Klipsch heresy
קניתי קליפש הרסי מהגרסה הראשונה, החסרון היחיד היה מצב אחד הגרילים.
ההגיון אומר לרפד או מוכר בדים ולקנות בד שחור אבל אני רותה בד כמה שיותר קרוב למקורי, אז מישהו יודע איפה יש בד דומה לזה של המקורי?
למישהו יש במקרה את הסמלים שהיו במקור על הרמקולים? אשמח לקנות כאלה.
תודה.
אגב, אהבתי ממש את הסגנון, קולות הזמרים ממש בולטים, הרמתי קצת את הרמקולים, התיישבתי במרחק של 3 מטרים, גם בחלל גדול הרמקולים נותנים "הופעה", קשה למצוא רמקול מודרני עם נוכחות של 12 אינטש כמו של הרמקולים הותיקים.
יש גם סרטון קצר אבל אני יודע איך להעלות אותו...
ההגיון אומר לרפד או מוכר בדים ולקנות בד שחור אבל אני רותה בד כמה שיותר קרוב למקורי, אז מישהו יודע איפה יש בד דומה לזה של המקורי?
למישהו יש במקרה את הסמלים שהיו במקור על הרמקולים? אשמח לקנות כאלה.
תודה.
אגב, אהבתי ממש את הסגנון, קולות הזמרים ממש בולטים, הרמתי קצת את הרמקולים, התיישבתי במרחק של 3 מטרים, גם בחלל גדול הרמקולים נותנים "הופעה", קשה למצוא רמקול מודרני עם נוכחות של 12 אינטש כמו של הרמקולים הותיקים.
יש גם סרטון קצר אבל אני יודע איך להעלות אותו...
נערך לאחרונה על ידי Gal85 ב 26/03/2019 19:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
תתחדש! יופי של רמקול..
היה לי אחד כזה מדגם E (יש הטבעה על הקופסא מאחור חוץ מתווית הנייר וגם ע"ג הקרוס של התת דגם הספציפי) משנת 1974.
הוא יכול להסתפק ב 20 וואט טובים בכדי לעשות קסמים במקור - יחידות המיד הן של חב' אטלס ויחידות הטוויטר של אלקטרו וויס..
כמה דברים :
יש הטוענים הטווטרים השופריים המקוריים (אלקטרו ווייס T35) לא עולים מספיק גבוה.. (כ 15K לפי ה SPECS)
ניתן להחליף אותם באחרים - מודרניים - שעולים FLAT עד 20K..
הקבלים המקוריים בקרוס הם בני 50 שנה ויתכן שכדאי לבדוק החלפה שלהם. - אצלי ההחלפה שיפרה את התחום הגבוה
יהייו כאלה שיאמרו שהמיד שלו בולט מידי וגורם לוופר לא להשמע מספיק דומיננטי.. אני היית מוסיף אטנואטור למיד.. אני חושב שכוונון עדין עשוי לשפר את הרמקול עוד יותר...
ההצבה הממומלצת שלו היא ע"ג הגבהות "SLANT" בני כמה ס"מ מהריצפה (זווית מקבילה של חזית הרמקול מול פני המאזין) הרמה לגובה גבוה מידי עשוייה להשפיע על הבאס באופן שלילי במיוחד בחדר קטן.. אפשר לייצר הגבהות כאלה לבד יש לא מעט מקורות ברשת..
יש גורו לנושא וינטאג' קליפש בשם קריטס שתומך בכל החלפים לדגמים האלה (כולל יחידות חליפיות אם צריך) רצ"ב הכתובת
https://critesspeakers.com/
אם לקרטיס אין בד "רטרו" אני ממליץ על בד שחור "ליקרה" שנמתח על מסגרת מדיקט ומוצמד לתיבה עם 4 חתיכות "וולקרו" (יש בכל מני צבעים)
בסה"כ די נדיר במקומותינו - דגם שהאמריקאים אוהבים מאוד!! היה נפלא עם הגברת מנורות!!
תתחדש ובהצלחה!!
היה לי אחד כזה מדגם E (יש הטבעה על הקופסא מאחור חוץ מתווית הנייר וגם ע"ג הקרוס של התת דגם הספציפי) משנת 1974.
הוא יכול להסתפק ב 20 וואט טובים בכדי לעשות קסמים במקור - יחידות המיד הן של חב' אטלס ויחידות הטוויטר של אלקטרו וויס..
כמה דברים :
יש הטוענים הטווטרים השופריים המקוריים (אלקטרו ווייס T35) לא עולים מספיק גבוה.. (כ 15K לפי ה SPECS)
ניתן להחליף אותם באחרים - מודרניים - שעולים FLAT עד 20K..
הקבלים המקוריים בקרוס הם בני 50 שנה ויתכן שכדאי לבדוק החלפה שלהם. - אצלי ההחלפה שיפרה את התחום הגבוה
יהייו כאלה שיאמרו שהמיד שלו בולט מידי וגורם לוופר לא להשמע מספיק דומיננטי.. אני היית מוסיף אטנואטור למיד.. אני חושב שכוונון עדין עשוי לשפר את הרמקול עוד יותר...
ההצבה הממומלצת שלו היא ע"ג הגבהות "SLANT" בני כמה ס"מ מהריצפה (זווית מקבילה של חזית הרמקול מול פני המאזין) הרמה לגובה גבוה מידי עשוייה להשפיע על הבאס באופן שלילי במיוחד בחדר קטן.. אפשר לייצר הגבהות כאלה לבד יש לא מעט מקורות ברשת..
יש גורו לנושא וינטאג' קליפש בשם קריטס שתומך בכל החלפים לדגמים האלה (כולל יחידות חליפיות אם צריך) רצ"ב הכתובת
https://critesspeakers.com/
אם לקרטיס אין בד "רטרו" אני ממליץ על בד שחור "ליקרה" שנמתח על מסגרת מדיקט ומוצמד לתיבה עם 4 חתיכות "וולקרו" (יש בכל מני צבעים)
בסה"כ די נדיר במקומותינו - דגם שהאמריקאים אוהבים מאוד!! היה נפלא עם הגברת מנורות!!
תתחדש ובהצלחה!!
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
הרמקול נראה יפיפה מבפנים ומקורי כולל הקבלי שמן. אל תתקן משהו שעובד אם אתה מרוצה- לא צריך להחליף קבלים
ראה איזה השקעה יפה בבנייה של הקרוס על גבי פלטפורמה נפרדת וכל חיבור מהודק בבורג..
לגבי קריטס - אפשר לפנות אליו ישירות דרך האתר שלו בדרך כלל הוא ידידותי ושירותי והמחירים מחוץ לאיבי יותר נוחים...
בחנות בדים תוכל למצוא דוגמאות שנראות די "רטרו" שווה לבדוק
בראשון יש חנות כזו שנים רבות מול בנק דיסקונט ברח' הרצל..
ראה איזה השקעה יפה בבנייה של הקרוס על גבי פלטפורמה נפרדת וכל חיבור מהודק בבורג..
לגבי קריטס - אפשר לפנות אליו ישירות דרך האתר שלו בדרך כלל הוא ידידותי ושירותי והמחירים מחוץ לאיבי יותר נוחים...
בחנות בדים תוכל למצוא דוגמאות שנראות די "רטרו" שווה לבדוק
בראשון יש חנות כזו שנים רבות מול בנק דיסקונט ברח' הרצל..
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
יש בדיוק קניתי בד מקבלים מפה:
https://www.hificollective.co.uk/search ... itle=Cloth
הבד נראה איכותי, ובכלל בחנות המחירים נוחים והמשלוח זול.
ד"א כמה עלו הרמקולים אם אפשר לשאול?
https://www.hificollective.co.uk/search ... itle=Cloth
הבד נראה איכותי, ובכלל בחנות המחירים נוחים והמשלוח זול.
ד"א כמה עלו הרמקולים אם אפשר לשאול?
- grafitis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
- נתן תודות: 61 פעמים
- קיבל תודות: 235 פעמים
גל,
גם אני תמיד אחפש את המקורי בתחום.
אבל בעניין בד, לא צריך להגזים.
קפוץ לאומגה אודיו, עם הגרילים,
והוא יחליף לך בד שחור מתאים.