שער חשמלי ל ZWAVE
סליחה אם שאלו את זה בעבר רק מנסה להבין איך לעשות זאת נכון
מדובר על שער כנפיים נפתחים , בית פרטי , יש מודולים בדרך ככה שקליטה היא לא הבעיה .
האם רק לחבר מודול למגע היבש של המנוע (במידה וקיים כזה) אמור להספיק ? אם כן איזה מודול אמור להתאים ?
תודה !
מדובר על שער כנפיים נפתחים , בית פרטי , יש מודולים בדרך ככה שקליטה היא לא הבעיה .
האם רק לחבר מודול למגע היבש של המנוע (במידה וקיים כזה) אמור להספיק ? אם כן איזה מודול אמור להתאים ?
תודה !
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
·maorti כתב:@Grappa
·שער חניה?
מודול למנוע...לדוגמא רולר שטר של פיבארו....
אם היה לי שער חניה אכן הייתי מנסה למצא מנוע ופתרון שמאפשר חיבור מודול תריס ישירות למנוע , אבל למיטיב ידיעתי מנועים של שערי חניה מצוידים בדרך כלל בבקרים וקשה לחבר אותם למודול תריס לכן אופצית המגע היבש עדיפה וקלה יותר למימוש.
בנוסף בניגוד לתריס בשער חניה חשמלי אין צורך בפתיחה חלקית.
@fastest
חפש בפורום יש כמה שירשורים הדנים בנושא.
עבודות חשמל צריכות להתבצע ע"י חשמלאי ואין בהמלצות אלו הנחיה לפעול אחרת.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
·fastest כתב:אם אני מבין נכון סך הכל אני צריך חיבור למגע היבש ולחבר מודול בינארי אליו...
בדיוק כך.
- ודא שיש לך מקור כוח של 9-30VDC עבור המודול הבינארי.
- ודא שאתה בטווח האלחוטי של הבקר.
- ודא שהמתח העובר במיתוג המגע היבש לא גבוה מ 36V DC / 24V AC ±5%
יש מודול קובינו שיש לו מגע יבש
יכול לעבוד גם על (DC (24~30v.
ניתן לקנפג אותו שיתן פולס קצר.
https://www.vesternet.com/z-wave-qubino-flush-1d-relay
יכול לעבוד גם על (DC (24~30v.
ניתן לקנפג אותו שיתן פולס קצר.
https://www.vesternet.com/z-wave-qubino-flush-1d-relay
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1185
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
הכוונה הייתה שאם כבר יש מנגנון של שער עובד אז לא צריך לגעת בו ולהתחבר למנועים. תן לבקר הרגיל של המנועים לטפל בהם.
לגבי המודול שהציעו למעלה. זה נראה מתאים.
לא עשיתי את זה אבל זה נראה פשוט למדי למי שמבין טיפה (זה מתח נמוך אז לא ממש צריך חשמלאי בשביל לחבר משהו כזה לשלט שעובד מסוללה).
האמת היא שצריך כמה הלחמות עדינות להתחבר למפסק של השלט ולמי שאין את הכלים והנסיון אז זה לא אפשרי לביצוע.
לגבי המודול שהציעו למעלה. זה נראה מתאים.
לא עשיתי את זה אבל זה נראה פשוט למדי למי שמבין טיפה (זה מתח נמוך אז לא ממש צריך חשמלאי בשביל לחבר משהו כזה לשלט שעובד מסוללה).
האמת היא שצריך כמה הלחמות עדינות להתחבר למפסק של השלט ולמי שאין את הכלים והנסיון אז זה לא אפשרי לביצוע.