קיבלתי הצעה להצטרפות לסלקום טי וי - שאלות
אני מנוי של יס (4 ממירים) ואינטרנט של בזק וגם מנוי לנטפליקס (40 ש"ח)
התקשרו אלי אתמול מסלקום והציעו את ההצעה הבאה:
טלוויזיה כולל ערוצי הספורט פרימיום (LIVE GOLD HD) ללא ספורט 1 ו 2 עם 4 ממירים שאחד מהם שיומי
אינטרנט + ספק נטוויזן עד 100 מגה. כל החבילה הזו ב 219 ש"ח בחצי שנה הראשונה (כולל זיכוי של 30 ש"ח לנטפליקס) ואחרי חצי שנה 298 ש"ח.
כיום אני משלם 390 ש"ח ליס+אינטרנט+נטפליקס
על פניו עיסקה משתלמת, אבל יש לי כמה שאלות
1. בשימוש ממיר של סלקום ערוצים 12 13 14 לא רואים באיכות HD. נכון?
2. ערוצי ספורט פרימיום אפשר לראות רק עם ממיר ולא דרך אפליקציה. נכון? הנציג התעקש שזה לא נכון אבל אני חושב שהוא טועה.
3. האם כדאי לעבור לסלקום? איך איכות הצפייה? האם יש תקיעות?
תודה לעוזרים.
התקשרו אלי אתמול מסלקום והציעו את ההצעה הבאה:
טלוויזיה כולל ערוצי הספורט פרימיום (LIVE GOLD HD) ללא ספורט 1 ו 2 עם 4 ממירים שאחד מהם שיומי
אינטרנט + ספק נטוויזן עד 100 מגה. כל החבילה הזו ב 219 ש"ח בחצי שנה הראשונה (כולל זיכוי של 30 ש"ח לנטפליקס) ואחרי חצי שנה 298 ש"ח.
כיום אני משלם 390 ש"ח ליס+אינטרנט+נטפליקס
על פניו עיסקה משתלמת, אבל יש לי כמה שאלות
1. בשימוש ממיר של סלקום ערוצים 12 13 14 לא רואים באיכות HD. נכון?
2. ערוצי ספורט פרימיום אפשר לראות רק עם ממיר ולא דרך אפליקציה. נכון? הנציג התעקש שזה לא נכון אבל אני חושב שהוא טועה.
3. האם כדאי לעבור לסלקום? איך איכות הצפייה? האם יש תקיעות?
תודה לעוזרים.
·מסכים עם זאת הפתרון לא רע ביחסית לתמורה למחיר.dilbert78 כתב:לפני שאתה מחליף הכל תתחבר לנסיון לאפליקציה שלהם על סמארט טיוי או סטרימר
אני לא שרדתי בסלקום יותר משבוע
האיכות פחותה בהרבה מיס גם בספורט וגם ב vod
וכמובן שלא שמעו שם על פורמטי אודיו...
מסכים שבספורט האיכות לא טובה.
11-14 לא משודרים בHD , לעיתים ניתן להתחיל את התוכנית מההתחלה ולקבל איכות HD (לחכות 5 דק, להתחיל מההתחלה ולראות את הקלטת השרתים בHD)
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@shmuela1
מסכים עם ההצעה לנסות מס׳ שבועות לפני קבלת החלטה סופית.
היה ותחליט לעבור , אין טעם לקחת ממירים דרכם - המחיר מתנפח שלא לצורך.
ממיר אחד מגיע בחינם עם כל סוג של חבילה. מעבר לכך שקול רכישה של 3 סטרימרים ( כמו mi box לדוגמא…3 יחידות יעלו לך 750 שקל) כהשקעה לטווח ארוך.
בסה״כ סלקום נותנים תמורה נאה. האיכות בסדר גמור. בהנחה ויש לך חיבור אינטרנט יציב אז מספר התקיעות שואף לאפס.
ערוצי הברודקאסט הישראלים משודרים באיכות ״HD״ (כך על כל פנים הם טוענים… בכל מקרה לבטח טוב יותר מ SD ) אם אתה עם סטרימר כמו mi box או Nvidia Shield.
דולבי בערוצי סדרות / סרטים לא תקבל (גם לא בסטינג או פרטנר אגב…)
לא deal breaker לטעמי (אל תטעה - יס גם הם לא בדיוק נותנים רוחב פס איכותי ) אבל זה כמובן לשיקולך.
מסכים עם ההצעה לנסות מס׳ שבועות לפני קבלת החלטה סופית.
היה ותחליט לעבור , אין טעם לקחת ממירים דרכם - המחיר מתנפח שלא לצורך.
ממיר אחד מגיע בחינם עם כל סוג של חבילה. מעבר לכך שקול רכישה של 3 סטרימרים ( כמו mi box לדוגמא…3 יחידות יעלו לך 750 שקל) כהשקעה לטווח ארוך.
בסה״כ סלקום נותנים תמורה נאה. האיכות בסדר גמור. בהנחה ויש לך חיבור אינטרנט יציב אז מספר התקיעות שואף לאפס.
ערוצי הברודקאסט הישראלים משודרים באיכות ״HD״ (כך על כל פנים הם טוענים… בכל מקרה לבטח טוב יותר מ SD ) אם אתה עם סטרימר כמו mi box או Nvidia Shield.
דולבי בערוצי סדרות / סרטים לא תקבל (גם לא בסטינג או פרטנר אגב…)
לא deal breaker לטעמי (אל תטעה - יס גם הם לא בדיוק נותנים רוחב פס איכותי ) אבל זה כמובן לשיקולך.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·אני לא נתקלתי בזה. כמובן שהם משדרים ב-HD.rbh3 כתב:·מסכים עם זאת הפתרון לא רע ביחסית לתמורה למחיר.......
מסכים שבספורט האיכות לא טובה.
11-14 לא משודרים בHD , לעיתים ניתן להתחיל את התוכנית מההתחלה ולקבל איכות HD (לחכות 5 דק, להתחיל מההתחלה ולראות את הקלטת השרתים בHD)...
לבינתיים זה השירות הכי טוב עד כה.
@shmuela1
·ממליץ לך מאוד להצטרף לסלקום TV ולקבל את ההצעה הזו לבינתיים
אני רק לא מבין למה אחרי שנה המחיר עולה ל-298 ש"ח, אלא אם כן זה כולל נטפליקס ואז זה מובן ואף משתלם.
בחישוב זריז:
באתר שלהם טריפל עולה 149 עם ממיר אחד.
אצלך הוסיפו 3, שכל ממיר נוסף בסלקום בעלות של כ29 שקל
ועוד חבילת ערוצי ספורט בעלות של כ-52
אם נוסיף זאת לטריפל נקבל סכום של כ-288 ש"ח בחודש.
·ממליץ לך מאוד להצטרף לסלקום TV ולקבל את ההצעה הזו לבינתיים
אני רק לא מבין למה אחרי שנה המחיר עולה ל-298 ש"ח, אלא אם כן זה כולל נטפליקס ואז זה מובן ואף משתלם.
בחישוב זריז:
באתר שלהם טריפל עולה 149 עם ממיר אחד.
אצלך הוסיפו 3, שכל ממיר נוסף בסלקום בעלות של כ29 שקל
ועוד חבילת ערוצי ספורט בעלות של כ-52
אם נוסיף זאת לטריפל נקבל סכום של כ-288 ש"ח בחודש.
תודה רבה לכל העוזרים, אני שמח שהעליתי את הפוסט כך אני יכול לשמוע דעות של חברה שכבר התנסו בזה.
יש לי בבית NVIDIA SHIELD אני קודם כל אנסה את השירות כמה ימם ואראה אם זה מתאים לי, לפני שאנתק את הכל
Gershon99 - האמת שאני לא יודע למה עולה המחיר ל 298 זה מה שאמר הנציג ולא שאלתי למה
בעיקרון אני מעדיף לשלם יותר ולצפות באיכות טובה ללא תקיעות בכלל.
שבת שלום ותודה רבה לכולם!
יש לי בבית NVIDIA SHIELD אני קודם כל אנסה את השירות כמה ימם ואראה אם זה מתאים לי, לפני שאנתק את הכל
Gershon99 - האמת שאני לא יודע למה עולה המחיר ל 298 זה מה שאמר הנציג ולא שאלתי למה
שבת שלום ותודה רבה לכולם!
·אז להבא תציין זאת כי זה מטעה ומי שיקרא תגובה כזאת יחשוב שבכל הממירים זה ככה.rbh3 כתב:·דיברתי על ממיר סלקום מבוסס עידן. לא כולם כאלו וגם לא האפליקציות..........
אגב, רק הממיר הראשון שלהם זקוק לאנטה לעידן+ אבל הממיר השני המקליט שלהם לא צריך.
·אז תתקשר לסלקום ותעשה בשבילם את החישוב הזריז שעשיתי לך ותשאל אותםshmuela1 כתב:תודה רבה לכל העוזרים, אני שמח שהעליתי את הפוסט כך אני יכול לשמוע דעות של חברה שכבר התנסו בזה.
שבת שלום ותודה רבה לכולם!...
למה אחרי שנה המחיר קופץ יותר ממה שאתה אמור לשלם.
בכללי, ההצעה שקיבלת מעולה.
ההפרש של 10 שקלים זה בגלל הראוטר. לוקחים 10 שקלים על ראוטר.Gershon99 כתב:·אז תתקשר לסלקום ותעשה בשבילם את החישוב הזריז שעשיתי לך ותשאל אותם......
למה אחרי שנה המחיר קופץ יותר ממה שאתה אמור לשלם.
בכללי, ההצעה שקיבלת מעולה....
טוב, החלטתי לא לעבור כרגע לסלקום טי וי בגלל איכות השידור.
בדקתי את סלקום טיוי בהתקנה על NVIDIA SHIELD וראיתי שאיכות השידור של ערוצי הטלוויזייה ממש לא טובה יחסית ליס.
זה כולל את ערוצי הספורט. סרטים ב VOD רואים טוב אבל ערוצי טלוויזייה ממש לא.
תודה רבה לכל העוזרים.
בדקתי את סלקום טיוי בהתקנה על NVIDIA SHIELD וראיתי שאיכות השידור של ערוצי הטלוויזייה ממש לא טובה יחסית ליס.
זה כולל את ערוצי הספורט. סרטים ב VOD רואים טוב אבל ערוצי טלוויזייה ממש לא.
תודה רבה לכל העוזרים.