בחירת טלויזיה חכמה
-
TomerSegev
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מחפש אחרי דגם מה-tier הבסיסי יחסית, 49~50 אינץ', 4K והרצת אפליקציות.
כרגע יש לי 2 מועמדים - samsung mu7000 וה- lg uj630y (שאגב אשמח להסבר על ההבדלים בינו ל670y)
הבעיה היא ששני הדגמים הנ"ל עם מערכות הפעלה ייעודיות ואני רוצה את האופציה להריץ סלקום tv, פרטנר tv וכו' במידת הצורך בעתיד.
אז השאלה היא כזו, האם זה אפשרי באחד מהדגמים הנ"ל או דגמים אחרים של היצרניות האלה,
או שאני צריך טלויזיה אחרת שמריצה אנדרויד? ואם כן אשמח להמלצות (מפרט דומה עד 2500~ ש"ח)
כרגע יש לי 2 מועמדים - samsung mu7000 וה- lg uj630y (שאגב אשמח להסבר על ההבדלים בינו ל670y)
הבעיה היא ששני הדגמים הנ"ל עם מערכות הפעלה ייעודיות ואני רוצה את האופציה להריץ סלקום tv, פרטנר tv וכו' במידת הצורך בעתיד.
אז השאלה היא כזו, האם זה אפשרי באחד מהדגמים הנ"ל או דגמים אחרים של היצרניות האלה,
או שאני צריך טלויזיה אחרת שמריצה אנדרויד? ואם כן אשמח להמלצות (מפרט דומה עד 2500~ ש"ח)
יש כאן אלפי פוסטים על שני המסכים האלה, מציע שתקרא קצת.
מערכות ההפעלה שלהם נחשבות "סגורות".
כלומר: אתה לא יכול להוריד בהם אפליקציות מגוגל סטור אלא אם הם מגיעות כבר מובנות
ולבי סלקום TV או פרטנר כדאי שתשאל ספציפית בחנות.
מערכת הפעלה android tv אמיתית, עם יכולת להוריד ולהתקין אפליקציות, קיימת רק במסכי סוני.
בקריטריונים לבחירה יש להכניס כמובן עוד פרמטרים כמו מרחק, תכנים, מקורות שידור ותנאי צפיה.
מערכות ההפעלה שלהם נחשבות "סגורות".
כלומר: אתה לא יכול להוריד בהם אפליקציות מגוגל סטור אלא אם הם מגיעות כבר מובנות
ולבי סלקום TV או פרטנר כדאי שתשאל ספציפית בחנות.
מערכת הפעלה android tv אמיתית, עם יכולת להוריד ולהתקין אפליקציות, קיימת רק במסכי סוני.
בקריטריונים לבחירה יש להכניס כמובן עוד פרמטרים כמו מרחק, תכנים, מקורות שידור ותנאי צפיה.
-
TomerSegev
- חבר שרק התחיל

@se1
תודה על התגובה, אני מודע לגבי הOS של המסכים, בדיוק בגלל זה שאלתי האם קיימת מת'ודה כלשהי להתקין אפליקציות עליהן.
החלק השני של השאלה הוא במידה ולא על איזה דגם אתה ממליץ שכן מאפשר את זה עם תקציב דומה לשניים הנ"ל?
תודה על התגובה, אני מודע לגבי הOS של המסכים, בדיוק בגלל זה שאלתי האם קיימת מת'ודה כלשהי להתקין אפליקציות עליהן.
החלק השני של השאלה הוא במידה ולא על איזה דגם אתה ממליץ שכן מאפשר את זה עם תקציב דומה לשניים הנ"ל?
-
TomerSegev
- חבר שרק התחיל

לאחר בדיקה ראיתי של-TCL יש אנדרואיד TV.
יש מספר דגמים בטווח של ה2-3 אלף והבנתי שהדגמים לא תואמים לשם שלהם בארה"ב...
מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בין הדגמים בתקציב שלי?
יש מספר דגמים בטווח של ה2-3 אלף והבנתי שהדגמים לא תואמים לשם שלהם בארה"ב...
מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בין הדגמים בתקציב שלי?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יש כפתור חיפוש בתפריט למעלה
חפש- דשו בזה לא מזמן
חפש- דשו בזה לא מזמן
-
TomerSegev
- חבר שרק התחיל

עברתי על לא מעט שרשורים קודמים לפני שהגבתי, באותו טווח מחיר יש 4 דגמים שונים עם אותו גודל מסך (50") ואין באמת הסבר ברור לשוני ביניהם...Borderline1 כתב:יש כפתור חיפוש בתפריט למעלה
חפש- דשו בזה לא מזמן
...
למשל מה ההבדלים בין הדגמים:
P2
P6
C1
D4900
E5800
עוקב.
סלקום הודיעה שיש לה אפליקציה לסמסונג ו LG
https://cellcomtv.cellcom.co.il/cellcom ... /Smart_tv/
אני מתלבט, אולי אקנה סטרימר שיומי לפתור את בעיית האנדרויד.
סלקום הודיעה שיש לה אפליקציה לסמסונג ו LG
https://cellcomtv.cellcom.co.il/cellcom ... /Smart_tv/
אני מתלבט, אולי אקנה סטרימר שיומי לפתור את בעיית האנדרויד.
·חפרתי על TCL בשבועיים האחרונים.TomerSegev כתב:עברתי על לא מעט שרשורים קודמים לפני שהגבתי, באותו טווח מחיר יש 4 דגמים שונים עם אותו גודל מסך (50") ואין באמת הסבר ברור לשוני ביניהם.........
למשל מה ההבדלים בין הדגמים:
P2
P6
C1
D4900
E5800...
להלן מה שרלוונטי לגבי הארץ - אין בארץ את הדגם האמריקאי המוצלח P6, ה P6 שנמכר בארץ מזכיר את דגמי ה S מארה"ב שהוא מדורג 3 בסקאלת הדגמים האמריקאים.
בארץ הדגם המתקדם ביותר הינו ה C2US שהוא כמו סדרת C האמריקאית (אם כי אין אישור ב 100%) שנמכרת בארה"ב ואף יקרה מסדרת ה P האמריקאית ולא בגלל טיב המסך אלא בגלל העיצוב + רמקול "סאונד בר".
ההבדל העיקרי בין ה P מארה"ב ל C שלנו הוא שב P מארה"ב יש מערכת LOCAL DIMMING וב C שלנו וארה"ב אין.
כמו כן בארה"ב ה TCL משווקת עם ROKU ושל הארץ עם אנדרואיד TV - לדעתי יתרון גדול.
בהצלחה!
שאני חיפשתי מידע על הדגמים בארץ,
הבנתי שהדגמים שמגיעים לארץ משווקים בעיקר במדינות כמו הודו ופקיסטן ושם הם נחשבים לדגמים הבכירים
באירופה ובארה"ב קיימים בכלל דגמים אחרים.
למרות שהיתה לי מחשבה עמוקה לרכוש מסך מיצרן זה , אני יורד מהנושא
1. אין כמעט מקומות שאפשר בכלל לבחון את המסכים.
2. אין ביקורות אמינות על הדגמים שבארץ.
3. הסדרות שמגיעות לארץ אינן מהמתקדמות וביחס מחיר תועלות לדעתי אין הצדקה לרכוש אותם.
4 . היבואן לא מוסר יותר מידי פרטים )בשיחת טלפון עימו).
הבנתי שהדגמים שמגיעים לארץ משווקים בעיקר במדינות כמו הודו ופקיסטן ושם הם נחשבים לדגמים הבכירים
3. הסדרות שמגיעות לארץ אינן מהמתקדמות וביחס מחיר תועלות לדעתי אין הצדקה לרכוש אותם.
4 . היבואן לא מוסר יותר מידי פרטים )בשיחת טלפון עימו).
·1. יש די הרבה חנויות בפריסה ארצית כאשר בתל אביב יש את חנות היבואן - נכון יחסית לסמסונג ו LG אין הרבה אבל גם הייסנס כמעט ואיןyoranch כתב:שאני חיפשתי מידע על הדגמים בארץ,
4 . היבואן לא מוסר יותר מידי פרטים )בשיחת טלפון עימו)....
2. צודק וחבל יכול להיות שיש במסכים הללו בשורה צרכנית למי שלא רוצה להשקיע סכומים גבוהים אך לקבל תמורה נאה
3. אם נעשה השוואה לארה"ב אז אתה צודק אבל אם נשווה לסמסונג MU8000 לדוגמא שנמכרת ב 5300 (יבואן רשמי) אני חושב שמסך ב 3500 נותן פייט רציני ומשאיר לך עודף לקניית סאונד בר
4. צודק ושוב חבל שהיבואן לא מקדם את המסכים בצורה רצינית - אפילו הדף באתר על הפרצוף ולא נותן מידע
-
TomerSegev
- חבר שרק התחיל

תודה רבה על כל התגובות.
אחרי בירורים רבים וביקור במספר תצוגות הלכתי על ה49C2, ללא ספק טלויזיה מדהימה למחיר.
אם מישהו יכול להפנות אותי להגדרות מומלצות לשיפור חווית הצפייה, טיפים וכו' זה יהיה נפלא
אחרי בירורים רבים וביקור במספר תצוגות הלכתי על ה49C2, ללא ספק טלויזיה מדהימה למחיר.
אם מישהו יכול להפנות אותי להגדרות מומלצות לשיפור חווית הצפייה, טיפים וכו' זה יהיה נפלא
חפש פה - https://www.youtube.com/channel/UC0r8Lq ... 2qB7Fgnttg
אשמח לשמוע חוו"ד לאחר התקנה ושימוש ביתי... כמו כן מה המחיר שקנית?
אשמח לשמוע חוו"ד לאחר התקנה ושימוש ביתי... כמו כן מה המחיר שקנית?
- david1001400
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
·אני גם חשבתי לקנות את הדגם הזה, איך האיכות בשידורי כדורגל? יש מריחות?TomerSegev כתב:תודה רבה על כל התגובות.
אם מישהו יכול להפנות אותי להגדרות מומלצות לשיפור חווית הצפייה, טיפים וכו' זה יהיה נפלא...