ריסט ווינדוס 10 - מבקש recovery key
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום,
ווינדוס 10 קרס ב microsoft surface pro .. כשהווינדוס מנסה לעלות אני מקבל הודעה your pc ran into a problem...
כשאני מנסה לעשות ריסט/פירמוט או אפשרות לתיקון הווינדוס, זה מבקש ממני מפתח מסויים. מאיפה אני משיג את ה recovery key ? חיפשתי בלינק שרשום במסך ושום דבר.. זה מראה לי רק שהווינדוס רשום ואין אפשרות לקבל מפתח כזה או אחר
מישהו נתקל בזה ?
ווינדוס 10 קרס ב microsoft surface pro .. כשהווינדוס מנסה לעלות אני מקבל הודעה your pc ran into a problem...
כשאני מנסה לעשות ריסט/פירמוט או אפשרות לתיקון הווינדוס, זה מבקש ממני מפתח מסויים. מאיפה אני משיג את ה recovery key ? חיפשתי בלינק שרשום במסך ושום דבר.. זה מראה לי רק שהווינדוס רשום ואין אפשרות לקבל מפתח כזה או אחר
מישהו נתקל בזה ?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני לא חושב שזה קשור... מה שנתת זה קישור לקוד הצפנה של ההארד דיסק ונראה לי שמה שהבחור מחפש זה את המפתח הצפנה של רשיון התוכנה של ווינדוס 10. (אבל אולי אני טועה)
plataoplomo
תוכל להעלות צילום מסך?
plataoplomo
תוכל להעלות צילום מסך?
עזוב אותך מכאב ראש.. חפש KMSPICO בגוגל. תעלה אותו במצב SAFE MODE ותריץ את האפלקציה. היא תשחרר לך את ווינדוס לגרסה מאופשרת.. אחרי זה אם המצפון מפריע לך תשתמש בה בכדי לבטל את האקטיבציה ותשתמש במפתח שלך או תתקשר לשירות של מיקוסופט...
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

@oris74
·
·
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4306
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 901 פעמים
·Rekcuf כתב:עזוב אותך מכאב ראש.. חפש KMSPICO בגוגל. תעלה אותו במצב SAFE MODE ותריץ את האפלקציה. היא תשחרר לך את ווינדוס לגרסה מאופשרת.. אחרי זה אם המצפון מפריע לך תשתמש בה בכדי לבטל את האקטיבציה ותשתמש במפתח שלך או תתקשר לשירות של מיקוסופט......
ואיך יעזור לו בידיוק ניסיון לפרוץ את אקטיבצייה של המוצר עם KMSPICO , שכבר מאוכתב? הרי כבר מההתחלה הייה מובן שהעיה היא בזה שהדיסק הקשיח מוצפן והוא צריך את המפתח ההצפנה שלו. למה סתם לנסות עוד יותר לבלבל את הבן אדם, שגם כך מבולבל?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
@plataoplomo
·
נראה שאיינשטיין צדק והיתה לך הצפנה להארד דיסק כלומר היית צריך להכניס סיסמא כשמהחשב עלה אחרי איתחול נכון?
כתוב בדיוק בהודעה שקיבלת במסך מה צריך לעשות (להיכנס לכתובת שרשומה במשך ממחשב אחר וכולי - תפעל לפי ההוראות)
·
נראה שאיינשטיין צדק והיתה לך הצפנה להארד דיסק כלומר היית צריך להכניס סיסמא כשמהחשב עלה אחרי איתחול נכון?
כתוב בדיוק בהודעה שקיבלת במסך מה צריך לעשות (להיכנס לכתובת שרשומה במשך ממחשב אחר וכולי - תפעל לפי ההוראות)
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

נכנסתי לביטלוקר של ווינדוס .. לא היה מידע על אותו מחשב.. בכל מקרה התקנתי ווינדוס מחדש דרך usb. לאחר ההתקנה שמתי לב שרק מחיצה אחת של הדיסק הקשיח מופיעה לפי מה שאני יודע ווינדוס בדרך כלל מתקין עוד מחיצה של כמה גיגה עם קבצים שלו לשחזור או משהו כזה.. זה תקין?
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

@shaked
·ולגבי ההתקנה שלא מופיע כונן נוסף של קבצי ווינדוס?
·ולגבי ההתקנה שלא מופיע כונן נוסף של קבצי ווינדוס?