מסילה חשמלית לוילון, מאיפה קונים? מה הולך טוב עם ZWAVE?
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@zovirax
·
יש 2 מחברים ונראה שאחד מהם RS485 - לא ניסיתי
המחבר השני הוא לחיבור מגע יבש לפתיחה סגירה.
בנוסף כבל הזנת המתח (230VAC) כולל חיבור לפתיחה וסגירה.
·
יש 2 מחברים ונראה שאחד מהם RS485 - לא ניסיתי
המחבר השני הוא לחיבור מגע יבש לפתיחה סגירה.
בנוסף כבל הזנת המתח (230VAC) כולל חיבור לפתיחה וסגירה.
-
- מתנצל זה מה שהסיני שלח ואין לי את זה באיכות טובה יותר
- Grappa
- חבר ותיק

·alon1131 כתב:אהלן,
יצא לי במקרה לקנות מהמוכר שדובר עליו כאן (במקרה אגב ) ...
אחלה של משלוח ואחלה של ציוד.
יכול להתרשם בסרטון שהעליתי:
...
מחזק את דבריך.
רכשתי מהם שוב אחרי שנה וילון הצללה ממונע וכמו בפעם הראשונה השירות היה אחראי מהיר ואדיב כולל תשובות מהירות לכל שאלה והסברים מעמיקים.
ממליץ.
- MoshikCohen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
קיבלתי היום את המנוע הרגיל בלי השלט שילוח מאוד מהיר פחות משבוע ולא שילמתי כלום מעבר למשלוח., בנוסף הזמנתי מוסטרנט את מודל התריס של פיברו, שעדין לא הגיע הייתי רוצה לדעת איך מחברים נכון את המנוע לכיוון המודל.
כאמור במנוע יש 4 חוטים: כחול וחום ברור לי לאן מתחברים, צהוב ושחור לאיפה אני מחבר אותם במודל?
@Grappa
תודה.
כאמור במנוע יש 4 חוטים: כחול וחום ברור לי לאן מתחברים, צהוב ושחור לאיפה אני מחבר אותם במודל?
@Grappa
תודה.
- MoshikCohen
- חבר פעיל מאוד

כמובן שרכשתי מנוע + מסילה, רכשתי 400 ס״מ אבל עוד לא ייצא לי להתקין לבדוק אם זה באמת תואם את המידות.
- Grappa
- חבר ותיק

·zovirax כתב:@MoshikCohen
קנית מסילה או רק מנוע?
תגידו, אני מדדתי 450 ס"מ , הסיני אמר שיהיה 448 ס"מ ....
האם יש משחק להגדיל/להקטין את המסילה ? או שזה מקובע?...
הסיני מניסיון השאיר מרווח להתקנה.
אני הייתי חכם מידי והזמנתי בדיוק את המידה והתעוררה בעיה בהתקנה והיה צורך לקצר את המסילה, סיפור לא פשוט דורש "יד" והבנה.
מפרקים את הרצועה הפנימית ולאחר מכן מקצרים את פרופיל האלומיניום עם מסור, לאחר מכן יש צורך לקצר את הרצועה שנעה בתוך הפרופיל ב פי 2 ממידת קיצור הפרופיל.
- MoshikCohen
- חבר פעיל מאוד

@Grappa
אשמח אם תוכל לעזור לי, חיברתי את המסילה למקשה אחת וחיברתי אותה למנוע לפני שאני אחבר את המודל של פיברו (הוא עדין לא הגיע ) הייתי רוצה לעשות בדיקה ולראות ש הכל עובד בצורה תקינה.
אולי אני לא מרכיב טוב למרות שזה לא נראה לי כזה מסובך אבל יש לך מוסג מדוע כשאני מחבר את המנוע לחשמל וכמובן למסילה אז הווים לא זזים? כאילו אני שומע את המנוע עובד אבל שום דבר לא זז.
ביצעתי חיבור מהמנוע לשקע חשמל רגיל פאזה אפס אדמה (נשאר לי חוט שחור שיוצא מהמנוע ) האם הכבל הזה ()השחור ) קשור לפקודה שמזיזה את המסילה? ועוד דבר האם את החוט הצהוב שיוצא מהמנוע אני מחבר יחד עם החוט השחור ל q1 ן-q2 בהתאם?
אשמח להסבר תודה רבה
אשמח אם תוכל לעזור לי, חיברתי את המסילה למקשה אחת וחיברתי אותה למנוע לפני שאני אחבר את המודל של פיברו (הוא עדין לא הגיע ) הייתי רוצה לעשות בדיקה ולראות ש הכל עובד בצורה תקינה.
אולי אני לא מרכיב טוב למרות שזה לא נראה לי כזה מסובך אבל יש לך מוסג מדוע כשאני מחבר את המנוע לחשמל וכמובן למסילה אז הווים לא זזים? כאילו אני שומע את המנוע עובד אבל שום דבר לא זז.
ביצעתי חיבור מהמנוע לשקע חשמל רגיל פאזה אפס אדמה (נשאר לי חוט שחור שיוצא מהמנוע ) האם הכבל הזה ()השחור ) קשור לפקודה שמזיזה את המסילה? ועוד דבר האם את החוט הצהוב שיוצא מהמנוע אני מחבר יחד עם החוט השחור ל q1 ן-q2 בהתאם?
אשמח להסבר תודה רבה
- Grappa
- חבר ותיק

@MoshikCohen
·
האם מדובר במנוע השקט עם השלט או במנוע הרגיל?
מה הצבעים של החוטים? הם אמורים להיות מסומנים באותיות או בסימון אחר.
בעיקרון זה בדיוק כמו במנועים של תריסים ומציע שתוודא את זה עם הניירת או עם הסימון לפני שאתה מחבר לחשמל!!!
רשימת הצבעים שבדרך כלל בשימוש - קח בחשבון שיש מקרים שהצבעים שונים ולא תואמים את מה שכתבתי
צהוב = הארקה (סכנה-לא לחבר לאף דבר אחר!)
כחול = אפס
חום = הפעלת המנוע לכיוון אחד
שחור = הפעלת המנוע לכיוון הנגדי.
מחברים את הצהוב להארקה את הכחול לאפס ואת החום/שחור לסירוגין לפתיחה סגירה.
כשיגיע המודול יש צור לחבר את החום/שחור ל Q1 ו Q2 תלוי בכיוון הפתיחה /סגירה.
יש צורך להעביר את המודול כיול בדיוק כמו בתריס, באם הכיול לא מצליח צריך להגדיר תיזמונים בצורה ידנית בפרמטרים יש מידע מפורט ב PDF של המוצר.
בהצלחה וזהירות עם החשמל.
·
האם מדובר במנוע השקט עם השלט או במנוע הרגיל?
מה הצבעים של החוטים? הם אמורים להיות מסומנים באותיות או בסימון אחר.
בעיקרון זה בדיוק כמו במנועים של תריסים ומציע שתוודא את זה עם הניירת או עם הסימון לפני שאתה מחבר לחשמל!!!
רשימת הצבעים שבדרך כלל בשימוש - קח בחשבון שיש מקרים שהצבעים שונים ולא תואמים את מה שכתבתי
צהוב = הארקה (סכנה-לא לחבר לאף דבר אחר!)
כחול = אפס
חום = הפעלת המנוע לכיוון אחד
שחור = הפעלת המנוע לכיוון הנגדי.
מחברים את הצהוב להארקה את הכחול לאפס ואת החום/שחור לסירוגין לפתיחה סגירה.
כשיגיע המודול יש צור לחבר את החום/שחור ל Q1 ו Q2 תלוי בכיוון הפתיחה /סגירה.
יש צורך להעביר את המודול כיול בדיוק כמו בתריס, באם הכיול לא מצליח צריך להגדיר תיזמונים בצורה ידנית בפרמטרים יש מידע מפורט ב PDF של המוצר.
בהצלחה וזהירות עם החשמל.
עבודות חשמל צריכות להתבצע ע"י חשמלאי ואין בהמלצות אלו הנחיה לפעול אחרת.