חווית שירות סמליין ואלקטרוניקספרו

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
tomtomtom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לפעמים צריך להגיד מילה טובה
ולא אני לא משתפ שלהם, למעשה אני דיי לקוח מאוכזב.

קיבלתי הביתה מסך שבור(הגיע מוביל בודד להביא לי את המסך כאשר המסך במאונך על מריצה כמו שמביאים קניות מהסופר, לפי המתקין זאת סיבה טובה לשבירת מסך אבל יכול להיות שהיה שבור עוד לפני כן) 65MU9000
ולצערי אין להם חליפי עד סוף החודש והם גם לא ראו לנכון לפצות אותי(שילמדו קצת מאמזון) על כך ש 3 ימים ברצף אני יוצא במיוחד מהעבודה בגלל המסך(יום הובלה, יום התקנה ויום איסוף).
ביקשתי לבטל עסקה, עכשיו אני מחכה להודעת הזיכוי מP1000

עכשיו למילים הטובות,
לפי חוות דעת שקראתי חשבתי שהתעסקות עם אלקרוניקספרו וסמליין זה כמו להיכנס לקן צרעות.
אבל לשמחתי החוויה שלי היתה שונה:
שני המתקינים שהגיעו מאלקטרוניקספרו זה שהתקין וזה שבא לאסוף היו אנשים טובים ומקצועים, דיברו בצורה יפה, ומאוד שירותיים.
גם מסמליין, לא ניסו למשוך אותי, הנציגה שלהם הסבירה לי את המצב שאין כרגע מסך במלאי והאופציה זה או להמתין או לבטל עסקה, הם דאגו שתוך 24 שעות כבר המסך ייאסף מביתי.

אז למרות האכזבה והטרטור אומנם יש עוד מקום לשיפור מבחינת שירות ללקוח, אבל בהחלט צריך גם להגיד מילה טובה.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #2 

טוב לדעת שבנקודת ה-0 ממנה אי אפשר לרדת, מסך שבור הם לפחות יודעים לקחת אחריות.

מכאן רק ניתן לעלות.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #3 

בוא תעדכן אחרי שתקבל את מה שמגיע לך.

ולא ברור לי למה כדי לקבל את מה שמגיע לך זה דורש "מעל ומעבר" מהספק/נותן השירות. זה בייסיק.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10115
נתן תודות: 593 פעמים
קיבל תודות: 621 פעמים

שליחה #4 

לא הבנתי מה המילה טובה פה? :roll:
זה שהסכימו לבטל עסקה?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #5 

בא לברך ויצא מקלל

tomtomtom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

בראשית דברי אמרתי שיצאתי מאוכזב אבל כן יש מקום עדיין לתת מילה טובה.
בסהכ מדובר באנשים שעובדים לפרנסתם, המתקינים שהגיעו עבדו במקצועיות, והיו מאוד אדיבים.
מסמליין גם לא ניסו למשוך זמן, תוך 24 שעות אספו את המסך, הם הציעו לי מסך חלופי לבינתיים אבל אני סירבתי.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

אתה מתחיל להישמע כמו הבדיחה על הגבר שמספר שהיום הציל אישה מאונס. אומרים לו וואו, כל הכבוד... שואלים אותו איך עשה את זה, הוא עונה: הצלחתי להתאפק...

קבל את זה בהומור 8)

tomtomtom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אני מקווה שבאמת יזכו במידיי כי בינתיים אני בלי מסך אבל עם תשלומים בויזה

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #9 

תשמע, זה לא שהם לא מתפקדים בכלל.
הבעיה שברגע שיש תחום אפור מתחילות המריחות, ההתנערות מאחריות, הלוקשים, החלפות מסך לא הוגנות או בתוספת מחיר או שסתם אומרים שהם לא רואים שום בעיה.
גם הם נוהגים לחרוג מכל SLA סביר וגם סמליין כל הזמן תקועה באופן תמוהה בלי מלאים.
בקיצור, קשה לומר שיש להם ספציפית איזשהו ערך מוסף על נותני שירות או יבואנים אחרים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #10 

הגיע מוביל בודד להביא לי את המסך כאשר המסך במאונך על מריצה כמו שמביאים קניות מהסופר
...
:lol:
כמה שזה הצחיק ולא הפתיע אותי בעת ובעונה אחת..

נו טוב, כמו שאמרו החברים לפניי - אם על דבר כזה Obvious הם לא ייקחו אחריות ומהר, אז על מה כן?
להוציא לקוח מרוצה ממצב כזה זה במינימום להתנצל בפניו על חווית הקניה העלובה הזו ולהציע לו איזשהו פיצוי (אפילו משהו סמלי קטן) כדי להשאיר לו טעם מתוק בפה ולשמר אותו כלקוח מרוצה להמשך (וגם ככזה שייספר לאחרים על חווית הקניה שעבר בפני חבריו, ברשת החברתית ובפורומים כאלו ואחרים). אנחנו בשנת 2018, אמזון השתלטה על חצי מהריטייל העולמי (ואוטוטו הם בארץ) וכאן בארץ עדיין לא למדו איך נותנים שירות מינימלי ללקוח. ואחרי זה היבואנים/רשתות מתבכיינים לממשלה שהלקוח הישראלי נוטש את הקניות בארץ ועובר להזמין מחו"ל בכלל ומאמזון בפרט..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

tomtomtom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

@jacko-il
·
צודק בכל מילה שאמרת, עדיין לא נפל לנותני השירות שאנחנו מכירים כבר עולם אחר שנקרא אמזון לדוגמא.
בינתיים P1000 מחזיקים אותי כבן ערובה הם טוענים שהם צריכים אישור מסמליין שהמסך חזר אלהם.
אמרתי להם שיש לי אישור של איסוף המכשיר אבל זה לא מספיק להם, הם צריכים אישור מסמליין שזה חזר אלהם.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5010
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #12 

מוזר מה שקרה אצלך:
בגדלים כאלה (65' ומעלה) מגיעים בד"כ 2 מתקינים - זה המדיניות שלהם

אז מה עכשיו על הפרק ? אתה מחכה למסך חדש ? משדרג לדגם אחר ?

tomtomtom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

@movieman
·מתקינים הגיעו 2, מוביל הגיע אחד.
ביקשתי לזכות אותי ולבטל.
כי יש גבול גם לא ראו לנכון לפצות וגם ביקשו ממני לחכות שהמסך יגיע לארץ(לקראת סוף החודש לדבריהם).

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #14 

לצערי אני לא רואה פה משהו שראוי לשבח, בטח שלא למילה טובה. נכון המתקינים מאוד נחמדים וברובם אדיבים ובסך הכל אנשים שעובדים לפרנסתם מפה עד להגיד מילה טובה על אלק' פרו או סמליין המרחק גדול.
1.קיבלת מסך שבור.
2.לקחת 3 ימי חופש
3.אתה ממשיך לשלם על מוצר שלא ברשותך
4.הסכימו לבטל עסקה????
אני כנותן שרות (כעובד) וגם כמקבל שרות(כלקוח) לא רואה פה שום עשיית צדק או מתן שרות יוצא מגדר הרגיל ואפילו שרות שמוגדר טוב.
הם מחוייבים לבטל עסקה כי המוצר פגום ולא באשמתך, שרות טוב היה לתת לך מסך אפילו ברמה טובה יותר בשעה נוחה לך ולא בהפסד של יום חופש, לחילופין כל דבר אחר שהיה מספק אותך וגורם לך תחושה של : וואלה מישהו פה התאמץ בשבילי ועשה עבורי מעל ומעבר.
אבל ויש אבל גדול אלק' פרו וסמליין שמים פס על הלקוחות ונותנים שרות גרוע מעל לכל צל של ספק, מזלזלים בלקוחות ובזמנם, מושכים תקלות שבועות באמתלות סרק וכרגיל הפראיירים לא מתים רק מתחלפים וממשיכים לרכוש מסכים מאחת מנותנות השרות הגרועות שקיימות היום בשוק הישראלי.
מאחל לך שתקבל את כספך במהירות שתרכוש מסך טוב ותקין ובעיקר שתהנה ותצחק מהכל, בהצלחה.....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #15 

אם הם היו מציעים לך מסך חדש באותו הרגע זה היה יכול להחשב למשהו טוב.
להגיד לך שאין מסך חדש להביא לך עד סוף החודש ושבינתיים תתקע עם מסך חלופי או משהו אחרי ששילמת אלפי שקלים זה בזיון.
הייתי מצפה שיגידו לך שהם מפצים אותך ונותנים לך לשדרג למסך אחר יקר יותר על חשבונם או משהו בסגנון.

tomtomtom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

@shaharfs
·ברור וציינתי את זה אני מאוד מאוכזב מההתנהלות אבל היה לי חשוב גם לא להשחיר את כולם,
גם בחברות האלה יש בסופו של דבר עובדים שיודעים לתת שרות.

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #17 

@tomtomtom
·לפעמים אנשים טובים הופכים עסקים למוצלחים, במקרה של אלק' פרו וסמליין זה רק מטשטש תסירחון שהולך שם.
אני אגיד על עצמי בקצרה שבמשך שנים הייתי חסיד מושבע של מסכי סמסונג מהסמארטים הראשונים שיצאו ועד לפני כחצי שנה בערך, יש לי שלושה מסכים שלהם מסדרות הביניים ומעלה. פעם אחת הייתה לי תקלה עבר בשלום קצת טירטורים אבל תוקן בבית, פעם שניה סיוט מתמשך זילזול מריחת זמן ועוגמת נפש גדולה. פה באתר ובכלל ברשת אפשר לראות קווי דימיון בין כל המתלוננים עליהם ויש הרבה, גם אם נגיד שלא הכל מוצדק, 60-70% מוצדק וזה הרבה יותר מידי. מאז המקרה שקרה לי אני מחקתי את החברה הזאת ולא ממליץ לאף אחד להתעסק איתם, נכון שהמסכים טןבים אך כשיש בעיה רוב הסיכויים שפשוט הכסף יזרק לפח או שפשוט הדם יעלה לראש והעצבים יחגגו. לכן הבעיה שלי לא עם סמסונג אלה עם אלק' פרו וסמליין!
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 813
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #18 

לצערנו כאשר מקבלים את השירות הנדרש זה כבר ראוי לשבח כי גם זה לא תמיד קורה...

BENNY66
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 890
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #19 

יש פה מישהו שמימש אחריות אצל יבואן מקביל ויצא מרוצה?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #20 

אני מימשתי אחריות אצל אמזון מספר פעמים. יצאתי יותר ממרוצה בכל אחד מהמקרים.
לצערי לא בטלוויזיות כי עדיין לא נשלחות לארץ בצורה סדירה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”