היי חברים,
אני בכיוון לרכוש אוזניות של חברת RHA..
ההתלבטות שלי היא בין MA750 Wireless האלחוטיים (שנראה לי חדשים יותר), לעומת T20i עם הכבל.
ה-T20i מגיעים עם הפילטרים שאפשר להחליף פיזית וזה נראה אחלה של אפשרות.. לעומת זאת הMA750 אלחוטיים ובינינו.. היום זה הדבר הכי נוח שיש.
מה אתם אומרים ? האם הT20i טובים משמעותית בסאונד מהMA750 ששווה להתפשר על עניין הכבל ולקחת אותם ? או שמא יש לשתי הדגמים את אותו הסאונד ואז כבר לקחת את הMA750 האלחוטיים ?
הMA750 חדשים יותר למיטב ידיעתי.. אלא אם כן תתקנו אותי, אבל לא יודע לגבי הסאונד שלהם, אשמח אם מישהו שיש לו את האוזניות יעזור לי לייעץ מה לקחת.
עזרה בבחירת אוזניות RHA
@bar1010
·
מה המצב אח יקר.
לי יש ה750 החוטיות, כמעט שלושש שנים, ואני נהנה מהם ממש.
הסיבה העיקרית שקניתי אותם הייתה שהם חברה מאוד אבל מאוד אמינה.
שלוש שנים אחריות ברזל, ואיכות חומרים ברמה גבוהה ביחס למחיר שאתה משלם.
קרה שהם נהרסו לי אחרי שימוש אינטנסיבי בצבא, שלחתי להם הודעה, תוך שבוע קיבלתי קופסא חדשה בדואר מהיר, ללא תוספת תשלום.
עכשיו לגבי הסאונד, לצערי אני בתחילת דרכי, הן מבחינת סיווג צלילים והן על צד של הגדרה וסיווג אוזניות על פי צלילים ומונחים אודיופילים.
הם אוזניות האין איר הכי יקרות שקניתי, ומעולם לא התנסיתי באחרות, אולי טעמתי ממישהו את הSE215 של SHURE.
עכשיו לגבי הT20, לדעתי המחיר קצת מופקע, ועדיף לתת מבט על הT10.
תן מבט גם על הLZ A4
ORIVETI NEW PRIMACY
Mee pinnacle 2
1MORE QUAD
לא ניסתי אותם, אבל שמעתי עליהם דברים טובים.
שוב לא ניסיתי.
לגבי הWIRELESS של RHA, לא קראתי על האיכות, לכן קשה לי להעיד...
·
מה המצב אח יקר.
לי יש ה750 החוטיות, כמעט שלושש שנים, ואני נהנה מהם ממש.
הסיבה העיקרית שקניתי אותם הייתה שהם חברה מאוד אבל מאוד אמינה.
שלוש שנים אחריות ברזל, ואיכות חומרים ברמה גבוהה ביחס למחיר שאתה משלם.
קרה שהם נהרסו לי אחרי שימוש אינטנסיבי בצבא, שלחתי להם הודעה, תוך שבוע קיבלתי קופסא חדשה בדואר מהיר, ללא תוספת תשלום.
עכשיו לגבי הסאונד, לצערי אני בתחילת דרכי, הן מבחינת סיווג צלילים והן על צד של הגדרה וסיווג אוזניות על פי צלילים ומונחים אודיופילים.
הם אוזניות האין איר הכי יקרות שקניתי, ומעולם לא התנסיתי באחרות, אולי טעמתי ממישהו את הSE215 של SHURE.
עכשיו לגבי הT20, לדעתי המחיר קצת מופקע, ועדיף לתת מבט על הT10.
תן מבט גם על הLZ A4
ORIVETI NEW PRIMACY
Mee pinnacle 2
1MORE QUAD
לא ניסתי אותם, אבל שמעתי עליהם דברים טובים.
שוב לא ניסיתי.
לגבי הWIRELESS של RHA, לא קראתי על האיכות, לכן קשה לי להעיד...