הצטרפתי לחודש ניסיון חינם. בחרתי בחבילה היקרה, עם 4 מכשירים ו UHD.
כמה שאלות:
1. יש לי כמה מכשירים עם נטפליקס מותקן. רק באחד מהם אני יכול לראות 4K (טלויזיה חדשה של LG). כיצד אני יכול להגדיר לכל מכשיר מה האיכות הנדרשת? אני שואל כי הביטרייט של UHD הרבה יותר גבוה, ויש לי הרגשה שיש תקיעות כאשר כל המכשירים דלוקים.
2. לא מוצא הגדרות של היהול מכשירים. אני רוצה להתקין אפליקציה על יותר מ 4 מכשירים, ולראות בו זמנית על 4 שאבחר. יש לי כרגע טלויזיה חכמה של LG, מחשב עם ווינדוס, סטרימר מי בוקס, אייפד, טלפון אנדרואיד.
3. האם ניתן לשלוט על HDR (אם או בלי)? כמה ביטרייט זה חוסך אם אני מוריד את זה?
צריך עזרה בהגדרות של נטפליקס
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@dmitrys
1. נטפליקס במיטבו (4K, HDR, Dolby Vision וגוי) לא ימשוך יותר מ 15.23Mbps למכשיר (ובדר"כ פחות מזה).
תעשה חשבון לבד ...
2. אין מגבלה על מספר או סוג המכשירים שאתה מצרף לשירות מעבר למגבלת עד ארבעה בו זמנית !
3. אם המסך והנגן תומכים HDR, הוא יוצג. מדובר בשכבה (דקיקה להבנתי) של מטהדאטה שלא יעלה או יוריד לכשעצמו את ביצועי ההזרמה. בקיצור אין שום הגיון בנסיון להמנע מ HDR.
אם יש לך בעיות בצפייה אז בדוק את חיבור האינטרנט בביתך. לחיבור אינטרנט סטנדרטי ויציב אין שום בעייה להתמודד עם 4 סטרימים סימולטנית.
1. נטפליקס במיטבו (4K, HDR, Dolby Vision וגוי) לא ימשוך יותר מ 15.23Mbps למכשיר (ובדר"כ פחות מזה).
תעשה חשבון לבד ...
2. אין מגבלה על מספר או סוג המכשירים שאתה מצרף לשירות מעבר למגבלת עד ארבעה בו זמנית !
3. אם המסך והנגן תומכים HDR, הוא יוצג. מדובר בשכבה (דקיקה להבנתי) של מטהדאטה שלא יעלה או יוריד לכשעצמו את ביצועי ההזרמה. בקיצור אין שום הגיון בנסיון להמנע מ HDR.
אם יש לך בעיות בצפייה אז בדוק את חיבור האינטרנט בביתך. לחיבור אינטרנט סטנדרטי ויציב אין שום בעייה להתמודד עם 4 סטרימים סימולטנית.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- erire70
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
- שם מלא: אדי רפאלוב
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
יש לך אפשרות ליצור עד 5 פרופילים, ולנהל הגדרות ברמת הפרופיל.
אחת ההגדרות היא האיכות, שממנה נגזר גם רוחב הפס.
ברירת המחדל היא אוטומטי.
אם אתה רוצה להבטיח איכות מקסימלית אפשר לבחור איכות גבוהה.
מאידך, אם במכשיר מסויים אתה לא רוצה להעמיס על הרשת, או שאתה לא רוצה לצרוך הרבה נתונים במכשיר על רשת סלולר אפשר לבחור באיכות נמוכה.
קרא עוד כאן:
https://help.netflix.com/en/node/87
אחת ההגדרות היא האיכות, שממנה נגזר גם רוחב הפס.
ברירת המחדל היא אוטומטי.
אם אתה רוצה להבטיח איכות מקסימלית אפשר לבחור איכות גבוהה.
מאידך, אם במכשיר מסויים אתה לא רוצה להעמיס על הרשת, או שאתה לא רוצה לצרוך הרבה נתונים במכשיר על רשת סלולר אפשר לבחור באיכות נמוכה.
קרא עוד כאן:
https://help.netflix.com/en/node/87