התייעצות לגבי הזמנת רמקולים 5.1 - Polk TL1600 + רסיבר
אני מעוניין לקנות את הרמקולים Polk TL1600 - לאחר ששמעתי אותם והתרשמתי. ראיתי שבאמזון גרמניה הם נמכרים ב-300 יורו, מחיר זול משמעותית מזה שבארץ (2000 ש״ח ומעלה), גם לאחר מיסים בסך 35% (אמור לצאת כ-1400 ש״ח). השימוש שלי הוא בעיקר לסרטים ומשחקי וידאו.
יש לי כמה שאלות:
1. אני מניח שאצטרך לרכוש שנאי - האם זאת בעיה (מבחינת פגיעה באיכות הסאונד או במכשיר עצמו)?
2. אני צריך לקנות גם רסיבר. מספיק לי רסיבר בסיסי, בלי עיבוד תמונה וכו׳, אני אחבר אותו רק לפלייסטיישן, לטלויזיה ולמחשב. אשמח לקבל המלצות (במיוחד לכאלה שניתן להשיג מחו״ל בזול).
3. יש עוד סוגיות שלא חשבתי עליהן?
תודה!
יש לי כמה שאלות:
1. אני מניח שאצטרך לרכוש שנאי - האם זאת בעיה (מבחינת פגיעה באיכות הסאונד או במכשיר עצמו)?
2. אני צריך לקנות גם רסיבר. מספיק לי רסיבר בסיסי, בלי עיבוד תמונה וכו׳, אני אחבר אותו רק לפלייסטיישן, לטלויזיה ולמחשב. אשמח לקבל המלצות (במיוחד לכאלה שניתן להשיג מחו״ל בזול).
3. יש עוד סוגיות שלא חשבתי עליהן?
תודה!
1. מאמזוןן גרמניה לא צריך שנאי, המתח והשקעים שם אירופאיים ומתאימים לארץ.
2. Yamaha RX-V483 או דנון X1400H יעשו את העבודה מצוין בתקציב של 1500-2500 ש"ח (דנון עדיף בכל פרמטר, מחיר מעט יותר יקר)
3. אין משהו שעולה לי
2. Yamaha RX-V483 או דנון X1400H יעשו את העבודה מצוין בתקציב של 1500-2500 ש"ח (דנון עדיף בכל פרמטר, מחיר מעט יותר יקר)
3. אין משהו שעולה לי