בעיה הנוגעת למערכת שמע בטויוטה פריוס

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
mga345 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכל החברים.

אני עומד לרכוש טויוטה פריוס (רכב היברידי - בנזין / חשמל) ומהיותי חובב מוסיקה אני מעונין במערכת שמע איכותית ורצינית (לפחות כמו שיש לי עכשיו בפיז'ו 206).

המערכת בפיז'ו: רדיו דיסק MP3 דגם CLARION DXZ756MC , זוג קומפוננט 6.5, סאב 10 אינץ', 2 מגברים וזוג טוויטרים (כל הרכיבים מאיכות טובה). נהניתי מאד מהמערכת הזאת בשלוש השנים האחרונות.

הבעיה: בטויוטה פריוס יש מערכת שמע מובנית (רדיו דיסק, ללא MP3) + ששה רמקולים (אין פירוט לגבי הדגמים - לא יצרן ולא מס' דגם). מערכת השמע נשלטת גם ממסך המגע (מי שמכיר וראה את הרכב יודע על מה מדובר) וגם מגלגל ההגה.

אני מעונין ברדיו דיסק MP3, בקומפוננט קדמי, בסאב 12 אינץ' ובהגברה בהתאם. (בערך כמו שיש לי בפיז'ו).

הפתרון המוצע לי ע"י סוכנות טויוטה הוא להשאיר את המכשיר הקיים ולהוסיף DVD (יש מקום מתחת למערכת השמע), כך שכאשר ארצה לשמוע תקליטורי MP3/WMA אוכל לעשות זאת דרך ה- DVD. במקרה זה לא תהיה שליטה מגלגל ההגה.

אני לא מעונין בשני מכשירים ובד"כ אני לא משתמש ב- DVD ברכב (אם כי אינני שולל מכשיר כזה - זה רק יכול להיות אקסטרה).

האם יש חברים באתר, היכולים להציע פתרון למצב בו אני נמצא?

אני מוכן להשקיע (ולא לחסוך), משהו בין 5,000 ל- 8,000 ש"ח.

אשמח לדעות והצעות.

בתודה מראש,

משה

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

אני הייתי מבקש מהסוכנות רשימה של מתקינים מורשים שלהם.
עם רכב הייברידי לא הייתי מתעסק מילימטר עם החשמל שלו . אחרת נראה לי שאתה מאבד את האחריות של ה 7 או 8 שנים למערכת החשמלית ועל זה לוותר זה חבל..

anin17
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

בקשר לרכב עצמו

שליחה #3 

הטויוטה פריוס די מיושנת
כדאי לבחון גם את ההונדה סיוויק ההיברידית לפני קבלת החלטה

או אפשרות נוספת
לייבא טויוטה קאמרי היברידית לארץ צריך לעלות בסביבות ה-160,000 ש"ח