התייעצות לגבי ספוטיפיי ודיזר ישירות מהמגבר
אני מנוי לאפל מיוזיק ונהנה מאוד מלשדר לרסיברים ברחבי הבית שלי דרך הairplay מהאייפד או מהitunes במחשב.
עכשיו שיש בארץ deezer וspotify אני מתלבט אם יש ערך מוסף בלעבור אליהם.
הרסיברים שלי אמורים לתמוך ישירות בחיבור לדיזר וספוטיפיי אבל אני שואל האם בפועל יש בזה יתרון עבורי מעבר ליכולות של הairplay? (הרסיברים לא תומכים ישירות באפל מיוזיק)
אני מבין שדרך חיבור ישיר מדלגים על זה שהמחשב/אייפד מזרים את השירים ואז משדר לרסיברים אבל האם מבחינת ממשק או איכות יהיה הבדל?
הרסיברים שלי אמורים לתמוך ישירות בחיבור לדיזר וספוטיפיי אבל אני שואל האם בפועל יש בזה יתרון עבורי מעבר ליכולות של הairplay? (הרסיברים לא תומכים ישירות באפל מיוזיק)
אני מבין שדרך חיבור ישיר מדלגים על זה שהמחשב/אייפד מזרים את השירים ואז משדר לרסיברים אבל האם מבחינת ממשק או איכות יהיה הבדל?
לא הצלחתי לנגן ישירות דרך הרסיבר, אני רק מצליח דרך הairplay
בספוטיפיי רשום שזה רק לגרסה בתשלום ובדיזר אין אפשרות מהאפליקציה
בדיזר יש אפשרות להיכנס דרך האפליקציה של ימאהה (musicast) אבל לא ברור למה היא לא מקבלת את הססמא שלי (בעמוד האינטרנט היא מקבלת אבל לא ב musicast)
האם מישהו ניסה, הצליח ויש לו רשמים?
בספוטיפיי רשום שזה רק לגרסה בתשלום ובדיזר אין אפשרות מהאפליקציה
בדיזר יש אפשרות להיכנס דרך האפליקציה של ימאהה (musicast) אבל לא ברור למה היא לא מקבלת את הססמא שלי (בעמוד האינטרנט היא מקבלת אבל לא ב musicast)
האם מישהו ניסה, הצליח ויש לו רשמים?
·acker16 כתב:אני מנוי לאפל מיוזיק ונהנה מאוד מלשדר לרסיברים ברחבי הבית שלי דרך הairplay מהאייפד או מהitunes במחשב.
אני מבין שדרך חיבור ישיר מדלגים על זה שהמחשב/אייפד מזרים את השירים ואז משדר לרסיברים אבל האם מבחינת ממשק או איכות יהיה הבדל?...
Airplay יעביר לך את הסאונד באיכות הגולמית שלו ויאפשר למגבר לפענח , זאת אומרת שאם אתה מנגן HIFI , מוזיקה באיכות גבוה (FLAC) אז תקבל איכות מצוינת (האיכות הגבוה מתאפשרת ב Tidal+Deezer) .
אם תשווה את אפל לסופטיפי אז אפל מנגנים 256Kbps ב AAC וסופטיפי ב 320Kbps ב Ogg Vorbis,
TIDALלצורך ההשוואה יעניק קצב דגימה של 1411kbps ב FLAC .
אם אתה מעביר בבלוטוס, אז כל זה פחות יעזור לך כי הטכנולוגיה שלעצמה מכווצת למשהו כמו 300kbps - אז פחות שווה להשקיע באיכות שיוצאת , למרות שכמובן שניתן להרגיש הבדל בין כיווץ אחד ל 2 כיווצים למעשה (אחד של התוכנה והשני של הבלוטוס) - לכן פרוטוקול Airplay הכי מומלץ מהבחינה הזו בכל מקרה, וספוטיפיי יישמע טוב יותר מאפל ברוב המקרים Tidal+Deezer תהיה ההמלצה שלי למי שיש ברשותו ציוד סאונד ששווה את ההשקעה בהפרש (בטח לא לניגון בלוטוסי באוטו)
@acker16
באיכות לא תשמע הבדל בין lossless של tidal או deezer לבין lossy בביטרייט גבוה של spotify או apple, בלי קשר לציוד. נראה לי שצריך להדגיש את הנקודה הזו כל פעם שהשיווק של tidal עולה לאנשים לראש במקום התבססות על בדיקות רציניות. אתה(ם) יכול לבדוק את עצמך: http://abx.digitalfeed.net/list.html
לגבי הממשק - זה כבר טעמך.
באיכות לא תשמע הבדל בין lossless של tidal או deezer לבין lossy בביטרייט גבוה של spotify או apple, בלי קשר לציוד. נראה לי שצריך להדגיש את הנקודה הזו כל פעם שהשיווק של tidal עולה לאנשים לראש במקום התבססות על בדיקות רציניות. אתה(ם) יכול לבדוק את עצמך: http://abx.digitalfeed.net/list.html
לגבי הממשק - זה כבר טעמך.
למי שמתעניין יש לי רשמים ראשוניים:
1. מהספוטיפיי ניתן לשדר לרסיברים מכל טלפון אנדרואיד כאשר באפל מיוזיק רק מהאייפד (אולי גם מאייפון אבל אין לי כדי לבדוק) כך שזה נוח.
2. האפל מיוזיק במחשב מסוגל לשדר לכל המכשירים המחוברים בו זמנית לעומת הספוטיפי שיכול לשדר רק לרסיבר אחד כך שעבורי זה בעיה כי אני אוהב לשדר לכל הרסיברים ביחד.
3. יש דרך די פשוטה להעביר פלייליסטים בין השירותים.
אגב, הגילוי הכי משמעותי עבורי היה שכאשר מזרימים לרסיבר את המוזיקה (לא משנה ספוטיפיי/אפל) האיכות הרבה יותר טובה מאשר כשמנגנים מהמחשב שמחובר לרסיבר ישירות. אני אתן לדוגמה שכאשר מנגנים ישירות אז הסאב לא מופעל אבל כן פועל בסטרימינג.
לא יודע למה, בטח משהו בהגדרות, אבל לי זה מאוד שידרג את האיכות.
1. מהספוטיפיי ניתן לשדר לרסיברים מכל טלפון אנדרואיד כאשר באפל מיוזיק רק מהאייפד (אולי גם מאייפון אבל אין לי כדי לבדוק) כך שזה נוח.
2. האפל מיוזיק במחשב מסוגל לשדר לכל המכשירים המחוברים בו זמנית לעומת הספוטיפי שיכול לשדר רק לרסיבר אחד כך שעבורי זה בעיה כי אני אוהב לשדר לכל הרסיברים ביחד.
3. יש דרך די פשוטה להעביר פלייליסטים בין השירותים.
אגב, הגילוי הכי משמעותי עבורי היה שכאשר מזרימים לרסיבר את המוזיקה (לא משנה ספוטיפיי/אפל) האיכות הרבה יותר טובה מאשר כשמנגנים מהמחשב שמחובר לרסיבר ישירות. אני אתן לדוגמה שכאשר מנגנים ישירות אז הסאב לא מופעל אבל כן פועל בסטרימינג.
לא יודע למה, בטח משהו בהגדרות, אבל לי זה מאוד שידרג את האיכות.