כנראה אני לא חדה בתחום ונואשתי, לכן אשמח לעצות מכם
יש לנו 3 קומות בבית, כשבקומה הראשונה נמצא הראוטר והוא מחובר ישירות לארון תקשורת.
בקומה השלישית יש מחזק אות (שאני כבר בספק אם באמת עושה את העבודה) של LevelOne דגם WBR-6001.
בשנתיים האחרונות אין לנו קליטה טובה בכלל של אינטרנט בקומה השנייה והמחזק גם לא כל כך משפיע בקומה השלישית (ברור לי שהצבתו בקומה השלישית בהכרח מחלישה את היכולת שלו לחזק מאשר אם היינו שמים אותו בקומה השנייה).
עד לפני כמה ימים היינו מנויים לבזק כתשתית, ולבינלאומי כספק, בחבילת 100 מגה.
עם בזק היה לנו NETGEAR VEGN2610 VDSL ובהחלפה לשוק הסיטואני הבינלאומי הביאו לנו VTECH NB403-IL (שלהבנתי זה הנתב היחיד שהם מספקים). אין אפשרות להתחבר ישירות בכבל לראוטר בגלל המיקום שלו (מאז ומתמיד).
נכון לעכשיו מהירות ההורדה עומדת על 40-60, ומהירות ההעלאה 2-4, כשיש לנו גם חיבורי VOD של YES (מודעת לכך שהחיבור ליס מקצר את היירוט של ראוטרים), וגם אקס-בוקס בשימוש של גיימר שמשחק אונליין וכל היום צעוק על הפינגים.
אז אנחנו בגדול בסדר עם המהירות גלישה אבל הבעיה היא הקליטה הגרועה של הרשת האלחוטית.
איך אתם מציעים לפתור את בעית הטווח?
האם האופציה הכי טובה עבורי היא להתקין עוד ראוטר בקומה השנייה, או שאולי כדאי לי להזמין ראוטר מהאינטרנט (יש לי אפשרות שיביאו לי גם מאירופה)? טווח המחירים לא צריך לעבור את ה-1000 מבחינתי, אלא אם יוצע לי פתרון יוצא דופן.
אין לי בעיה להתחיל לעבור בין ספקיות...
אין תשתית אנלימיטד באזור שלנו, הבית סמוך לארון תקשורת של בזק, אני לא ששה לנסות את הוט, ולגבי פרטנר וסלקום אני לא רואה טעם לנסות אותם כשהם בסופו של דבר על בזק.
תודה למי ששרד את החפירה ומוכן לייעץ


