מיקום ממיר YES
שלום,
ידוע שבעיקרון ממיר YES אינו יודע "היכן הוא נמצא", בגלל התקשורת החד כיוונית דרך הלוויין, בשונה מממיר של HOT שיודע להבין שהוא לא נמצא במיקום שבו הוא אמור להימצא.
האם כאשר הממיר מחובר לרשת לצורך VOD הוא עדיין "עיוור" למיקום שלו ?
תודה.
ידוע שבעיקרון ממיר YES אינו יודע "היכן הוא נמצא", בגלל התקשורת החד כיוונית דרך הלוויין, בשונה מממיר של HOT שיודע להבין שהוא לא נמצא במיקום שבו הוא אמור להימצא.
תודה.
- yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לדעתי כן.. כי בסופו של דבר הVOD עובד על האינטרנט וכל עוד הוא מחובר לרשת זה יעבוד לא משנה איפה הוא פשוט מקבל אינטרנט זה הכל, זה לא משהו שהם יכולים לבדוק אבל אני לא ניסיתי אז אל תסתמך על המילה שלי אבל סביר להניח שזה יעבוד כרגיל.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לזהות שלשני ממירים באותו מנוי IP חיצוני שונה זאת בדיקה קלה.
שיהיה לך בהצלחה...
שיהיה לך בהצלחה...
·לא. אחרי הכל הוא מקבל כתובת IPliorteler כתב:שלום,
תודה....
משמע כתובת=מיקום.
·כמובן שלא, והם יכולים לבדוק בשניות!yakirbest כתב:לדעתי כן.. כי בסופו של דבר הVOD עובד על האינטרנט וכל עוד הוא מחובר לרשת זה יעבוד לא משנה איפה הוא פשוט מקבל אינטרנט זה הכל, זה לא משהו שהם יכולים לבדוק אבל אני לא ניסיתי אז אל תסתמך על המילה שלי אבל סביר להניח שזה יעבוד כרגיל....
ברור שזה יעבוד אחרי הכל הוא צריך רק חיבור לאינטרנט אבל זה לא מהשפותח השרשור שאל.