כמה זמן לוקח ל mi box להגיע לארץ?...
·llime כתב:@sigamore
אני ממש שמח בשבילך![]()
בקשר אלי, כבר עברו שלושה שבועות, וזה לא הגיע אפילו לארץ. זה נורמלי? מישהו מכיר?...
יותר מסביר להניח שזה כבר בארץ, גם סביר להניח שלא תקבל שום עדכון עד שזה יגיע לסניף.
אלעד
@llime
ב-16 לפברואר היה ראש השנה הסיני ולאחר מכן כשבוע של חופש במדינה, כך שהחבילה שלך יכולה להתעכב.
לעומת זאת, גם אני הזמנתי מי בוקס קצת לפניך וקיבלתי תוך כשבועיים וחצי עם החג שלהם באמצע.
ואל תסתמך על הסטטוס של החבילה באתר שלהם, כל קשר בין המציאות מקרי בהחלט.
גם אצלי היתה הודעה דומה במשך זמן רב כשלפתע יום אחד אני מקבל טלפון משליח שנמצא בדרך לביתי עם חבילה.
ב-16 לפברואר היה ראש השנה הסיני ולאחר מכן כשבוע של חופש במדינה, כך שהחבילה שלך יכולה להתעכב.
לעומת זאת, גם אני הזמנתי מי בוקס קצת לפניך וקיבלתי תוך כשבועיים וחצי עם החג שלהם באמצע.
ואל תסתמך על הסטטוס של החבילה באתר שלהם, כל קשר בין המציאות מקרי בהחלט.
גם אצלי היתה הודעה דומה במשך זמן רב כשלפתע יום אחד אני מקבל טלפון משליח שנמצא בדרך לביתי עם חבילה.
-
llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני מסתמך על המידע ב 17track.net. סטטוס החבילה הוא, כפי שכתבתי, dispatched to overseas, וזאת כבר שמונה ימים. כלומר הוא יצא מזמן מסין, והוא בדרך מסינגפור לארץ. מה הסטטוס באתר הזה כאשר זה מגיע לארץ?
ונקודה נוספת: אם זה אכן כבר בארץ, איך אדע שזה לא מעוכב במכס, למשל? אני לא אמור לקבל איזה דואר, טלפון, משהו?
ונקודה נוספת: אם זה אכן כבר בארץ, איך אדע שזה לא מעוכב במכס, למשל? אני לא אמור לקבל איזה דואר, טלפון, משהו?
אין סיבה שזה יעוכב במכס, מי בוקס לא עולה יותר מ-75$.
ממה שידוע לי 17track זה אתר מעקב גנרי ששותה מידע מאתרי שירותי דואר בעולם
והמידע המצוי בו מגיע מאתרים אלו. במיבוקס הראשון הוספתי כמה דולרים עבור משלוח DHL
שהגיע תוך כשבועיים וכמובן עם עדכונים על כל מטר שהחבילה עברה. את המיבוקס השני
שהזמנתי לא מזמן שלחו לי דרך שירות שנקרא exelot. גם אצלי הופיע סטטוס dispached to overseas
במשך כשבוע ואז פתאום יותר בהיר אני מקבל טלפון משליח שנמצא בדרך אלי. למשלוח לקח כשבועיים וחצי להגיע.
תן לזה עוד כמה ימים. כאמור ב-16 לפברואר היה ראש השנה הסיני ואחרי זה הם בשבוע חופש.
הגיוני מאוד שזה מה שגורם לחבילה שלך להתעכב.
ממה שידוע לי 17track זה אתר מעקב גנרי ששותה מידע מאתרי שירותי דואר בעולם
והמידע המצוי בו מגיע מאתרים אלו. במיבוקס הראשון הוספתי כמה דולרים עבור משלוח DHL
שהגיע תוך כשבועיים וכמובן עם עדכונים על כל מטר שהחבילה עברה. את המיבוקס השני
שהזמנתי לא מזמן שלחו לי דרך שירות שנקרא exelot. גם אצלי הופיע סטטוס dispached to overseas
במשך כשבוע ואז פתאום יותר בהיר אני מקבל טלפון משליח שנמצא בדרך אלי. למשלוח לקח כשבועיים וחצי להגיע.
תן לזה עוד כמה ימים. כאמור ב-16 לפברואר היה ראש השנה הסיני ואחרי זה הם בשבוע חופש.
הגיוני מאוד שזה מה שגורם לחבילה שלך להתעכב.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
לא הבנתי למה לא מזמינים מאמזון.
המחיר שם פחות אטרקטיבי?
המחיר שם פחות אטרקטיבי?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
·koby50 כתב:עכשיו בגירבסט שאתה מזמין יש לך אופציה לשליח עד הבית ללא עלות זה מגיע תוך שבועיים בגג...
לינק?