office אופיס - יקר מידי, אשמח לעזרה...
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
אם יש לך קרוב משפחה או מכר שעובד במערכת החינוך, ניתן לרכוש רשיון ב-60 ש"ח. https://www.scool.co.il/ness
אופציה אחרת - באיביי. רשיונות לאופיס נמכרים בכמה עשרות שקלים.
אופציה אחרת - באיביי. רשיונות לאופיס נמכרים בכמה עשרות שקלים.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מדוע לא תתקין : ליברה אופיס או אופן אופיסbhalamis כתב:אני רוצה להתקין אופיס על המחשב, רכישת רישיון זה עסק יקר מידי...
אשמח לעזרה... איך משיגים...
אשמח לתשובות על גבי הפורום או בפרטי.
תודה מראש !!...
- uh99
- חבר מביא חבר

לאיזה הגבלה תכוונת,bhalamis כתב:@uh99
מעניין... תודה ! לא הכרתי...
יש איזו מגבלה או שזה בדיוק אותו דבר כמו מייקרוסופט אופיס רק חינמי?...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
@pixies
זה לא חוקי. זה אולי סריאלי שיעבוד אבל חוקי זה לא.
יש לך אפשרות תיאורטית לקנות אופיס "יד שניה", כלומר מישהו שהסיר את האופיס מהמחשב שלו ומוכר את הרשיון. מה שכן, לא יצא לי להיתקל במישהו שבאמת עשה את זה.
זה לא חוקי. זה אולי סריאלי שיעבוד אבל חוקי זה לא.
יש לך אפשרות תיאורטית לקנות אופיס "יד שניה", כלומר מישהו שהסיר את האופיס מהמחשב שלו ומוכר את הרשיון. מה שכן, לא יצא לי להיתקל במישהו שבאמת עשה את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני נתתי את הלינק בלי מילים בכוונה. מומלץ לקרוא את כל השרשור, ושכל אחד יעשה מה שטוב לו.
אין לי מושג באיזה סוג עסק מדובר, אבל אוסיף גם שכפי שכמה מקודמיי ציינו, לא חסרות אלטרנטיבות לאופיס, איכותיות יותר או פחות, כמו למשל גוגל Docs.
עריכה: הלינק נמחק.
אין לי מושג באיזה סוג עסק מדובר, אבל אוסיף גם שכפי שכמה מקודמיי ציינו, לא חסרות אלטרנטיבות לאופיס, איכותיות יותר או פחות, כמו למשל גוגל Docs.
עריכה: הלינק נמחק.
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 12/03/2018 7:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·pixies כתב:אין לי מושג באיזה סוג עסק מדובר,...
זה לא לעסק, הוא רשם "רכישת אופיס, זה "עסק" יקר מידי" אבל הוא צריך לשימוש פרטי. לשימוש עסקי ממש לא ההיתי ממליץ לאף אחד להסתכן. לשימוש פרטי, אני בשיא החופצה אפילו התקשרתי לתמיכה של מיקרוסופט עם גרסה שלא עלתה לי שקל וקבלתי שירות מצויין... הם כלל לא בונים על משתמשים פרטיים במודל העסקי שלהם..יש להם מספיק הכנסות ממליוני חברות ואלפי מוסדות אקדמיים...
אם זה לשימוש אישי ופשוט - אתה יכול להסתפק בליברה אופיס החינמי (קוד פתוח).
אם חשוב תאימות לאופיס "האמיתי", או צריכים שימושים יותר מתקדמים, לטעמי עדיף האופיס של מיקרוסופט.
אפשר לשקול גם מנוי לאופיס 365, שיתן לך עוד כמה צ'ופרים שאולי יהיו רלוונטים עבורך, תקרא באתר ותראה.
אם חשוב תאימות לאופיס "האמיתי", או צריכים שימושים יותר מתקדמים, לטעמי עדיף האופיס של מיקרוסופט.
אפשר לשקול גם מנוי לאופיס 365, שיתן לך עוד כמה צ'ופרים שאולי יהיו רלוונטים עבורך, תקרא באתר ותראה.
·elangab כתב:אם זה לשימוש אישי ופשוט - אתה יכול להסתפק בליברה אופיס החינמי (קוד פתוח)....
כן, בהצלחה ליצור איתו משהו פרודוקטיבי כמו כתיבת מאמר לפרסום... אפילו תוסף עורך נוסחאות כגון MATHTYPE לא זמין לצ'קמוק הזה שנקרא אופיס קוד פתוח מכל סוג שהוא... אין מה לעשות, מיקרוסופט שולטים בתחום הזה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46412
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5082 פעמים
אם LibreOffice טוב מספיק לכל מוסדות הממשלה באנגליה ו- OpenOffice טוב לכל מוסדות הממשלה בהודו, אינספור ערים גדולות באירופה כמו ברלין, פראג, מינכן, וינה ועוד, אוניברסיטאות ובתי ספר בכל העולם (https://wiki.openoffice.org/wiki/Major_ ... eployments), אין שוב סיבה שפתרונות אלו לא יתאימו להרבה יותר משימוש ביתי עבור קוראי שורות אלו.
תשלום עבור חבילת Office נראה מעט ארכאי היום כאשר האלטרנטיבות לא פחות טובות והכי חשוב - חינמיות.
תשלום עבור חבילת Office נראה מעט ארכאי היום כאשר האלטרנטיבות לא פחות טובות והכי חשוב - חינמיות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני אישית עם Google Docs, מעדיף פתרון מבוסס ענן ו- Google לא מפסיקים לשפר את המוצר שלהם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

רוב האנשים מקובעים מידי, מעדיפים פתרון פיזי ואנשים לא מכירים שום דבר שונה מאופיס.
יצא לי להתקין אינספור פעמים לחברים ומשפחה את הפתרונות החינמים של OpenOffice & LibreOffice והם לא שמו לב בכלל שזה לא Office. תכלס, רוב האנשים יסתדרו יופי גם עם WordPad...
יצא לי להתקין אינספור פעמים לחברים ומשפחה את הפתרונות החינמים של OpenOffice & LibreOffice והם לא שמו לב בכלל שזה לא Office. תכלס, רוב האנשים יסתדרו יופי גם עם WordPad...
- uh99
- חבר מביא חבר

אצלי זה כבר 5 שנים לפחות ....ziv_r כתב:רוב האנשים מקובעים מידי, מעדיפים פתרון פיזי ואנשים לא מכירים שום דבר שונה מאופיס.
יצא לי להתקין אינספור פעמים לחברים ומשפחה את הפתרונות החינמים של OpenOffice & LibreOffice והם לא שמו לב בכלל שזה לא Office. תכלס, רוב האנשים יסתדרו יופי גם עם WordPad......
@ziv_r
·
זה לא קשור למקובעות, לפעמים המוצר הראשי הוא הכי מוצלח (הרי אף אחד לא טוען שאנשים "מקובעים" לגוגל וג'ימייל, למרות שרוב מוחלט של אנשים משתמש במוצרים האלה).
במשרד שלי בזמנו התקנתי ליברה, וזה עשה את העבודה למה שהייתי צריך אבל אשקר אם אגיד שנהנתי להשתמש במוצר הזה. הוא הרבה פחות מלוטש מאופיס של מיקרוסופט והרבה יותר קל למצוא עזרה, תיעוד ותוספים לאופיס. גם עבורי הממשק שלו יותר נעים לעין ונוח לתיפעול, אבל זה עניין אישי.
עבודה על הענן כמובן שמוסיפה, עבודה על דפדפן פחות לטעמי (מעדיף להפריד מסיבות שונות) ודווקא בהקשר הזה השילוב של תוכנה שולחנית וקבצי נתונים בענן עובד טוב מאוד באופיס.
מה שכן, אין ספק שזה שיש פיתרון חינמי וזמין של ליברה וחבריו זה דבר מעולה לעולם המחשוב הביתי.
·
זה לא קשור למקובעות, לפעמים המוצר הראשי הוא הכי מוצלח (הרי אף אחד לא טוען שאנשים "מקובעים" לגוגל וג'ימייל, למרות שרוב מוחלט של אנשים משתמש במוצרים האלה).
במשרד שלי בזמנו התקנתי ליברה, וזה עשה את העבודה למה שהייתי צריך אבל אשקר אם אגיד שנהנתי להשתמש במוצר הזה. הוא הרבה פחות מלוטש מאופיס של מיקרוסופט והרבה יותר קל למצוא עזרה, תיעוד ותוספים לאופיס. גם עבורי הממשק שלו יותר נעים לעין ונוח לתיפעול, אבל זה עניין אישי.
עבודה על הענן כמובן שמוסיפה, עבודה על דפדפן פחות לטעמי (מעדיף להפריד מסיבות שונות) ודווקא בהקשר הזה השילוב של תוכנה שולחנית וקבצי נתונים בענן עובד טוב מאוד באופיס.
מה שכן, אין ספק שזה שיש פיתרון חינמי וזמין של ליברה וחבריו זה דבר מעולה לעולם המחשוב הביתי.