אהלן ,
קניתי את המצלמה הזאת
http://www.provision-isr.com/index.php? ... Itemid=138
ואני מתכון לקנות עוד של החברה
מישהו חבר מצלמה דומה להומסיר?
ומה הפורט של המצלמה אני לא מצליח למצוא ברשת מהו הפורט שצריך לרשום כדאי להגיע לממשק שלה
תודה
חיבור מצלמה להומסיר - עזרה
תודה אבל לא עובד
התקשרתי לתמיכה שלהם , הם אמרו שלא ניתן לתחבר לממשק WEB של המצלמה
מה הם רציניים ?! זה באמת נכון?
התקשרתי לתמיכה שלהם , הם אמרו שלא ניתן לתחבר לממשק WEB של המצלמה
מה הם רציניים ?! זה באמת נכון?
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
מצלמות להומסיר
@ליקר
·
אנ לא מכיר את המצלמה הזו אבל אני חיברתי את כל המצלמות שלי להומסיר דרך תוסף שנקרא Sighthound שמתחבר לאפלקצייה באותו שם שמותקנת על המחשב, אומנם קצת יקרה אבל שווה את המחיר לדעתי.
יש עוד אופציה ע"י תוסף שנקרא Blueiris שמאפשר חיבור מצלמות דרך אפלקצייה באותו שם.
אופציה נוספת זה חיבור ישיר להומסיר אבל זה ידרוש ממך הכרות עם הדרך שהמצלמה משדדת לאינטרנט, אם אתה מכיר תוכנת Wireshark אתה יכול לחבר את המצלמה לנתב ולראות דרך Wireshark מה קורה באמת על הקו.
רוב המצלמות שלי הם של Hikvision (אני בתהליך החלפה למצלמות של Ubiquiti - יוביקויטי) ומחוברות ל- DVR ועובדות יפה מאוד עם הומסיר
אני עובד עם הומסיר מעל 15 שנה, אשמח לעזור לך...
·
אנ לא מכיר את המצלמה הזו אבל אני חיברתי את כל המצלמות שלי להומסיר דרך תוסף שנקרא Sighthound שמתחבר לאפלקצייה באותו שם שמותקנת על המחשב, אומנם קצת יקרה אבל שווה את המחיר לדעתי.
יש עוד אופציה ע"י תוסף שנקרא Blueiris שמאפשר חיבור מצלמות דרך אפלקצייה באותו שם.
אופציה נוספת זה חיבור ישיר להומסיר אבל זה ידרוש ממך הכרות עם הדרך שהמצלמה משדדת לאינטרנט, אם אתה מכיר תוכנת Wireshark אתה יכול לחבר את המצלמה לנתב ולראות דרך Wireshark מה קורה באמת על הקו.
רוב המצלמות שלי הם של Hikvision (אני בתהליך החלפה למצלמות של Ubiquiti - יוביקויטי) ומחוברות ל- DVR ועובדות יפה מאוד עם הומסיר
אני עובד עם הומסיר מעל 15 שנה, אשמח לעזור לך...