עזרה דחוף Denon Avr x 1300w או Denon Avr 1912

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
koby80 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70

שליחה

שלום חברים
אני צריך עזרה דחוף , מי מבין ויכול לעזור לי לבחור , יש לי אפשרות לקנות שני דגמים אלו במחיר דומה אבל מה .
דנון avr 1912 שנתון 2011 ודגם avr x 1300w די חדש

מי יכול לעזור לי באזה דגם עדיף להשקיעה ?
אני צריך תשובה די דחוף כי ביום ראשון אני צריך לתת תשובה למוכרים .
אשמח לקבל דגובה מהירה והסבר מובן , תודה על העזרה .
סוף שבוע טוב

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7415

שליחה

1300
Sony 1040
Monitor mass

koby80 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

תודה , שאלה בגלל שהוא דגם יותר חדש או בגלל שהוא באמת יותר שווה ?

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

יותר חדש וגם ביקורות טובות מחברים פה באתר שקנו אותו
Sony 1040
Monitor mass

koby80 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

היי תודה על התשובה
תגיד לי זה מהדגמים הלא פשוטים של סדרה x ? כי אני לא מבין כל כך בסדרות של דנון משום שיש כל כך הרבה סדרות .
לגבי דגם אני רואה שהוא יותר חדש בהרבה לפחות בכמה שנים וגם יש לו פונקציות שאין שם וגם מתחבר לאינטרנט כמו הדגם 1912 .

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

גם אני לא מבין בדגמים שלהם אנחנו קוראים ביקורות מתי יש סדרה חדשה מתי יוצא לשוק למכירה דברים כאלה ה1300 לא שיא היופי אבל למה שאתה צריך יהיה לך יופי ואם אני עכשיו ישאל אותך למה דווקא הדנון אתה לא תצא מזה גם עד פסח שנת 2050 ראית מגבר שנראה לך ויש ביקורת טובה תקנה
Sony 1040
Monitor mass

koby80 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אחלה תודה על התשובה
אני יגיד לך למה אני שואל על דנון ולמה דנון
אני רכשתי יד שנייה פיונר דגם 922 סדרה די יוקרה
אבל הצליל שלהם אני לא אהבתי
מה שכן שמעתי בכל מיני מקומות דנון ואהבתי את הצליל שלו , במיוחד עם רמקולים שלי של פוקל .
לכן אני שואל רק לגבי דנון , הדגם של 1300w במחיר 1500₪ אני חושב לשלם ולקבל תמורה הוגנת , בחנויות דגם הזה עולה 2500+ .

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

השינוי העיקרי מאז שנתון 2011 זה כניסת תקן HDMI 2.0. בגזרת הוידאו זה UHD וגם HDR ובגזרת האודיו זה Atmos או DTS:X.
בשנת 2018 גם אם אתה לא צריך אף אחד מאלו עדין נחמד לדעת שאתה מוכן להווה אם אתה קונה את הרסיבר לכמה שנים קדימה. אבל אם אתה חושב שאתה מסתדר עם 1080P עוד כמה שנים אז גם דגם 2011 יספק אותך.

koby80 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

תודה על התשובה , שאלה לגבי HDMI 2 , האם מרגישים את הבדל הזה של UHD HDR , זאת אומרת רואים הבדל בתמונה ?

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

תשמע, אם יש לך מסך תומך מספיק גדול למרחק הצפיה שלך אז בהחלט תרגיש הבדל בין 1080P לבין UHD עם HDR שמגיע ממקור איכותי.
זה בהחלט לא שיפור זניח.
אבל שוב - אתה לחלוטין יכול לחיות עם 1080P אם זה מספק אותך. הבעיה היא לחזור אחורה אחרי שמתרגלים ולא, לא ללכת קדימה.
חיינו בשלום עם ערוצים מסחריים בSD. יכולנו להמשיך כך עוד שנים. האם המעבר לHD הוא משמעותי - בהחלט. עכשיו כבר יהיה קשה לחזור אחורה אירי שהתרגלתי.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”