרון ?
תודה לבחור שהעלה את הפוסט וכדאי שכולם כאן יקחו את זה לתשומת ליבם כשהם מתקרבים לח.י
אגב אין לי שום אינטרס , מעולם לא קניתי דרכם וסביר שאם אחשוב לקנות דרכם אז הפוסט שהועלה כאן ישב לי טוב טוב בראש !