(i)צפייה בערוצי עידן+ דרך ממשק PVR/Live-TV בקודי *כולל רדיו ולוח שידורים*
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
עוקב
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
Re: מי מעוניין לבדוק צפייה בערוצי עידן+ דרך ממשק PVR/Live-TV בקודי?... (i)
@JohnDue
·
היי,אפשר לשאול איך הוצאת מההרחבה את הלינקים לאתרים כדי להדביק לקובץ m3u?
·
היי,אפשר לשאול איך הוצאת מההרחבה את הלינקים לאתרים כדי להדביק לקובץ m3u?
הדלקתי את הטאבלט אחרי כשבוע ואני רואה שיש בעיה ערוץ 12.JohnDue כתב:@Bit0
·תודה! אגב, אצלי אני רואה שערוץ 12 בעייתי (אחרי כיום - מפסיק לעבוד, ונדרש "חידוש" הלינק מהתוסף). זה קורה גם באנדרואיד אצלך?...
בתוסף הרגיל של פישינזון הוא עובד אבל לא דרך הלינק שלך.
ניסיתי לנטרל את תוסף הטלוויזיה החיה ולהפעיל שוב וזה לא עזר.
@JohnDue
·
ניסיתי עכשיו, הכל עובד חוץ מערוץ 12, אין מידע על התוכניות וכאשר אני מעביר עם השלט של השילד ערוצים זה נתקע וחוזר אחורה למסך הערוצים שלא נראה כמו אצלך בתמונה עם השידור של הערוץ הנוכחי בצד ימין. יש פתרון או שלא התקנתי כמו שצריך ?
·
ניסיתי עכשיו, הכל עובד חוץ מערוץ 12, אין מידע על התוכניות וכאשר אני מעביר עם השלט של השילד ערוצים זה נתקע וחוזר אחורה למסך הערוצים שלא נראה כמו אצלך בתמונה עם השידור של הערוץ הנוכחי בצד ימין. יש פתרון או שלא התקנתי כמו שצריך ?
כל הכבוד!
שאלה קטנה
פתחתי את הלינק מה-pastebin ומשום מה מופיע בקובץ בלינק הראשון להמנון של אינדונזיה.
http://www.lengua.com/anthems/Indonesia.mp3

שאלה קטנה
פתחתי את הלינק מה-pastebin ומשום מה מופיע בקובץ בלינק הראשון להמנון של אינדונזיה.
http://www.lengua.com/anthems/Indonesia.mp3
למה שרואים ב4K דרך הקודי מהערוץ של כאן או גם דרך VLC ובהנחה שאין תקיעות עדיין האיכות לא נראית כמו 4K אמיתי ( נראה כמו HD) , זה בגלל רוחב הפס שהם מגבילים או בגלל שיש FRAME DROPS כל הזמן פשוט לא רואים את זה משמעותי וזה בפועל מוריד באיכות מאחורי הקלעים ?
- AmosLahav
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
ערוץ 12 בעיה
הכול עובד נהדר דרך PVR חוץ מערוץ 12 . אפשר לעדכן או לישלוח לינק תקין .
אפשר גם רק URL אני מעדכן לבד.
תודה על העבודה הנהדרת.
אפשר גם רק URL אני מעדכן לבד.
תודה על העבודה הנהדרת.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
חברים צר לי לקלקל אבל ממבט חטוף בקובץ המוצע פה לצפייה מדובר בלינקים מבוססי טוקנים למיניהם ולא איכותיים בלשון המעטה, זו גם אחת הסיבות שקשת לא עבדה ולא תעבוד פה לאיש.
ההצעה היחידה שיש לי זה לעבוד עם התוסף של עידן+ מהמקור של פישנזון לקודי שמה הלינקים מיוצרים עם טוקנים בזמן אמת לפי אייפי של הגולש ולא לפי אייפי של הבחור ששיתף פה את הליסט האישי שלו, כמו גם קשת עובד פיקס שמה.. מוזמנים לבדוק ולהנות.
ההצעה היחידה שיש לי זה לעבוד עם התוסף של עידן+ מהמקור של פישנזון לקודי שמה הלינקים מיוצרים עם טוקנים בזמן אמת לפי אייפי של הגולש ולא לפי אייפי של הבחור ששיתף פה את הליסט האישי שלו, כמו גם קשת עובד פיקס שמה.. מוזמנים לבדוק ולהנות.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
JohnDue בהצלחה עם הפרוייקט שלך, אני כבר לא בסצנה אבל כאחד שהיה אני מבין דבר אחד או שניים ולכן הפניתי את החברים פה לתוסף שעובד ונותן תמורה מלאה עם טוקן מבוסס לאייפי שלהם ולא לשלך ועם ערוץ קשת המבוקש שעובד באיכות גבוהה ישירות מהאתר הרשמי 
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1607
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים