צריך עזרה עם ציוד של סיסקו ASR 1000
-
hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
שלום חברים
לקוח מבקש להזין את הציוד הזה.
עכשיו לא ברור לי איזה הזנה להביא לו 48VDC או 60VDC?
אם אני צריך לארגן שנאי שיתן 48 או 60VDC, ושיוכל לספק 60A (יש בתמונות 2 יחידות, כ"א 28A ואני לא רוצה שהשנאי יעבוד בעומס מלא כל הזמן)
או שאולי הוא בכלל ספק הכוח ואין ללקוח מושג על מה הוא מדבר או מה הוא רוצה... (לי אין מושג)
או שאני בכלל טועה בכל הגישה...
אני מבין שהכל קצת מבולבל וככה גם אני
תודה מראש חברים ואשמח להצלה בנושא...
לקוח מבקש להזין את הציוד הזה.
עכשיו לא ברור לי איזה הזנה להביא לו 48VDC או 60VDC?
אם אני צריך לארגן שנאי שיתן 48 או 60VDC, ושיוכל לספק 60A (יש בתמונות 2 יחידות, כ"א 28A ואני לא רוצה שהשנאי יעבוד בעומס מלא כל הזמן)
או שאולי הוא בכלל ספק הכוח ואין ללקוח מושג על מה הוא מדבר או מה הוא רוצה... (לי אין מושג)
או שאני בכלל טועה בכל הגישה...
אני מבין שהכל קצת מבולבל וככה גם אני
תודה מראש חברים ואשמח להצלה בנושא...
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4314
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
מדובר כאן על הזנה של הספקי כוח של הנתבים במתח תקני שבין 48V בגבול התחתון ו 60V בגבול העליון ובזרם מסופק של מעל 24A לערוץ בודד. לכל ספק צריכים להגיע שלושה מגעים: פלוס, מינוס, והארקה. כמובן שלא משתמשים למקור מתח זה בשום "שנאי"
, כמו שמכירים בנתבים ביתיים שמקבלים מבזק, אלה במקור מתח מבוקר, נקי ומתאים לדרישות מוגדרות של מערכות תקשורת ברמה כזו. בדרך כלל מדובר על יציאות מהמערכות אל-פסק אונליין שמייצרות מתח נקי מהמצברים שלהם. כמו כן גם מערכות אלו מתממשקות לנתב זה בערוץ פיקוד ובקרה שדרכו ניתן גם לדגום את מצב של המערכת הספקת מתח ובמקרים של תקלות להתריע ולכבות את הציוד בכדי למנוע נזק.
בכל מקרה, אם הלקוח לא יודע לתת לך את כל הפרטים הנדרשים האלה אז משהוא כאן נראה חשוד ואפילו כמו שאמרו הגששים באחד המערכונים "אפילו פלילי".
בכל מקרה, אם הלקוח לא יודע לתת לך את כל הפרטים הנדרשים האלה אז משהוא כאן נראה חשוד ואפילו כמו שאמרו הגששים באחד המערכונים "אפילו פלילי".
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

@shaked
·
יכול להיות שאת המדבקה הילידים הדביקו בשלב יותר מאוחר, כי לפי גיל של "הציוד" נראה שהבריטים שעזבו את המושבה פשוט לא חשבו לנכון לפנות את הגרוטאות, כי זה לא כלכלי, אפילו כמוצג מוזאוני או כבאלאסט של האוניות .
·
יכול להיות שאת המדבקה הילידים הדביקו בשלב יותר מאוחר, כי לפי גיל של "הציוד" נראה שהבריטים שעזבו את המושבה פשוט לא חשבו לנכון לפנות את הגרוטאות, כי זה לא כלכלי, אפילו כמוצג מוזאוני או כבאלאסט של האוניות .
יש לאדויס ספקים שיכולים להתאים ולדעתי לא ניתן להשיג אותם לשוק הפרטי אלא תצטרך לרכוש דרך בעל מקצוע/משווק שפתוח אצלהם
אם תהיה מעוניין שאבדוק לך עדכן אותי.
לדעתי זה לא עסק זול
אם תהיה מעוניין שאבדוק לך עדכן אותי.
לדעתי זה לא עסק זול
נערך לאחרונה על ידי Hava972 ב 16/03/2018 10:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

@Hava972
·
זה לא ספקים שיכולים לעזור לו בקונפיגורציה הנדרשת הקיימת, אלה שזה ספקים שניתן להתקין במקום הספקים הקיימים, ( כי זה נתב מודולרי ) במקרים שהמתח כניסה הוא לא DC, אלה AC, שזה המקרים שהמתח הוא מרשת AC עצמאית של DATACENTER , מן הסתם שזה לא המצב אצלו. בנוסף לזה, לא רק שהם מיותרים לו, אלה שגם ספקים כאלה, אפילו לא בישראל, אלה בחו''ל, "טיפה" יקרים מדי לצרכים שלו, כ 2000$ ליחידה, והוא צריך כמה יחידות כאלה:
https://www.amazon.com/Cisco-ASR1002-PW ... B001UJIZ5M
·
זה לא ספקים שיכולים לעזור לו בקונפיגורציה הנדרשת הקיימת, אלה שזה ספקים שניתן להתקין במקום הספקים הקיימים, ( כי זה נתב מודולרי ) במקרים שהמתח כניסה הוא לא DC, אלה AC, שזה המקרים שהמתח הוא מרשת AC עצמאית של DATACENTER , מן הסתם שזה לא המצב אצלו. בנוסף לזה, לא רק שהם מיותרים לו, אלה שגם ספקים כאלה, אפילו לא בישראל, אלה בחו''ל, "טיפה" יקרים מדי לצרכים שלו, כ 2000$ ליחידה, והוא צריך כמה יחידות כאלה:
https://www.amazon.com/Cisco-ASR1002-PW ... B001UJIZ5M
-
hipoo
- חבר ותיק

·לא, זה לא מוזרshaked כתב:Central Bank of Nigeria?! משהו פה מוזר מאוד...
אני מנהל אחזקה פה, מחלקת IT ביקשו להזין את זה, ניסיתי לקבל מהם מידע בעניין ואין להם שמץ.
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
אדויס מחזיקים כאלו ספקים (יש להם ספקים לכל דבר בעולם שמצריך ספק והם גם יכולים לייצר על פי מפרט)
דוגמאות:
https://www.advice.co.il/%D7%9E%D7%95%D ... 7%A8%D7%AA
https://www.advice.co.il/%D7%9E%D7%95%D ... box-detail
לא מאמין שמלבד פרטים טכניים הם יתקדמו עם בקשה מאדם פרטי.
אם הבקשה רצינית אני יכול לבדוק מולם (בתור משווק שלהם) לעומק כולל עלויות ומשלוח/התקנה אם נדרש
דוגמאות:
https://www.advice.co.il/%D7%9E%D7%95%D ... 7%A8%D7%AA
https://www.advice.co.il/%D7%9E%D7%95%D ... box-detail
לא מאמין שמלבד פרטים טכניים הם יתקדמו עם בקשה מאדם פרטי.
אם הבקשה רצינית אני יכול לבדוק מולם (בתור משווק שלהם) לעומק כולל עלויות ומשלוח/התקנה אם נדרש
-
hipoo
- חבר ותיק

@Hava972
·יש לי את הרושום שלא הבנתם משהו.
אני לא אדם פרטי וגם לא הלקוח.
הכל חוקי, שום דבר לא מוזר פה.
פשוט צריך לתת שירות ולא ברור לי איך, אני איש חשמל, לא IT והחבר'ה של ה IT פה לא יודעים לתת לי תשובה (עולם שלישי זה פה)
שוב... תודה מראש
·יש לי את הרושום שלא הבנתם משהו.
אני לא אדם פרטי וגם לא הלקוח.
הכל חוקי, שום דבר לא מוזר פה.
פשוט צריך לתת שירות ולא ברור לי איך, אני איש חשמל, לא IT והחבר'ה של ה IT פה לא יודעים לתת לי תשובה (עולם שלישי זה פה)
שוב... תודה מראש