הגיע הזמן לקנות sony 75 900e
המחירים אכן ירדו משמעותית בחצי שנה אחרונה
2 שאלות למומחים :
1. מה ההבדל בין הטלוויזיה של היבואן הפרללי לישפאר ? מלבד תקופת האחריות - הכוונה האם זה אותו מכשיר ?
2. האם 900 f שיגיע כנראה בקרוב ,משמעותית טוב יותר ? כלומר מה השיפורים העיקריים אנא נסו להסביר בלמישהו שהוא לא מומחה גדול במושגים.
תודה שבוע טוב
2 שאלות למומחים :
1. מה ההבדל בין הטלוויזיה של היבואן הפרללי לישפאר ? מלבד תקופת האחריות - הכוונה האם זה אותו מכשיר ?
2. האם 900 f שיגיע כנראה בקרוב ,משמעותית טוב יותר ? כלומר מה השיפורים העיקריים אנא נסו להסביר בלמישהו שהוא לא מומחה גדול במושגים.
תודה שבוע טוב
Slevany,היו לי שתי טלויזיות 4k פיליפס שנקנו לא דרך יבואן רשמי.
האחת לא היה תרגום עברי בנטפליקס ובשניה לא היה קול באיכות 5.1.
לא פיליפס ולא נטפליקס הצליחו לעזור.
כיום אני נהנה מאודדד מטלויזיה סוני hdr 4k7505 65 אינץ שהומלצה לי כאן ע"י המומחים כבר למעלה משנה.
כמובן שהיום יש דגמים חדשים אל אני משוכנע שאהנה ממנה עוד שנים רבות.
חג שמח ותודה לחברים שעזרו לי כאן.
האחת לא היה תרגום עברי בנטפליקס ובשניה לא היה קול באיכות 5.1.
לא פיליפס ולא נטפליקס הצליחו לעזור.
כיום אני נהנה מאודדד מטלויזיה סוני hdr 4k7505 65 אינץ שהומלצה לי כאן ע"י המומחים כבר למעלה משנה.
כמובן שהיום יש דגמים חדשים אל אני משוכנע שאהנה ממנה עוד שנים רבות.
חג שמח ותודה לחברים שעזרו לי כאן.
@Yar666on
היי, השאלה שלי הייתה יותר ספציפית ביחס ל- "900E 75 של סוני, "ביבוא מקביל"... האם העדר התמיכה בעברית הוא פתיר ?
אין לי בעיה עם תפריטי המכשיר, להיפך - מעדיף אותם תמיד ובכל מכשיר - באנגלית ! אבל מה ביחס לתכנים הדורשים כתוביות ??? מה נדרש לעשות בעניין ?
היי, השאלה שלי הייתה יותר ספציפית ביחס ל- "900E 75 של סוני, "ביבוא מקביל"... האם העדר התמיכה בעברית הוא פתיר ?
אין לי בעיה עם תפריטי המכשיר, להיפך - מעדיף אותם תמיד ובכל מכשיר - באנגלית ! אבל מה ביחס לתכנים הדורשים כתוביות ??? מה נדרש לעשות בעניין ?
Slevany
כל התפריטים היו בעברית מלאה,ורק כמה שנים לאחר הקניה התברר שיש בעיה בלתי פתירה עם התרגום של סרטים וסדרות בנטפליקס.
עד שהמומחים יענו אמליץ לך לא לקנות ללא התחייבות בכתב מהמוכר לתמיכה מלאה בכתוביות עברית.
אני רוכש לא מעט בחו״ל,אבל כאן לאחר שניכוותי העדפתי לקנות בארץ לקבל שלוש שנים אחריות ולהמנע מהפתעות לא נעימות.ואם אתה קונה בארץ מיבוא מקביל,לראות בעיניים על טלויזיה מתצוגה שיש מה שאתה צריך.
כל התפריטים היו בעברית מלאה,ורק כמה שנים לאחר הקניה התברר שיש בעיה בלתי פתירה עם התרגום של סרטים וסדרות בנטפליקס.
עד שהמומחים יענו אמליץ לך לא לקנות ללא התחייבות בכתב מהמוכר לתמיכה מלאה בכתוביות עברית.
אני רוכש לא מעט בחו״ל,אבל כאן לאחר שניכוותי העדפתי לקנות בארץ לקבל שלוש שנים אחריות ולהמנע מהפתעות לא נעימות.ואם אתה קונה בארץ מיבוא מקביל,לראות בעיניים על טלויזיה מתצוגה שיש מה שאתה צריך.
omryz
אכן המחיר של המסך המצויין הזה ירד אצל היבואן הרשמי והמקביל בצורה משמעותית.
הדגם החדש F יהיה הרבה יותר יקר מהדגם היוצא E.
לדעתי ההבדלים בפיצ׳רים הם לא כל כך משמעותיים.
ההחלטה כאן היא בעיקרה כלכלית (גודל הארנק).
היבואן המקביל ה״עיקרי״ של מסכי סוני מביא אותם לדבריו מאירופה למרות שזה דגם xbr המיועד לשוק האמריקאי.
לפיכך הם כנראה ״גוירו״ כבר ופתוחים לאיזורינו.
אני מסכים מאד עם Yar666on
אם אתה קונה מיבואן מקביל דרוש התחייבות כתובה לכך שתוכל לקבל את נטפליקס עם יכולת לכיתוביות בעברית.
מכיר כמה אנשים שרכשו מסכים (לא רק סוני) מיבוא מקביל ומתחרטים קשות, בגלל חוסר היכולת לקבל זאת בנטפליקס
שהפכה להיות מקור תכנים איכותי וחשוב.
אכן המחיר של המסך המצויין הזה ירד אצל היבואן הרשמי והמקביל בצורה משמעותית.
הדגם החדש F יהיה הרבה יותר יקר מהדגם היוצא E.
לדעתי ההבדלים בפיצ׳רים הם לא כל כך משמעותיים.
ההחלטה כאן היא בעיקרה כלכלית (גודל הארנק).
היבואן המקביל ה״עיקרי״ של מסכי סוני מביא אותם לדבריו מאירופה למרות שזה דגם xbr המיועד לשוק האמריקאי.
לפיכך הם כנראה ״גוירו״ כבר ופתוחים לאיזורינו.
אני מסכים מאד עם Yar666on
אם אתה קונה מיבואן מקביל דרוש התחייבות כתובה לכך שתוכל לקבל את נטפליקס עם יכולת לכיתוביות בעברית.
מכיר כמה אנשים שרכשו מסכים (לא רק סוני) מיבוא מקביל ומתחרטים קשות, בגלל חוסר היכולת לקבל זאת בנטפליקס
שהפכה להיות מקור תכנים איכותי וחשוב.
נו באמת, במקרה הכי גרוע מחברים איזה Android TV ב-100₪ ופתרנו את הבעיה.
לא רואה שום סיבה לשלם עוד אלפי שקלים ליבואן ״רישמי״, זה לא שלניופאן יש איזה שרות מדהים או אחריות מעולה...
אגב יש לדעתי לא מעט בפורום שיש להם את המסך הזה, אם אתה רוצה לדעת בוודאות אז עדיף לפתוח שרשור חדש עם כותרת מתאימה לשאלה הזו ואני מניח שתקבל תשובה דיי מהר.
לא רואה שום סיבה לשלם עוד אלפי שקלים ליבואן ״רישמי״, זה לא שלניופאן יש איזה שרות מדהים או אחריות מעולה...
אגב יש לדעתי לא מעט בפורום שיש להם את המסך הזה, אם אתה רוצה לדעת בוודאות אז עדיף לפתוח שרשור חדש עם כותרת מתאימה לשאלה הזו ואני מניח שתקבל תשובה דיי מהר.
איזה סטרימר שהוא android tv טוב אתה מכיר ב 100 שקל ?
וזה אחרי שקנית מסך פרימיום, נו באמת 😀
לא המלצתי לקנות דווקא אצל היבואן הרשמי אבל כן לדרוש התחייבות חד משמעית
מהיבואן המקביל ולא הבטחה בעל פה של מוכרן, לכך שנטפליקס יהיה עם כיתוביות בעיברית.
אני מכיר רק חבר אחד שכתב שלא היו לו בעיות אחרי שקנה אצל המקביל ואחרים שכפי שכתבתי שכן היו.
מסכים איתך שרצוי לפתוח שרשור מיוחד כדי לברר זאת יותר טוב.
ד.א:
אצל רוב הסטרימרים האנדרואידים הסיניים הזולים הקושחה שלהם אינה מתעדכנת ואז ההתאמה שלהם עם אפליקציות חשובות
כמו קודי, נטפליקס ועוד עלולה להעלם.
וזה אחרי שקנית מסך פרימיום, נו באמת 😀
לא המלצתי לקנות דווקא אצל היבואן הרשמי אבל כן לדרוש התחייבות חד משמעית
מהיבואן המקביל ולא הבטחה בעל פה של מוכרן, לכך שנטפליקס יהיה עם כיתוביות בעיברית.
אני מכיר רק חבר אחד שכתב שלא היו לו בעיות אחרי שקנה אצל המקביל ואחרים שכפי שכתבתי שכן היו.
מסכים איתך שרצוי לפתוח שרשור מיוחד כדי לברר זאת יותר טוב.
ד.א:
אצל רוב הסטרימרים האנדרואידים הסיניים הזולים הקושחה שלהם אינה מתעדכנת ואז ההתאמה שלהם עם אפליקציות חשובות
כמו קודי, נטפליקס ועוד עלולה להעלם.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
·Alon_Solo כתב:@Yar666on
·לאף אחד אין עברית בנטפליקס במסכים ישנים. בלי קשר ליבואן. האפליקציות של פעם לא כללו את השפה ואף אחד גם לא יטרח לעדכן אותן....
נכון מאוד אלון.
השאלה המעניינת -אם דרך הממיר 4k החדש של הוט, יש כתוביות בעברית בנטפליקס בלי קשר למסך, או לא?
ואולי זו שאלה שבכלל צריך להפנות אל החבר'ה הראשונים,שכבר התנסו עם הממיר הזה, בשרשור שלהלן:
https://www.hometheater.co.il/vt296494.html
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
כמה נקודות התייחסות ליבוא מקביל.
1. אחריות - טיב נותן השרות ומשך האחריות.
2. תאימות המכשיר למתח החשמלי וסינגנל 50Hz
3. תאימות לעברית בלוח השידורים של עידן פלוס
4. תאימות הסמאט
5. ההבדל במפרט - מכישרים שמיועדים לשווקים אחרים לא פעם שונים או נחותים במפרט!
6. אפשרות לעשות יבוא אישי למוצר.
לגבי נטפליקס.... זה שטויות.
יש לי נטפליקס מובנה בסוני ועדיין מעדיף להשתמש בזה שיש לי באמזון TV/סטיק.
יש עברית וזה פשוט יותר נוח... עניין של העדפה אישית.
1. אחריות - טיב נותן השרות ומשך האחריות.
2. תאימות המכשיר למתח החשמלי וסינגנל 50Hz
3. תאימות לעברית בלוח השידורים של עידן פלוס
4. תאימות הסמאט
5. ההבדל במפרט - מכישרים שמיועדים לשווקים אחרים לא פעם שונים או נחותים במפרט!
6. אפשרות לעשות יבוא אישי למוצר.
לגבי נטפליקס.... זה שטויות.
יש לי נטפליקס מובנה בסוני ועדיין מעדיף להשתמש בזה שיש לי באמזון TV/סטיק.
יש עברית וזה פשוט יותר נוח... עניין של העדפה אישית.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה Alon_Solo
האמת שבמסך שלי יש עברית.
הבעיה היא במסך של חברתי שזה דגם ישן יותר, ובקרוב כנראה גם נתקין אצלה מקרן.
לכן האלטרנטיבות יהיו מנוי אצל הוט (או שירות טלוויזיה אחר) ,מול רכישת סטרימר הכולל תמיכה עברית בנטפליקס...
האמת שבמסך שלי יש עברית.
הבעיה היא במסך של חברתי שזה דגם ישן יותר, ובקרוב כנראה גם נתקין אצלה מקרן.
לכן האלטרנטיבות יהיו מנוי אצל הוט (או שירות טלוויזיה אחר) ,מול רכישת סטרימר הכולל תמיכה עברית בנטפליקס...
- shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 732
- שם מלא: שמוליק
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני רכשתי מסך אולד אמריקאי lg ואין בעיה עם כתוביות עברית בנטפליקס.
RECIVER-------------- DENON 6500H
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

·Alon_Solo כתב:@bariko
·אצלי בסמסונג בנטפליקס אין עברית אז אני משתמש בלפטופ (כי ממילא יש וכי אין לי יכולת הצגה של 4K) גם לטלוויזיה וגם למקרן....
אז הלפטופ משדר את התוכן לטלוויזיה או למקרן?
כמה שטויות ואי דיוקים מחלק מהחברים פה, מעבירים שמועות הלאה ממה ששמעו בשיחות ברזיה על גבי הפורום.
החסרונות של הדגם האמריקאי מול האירופאי רבים
ריכזתי לכם את הסרונות על סמך התרשמות שהיתה לי, מתגובות בפורום של כאלו שרכשו את דגם ה-E, ומהמפרטים באתר סוני.
החסרונות של הדגם האמריקאי מול האירופאי רבים
ריכזתי לכם את הסרונות על סמך התרשמות שהיתה לי, מתגובות בפורום של כאלו שרכשו את דגם ה-E, ומהמפרטים באתר סוני.
- אין הארקה בשנאי של סוני האמריקאי, רק 2 פינים. אמנם הוא תומך 110-220V אך אין הארקה ואחריות יש רק כשנה.
- אין עברית בתפריטים או אופציה לבחור עברית, אך חיפוש קולי בעברית עובד, יוטיוב וכו'. מקלדת אין עברית, אך ניתן להתקין מקלדת אחרת תומכת.
- ממיר דיגיטלי בשיטה האמריקאית ATSC ולא DVB-T2 כלומר אין עידן-.
- אין טיונר מובנה DVB-S2 לקליטת לווין. חשוב אולי למי שמתכנן לצפות במונדיאל ב-4K בחינם ב-TRT 4K בלווין הטורקי הממוקם 42E בלי לקנות ממיר 4K יקר (הוצאה של כ-200$ נוספים)
- אין תאימות BARVIA למוצרי סוני אירופאים, לדוגמה, רמקולים, סאונדבר אלחוטיים. מסתבר שפה סוני מגבילה לאיזורים כמו סמסונג.
- נטפליקס דווקא תומך בעברית ובכתוביות עברית. זה תלוי הגדרות חשבון בנטפליקס ונתמך בכל דגמי סוני ב-4 הדורות האחרונים. ולגבי הפייבר 4K של הוט, הוא אינו תומך בתכני 4K בנטפליקס. הטעייה מכוונת של הוט.