ניגון קבצי Video_TS ישירות מGoogle Drive לא עובד

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Arielzz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
במחשבה שנייה השאלה הזו הייתה צריכה להישאל לפני שהתחלתי עם כל התהליך אבל כרגע אני בבעיה .
עשיתי פרוייקט ביתי בו לקחתי את כל הCD's שעליהם נצאים הוידאו המשפחתי ( הם הועברו לפני כמה שנים מקלטות ) ורציתי לעלות הכל לענן כך שכל המשפחה תוכל לצפות.
לצערי ( ולרוב טיפשותי ) שמתי לב שאני לא מצליח לנגן ישירות מ Google Drive ישירות מכיוון שיש בעיות עם הפורמט.
מה הדרך הכי קלה לסדר את זה במצב הנתון ? העברתי כבר 40-50 קלטות ואני מחפש פתרון ושלא אצטרך להתחיל הכל מההתחלה :(
צרפתי תמונות לדוגמא שמראה איזה קבצים יש לי בכל קלטת...מקווה שיש איזה פתרון קליל או תוכנה אוטומטית שיכולה לפתור לי את הבעיה..

אשמח לעזרתכם!!!!

Arielzz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

מקפיץ :(
אין אף אחד שמכיר את הבעיה ?
אולי פתחתי את השרשור בפורום הלא מתאים ?

אשמח לעזרה !

Fish72
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #3 

@Arielzz
· ניסיתי לחשוב על פתרון, אבל גם אם היה נגן שמאפשר את ניגון הסרטים בפורמט הזה מהענן, לך תדע אם הם יחליטו פתאום להפסיק תמיכה בפורמט מסויים , ואז אתה עלול למצוא את עצמך בבעיה דומה.
אני חושב שאולי כדאי לקודד את הסרטים במידה והם ברשותך על הדיסק הקשיח לפורמט נפוץ באיכות שעונה על צרכיך כגון MP4, ואז להעלות אותם לענן שוב. לפחות הקבצים יהיו קטנים יותר והעלאתם תהיה מהירה יותר.
MP4 גם נתמך במכשירי APPPLE, כך שזה מאפשר לך ניגון על ידי מספר פלטפורמות גדול יותר.

Arielzz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

@Fish72
תודה על התגובה, יש דרך שבה אני יכול לעשות את זה בצורה אוטומטית ?
יש לי מע ל40 קלטות ואני לא רוצה לעשות את זה בצורה ידנית:\

דבר נוסף, יש לך המלצה על תוכנה חנימית ופשוטה להמרה ל MP4?

justme123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

התוכנה Handbrake יכולה לשמש להמרה בחינם (קוד פתוח). תמצא בה Presets מוכנים לאיכויות שונות וניתן להתאים את ההגדרות ידנית לוידאו אחד ואז לשמור כ-Preset לשימוש בשאר הקבצים.

Arielzz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

justme123 כתב:התוכנה Handbrake יכולה לשמש להמרה בחינם (קוד פתוח). תמצא בה Presets מוכנים לאיכויות שונות וניתן להתאים את ההגדרות ידנית לוידאו אחד ואז לשמור כ-Preset לשימוש בשאר הקבצים.
...
תודה !
אז לא ניתן לעשות את זה אוטומטית ?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”