נטפליקס בנסיעה לחו"ל?
עוד שבועיים אני נוסע לחו"ל. עוד לא עשיתי מנוי לנטפליקס, אבל חשבתי לנצל את חודש חינם שהם נותנים בנסיעה.
אם אני עושה מנוי לפני הנסיעה, לוקח איתי את הסטרימר, ויש ויפי במלון, האם אוכל לצפות בנטפליקס שם? האם יהיו כתוביות ותכנים גם בעברית?
אם אני עושה מנוי לפני הנסיעה, לוקח איתי את הסטרימר, ויש ויפי במלון, האם אוכל לצפות בנטפליקס שם? האם יהיו כתוביות ותכנים גם בעברית?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אתה תקבל את הנטפליקס של המדינה שבה תהיה כך שאין ודאות שתקבל תרגום בעברית
אם אני לא טועה אפשר להוריד חלק מהתכנים לסלולרי/טאבלט מראש (בכדי לצפות בטיסה לדוגמא) באפליקציה של נטפליקס.
אולי אפשר לצפות בהם גם כשנמצאים בארץ אחרת.
אולי אפשר לצפות בהם גם כשנמצאים בארץ אחרת.
נערך לאחרונה על ידי liorp ב 08/03/2018 0:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
יעבוד בכל מקום שיש ופליקס מנסיון באירופה וצפון אמריקה אבל תוכן מקומי. עכשיו אני בקנדה ואין תרגום עברי אנטומיה של גריי עונה 13 פרק ראשון. מניח שבארץ יש. מצד שני אני זוכר שבארצות הברית יש תוכן מדובב לעברית שהבנות שלי ראו כך שזה לא גורף שאין כלום בעברית מחוץ למדינה. לא יודע מה החוקיות. בנוסף אם יש לך חשבון נטפליקס אתה יכול לקחת איתך המון תוכן offline בטאבלטים וטלפונים. מאד נוח בשביל לראות בטיסה פרקים של מה שאתה אוהב ולא להסתפק במה שיש
אני טס לבלגיה ולהולנד. מקווה שהסדרות שם לא מדובבות.
עוד שאלה - איזה מהירות אינטרנט דרושה בשביל נטפליקס ב HD וב SD?
יש לנו גם סלקום. באתר שלהם רשום שזה חסום בחו"ל. האם אפשר לעקוף את זה אם אני רוצה בכל זאת לראות סלרום TV באייפד? אולי יש אפליקציה פשוטה שמדמה IP ישראלי?
עוד שאלה - איזה מהירות אינטרנט דרושה בשביל נטפליקס ב HD וב SD?
יש לנו גם סלקום. באתר שלהם רשום שזה חסום בחו"ל. האם אפשר לעקוף את זה אם אני רוצה בכל זאת לראות סלרום TV באייפד? אולי יש אפליקציה פשוטה שמדמה IP ישראלי?
- tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני לא זוכר שהייתה לי בעיה (טיסה לארה"ב) לראות סדרות/סרטים גם עם תרגום.
בכלל, אני לא מבין למה שתרגום לא יהיה זמין במדינה מסוימת? אם נטפליקס כבר תרגמו לעברית, למה שימנעו ממני לראות את זה במדינה אחרת?
בכלל, אני לא מבין למה שתרגום לא יהיה זמין במדינה מסוימת? אם נטפליקס כבר תרגמו לעברית, למה שימנעו ממני לראות את זה במדינה אחרת?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בגרמניה וצרפת היו לי כתוביות בעברית וללא דיבוב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
יעבוד כל עוד אתה אופליין. ברגע שנטפליקס יזהה שאתה במדינה אחרת, לא תוכל לצפות בתכנים שלא זמינים בה, גם אם הורדת אותם.liorp כתב:אם אני לא טועה אפשר להוריד חלק מהתכנים לסלולרי/טאבלט מראש (בכדי לצפות בטיסה לדוגמא) באפליקציה של נטפליקס.
אולי אפשר לצפות בהם גם כשנמצאים בארץ אחרת....
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
בתשובה לשאלה של פתוח השרשור:
זה עובד בדיוק כמו שאתה אומר. חשוב לעשות את המנוי בארץ. ככה נטפליקס יידעו לשייך אותו לישראל, ויציגו לך תכנים בעברית (גם מדובבים וגם מתורגמים).
שים לב - בכל מדינה תוכל לראות אכן רק את התכנים הזמינים באותה מדינה, אבל אם תכנים אלו זמינים גם בישראל, תוכל לצפות בהם עם התרגום או הדיבוב לעברית בלי בעיה.
זה עובד בדיוק כמו שאתה אומר. חשוב לעשות את המנוי בארץ. ככה נטפליקס יידעו לשייך אותו לישראל, ויציגו לך תכנים בעברית (גם מדובבים וגם מתורגמים).
שים לב - בכל מדינה תוכל לראות אכן רק את התכנים הזמינים באותה מדינה, אבל אם תכנים אלו זמינים גם בישראל, תוכל לצפות בהם עם התרגום או הדיבוב לעברית בלי בעיה.
יש משהו חשוב שפיספתם - החיבור לרשת WIFI cnkuiאינו פשוט.
בדרך כלל יש מן מסך captive כזה שצריך להכניס בו מספר חדר, או משהו דומה.
סטרימרים רבים לא יודעים להתמודד עם זה, כי זה דורש דפדפן.
לי יש רוקו סטיק שבנוי במיוחד לניידות, ובאמת מתמודד עם זה נפלא.
בדרך כלל יש מן מסך captive כזה שצריך להכניס בו מספר חדר, או משהו דומה.
סטרימרים רבים לא יודעים להתמודד עם זה, כי זה דורש דפדפן.
לי יש רוקו סטיק שבנוי במיוחד לניידות, ובאמת מתמודד עם זה נפלא.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
מדוייק אבל ... לא ב 100%nirzon כתב:בתשובה לשאלה של פתוח השרשור:
שים לב - בכל מדינה תוכל לראות אכן רק את התכנים הזמינים באותה מדינה, אבל אם תכנים אלו זמינים גם בישראל, תוכל לצפות בהם עם התרגום או הדיבוב לעברית בלי בעיה....
קיימים מקרים (לא רבים) בהם סדרה מתורגמת לעברית תופיע בקטלוג האמריקאי ללא תרגום עברי.
אני מניח שהעניין קשור למיקום שרת המדיה ולשאלה האם קבצי התרגום לשפה הספציפית שמורים גם הם לצד התוכן על אותו שרת.
כאמור הבחנתי בתופעה היות ויש לי חיבור קבוע לנטפליקס US (משתמש בו בעיקר לצפיה בתוכן דוקו שלא זמין בקטלוג הישראלי) ולעיתים אני ממשיך צפיה בסדרה שהתחלתי דרך הקטלוג הישראלי....
בכל מקרה לא סיפור גדול ... רוב התרגומים אכן זמינים גם "מעבר לים "
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זה יעבוד לך רק אם אתה משאיר את המכשיר שלך לא מחובר לרשת. ברגע שנטפליקס מזהה את ה IP שלך אתה תוכל לנגן (גם אם הורדת למכשיר קודם) רק תכנים שזמינים במדינה שבה אתה נמצאnir11 כתב:אני הורדתי לoffline פרקים של star trek discovey בישראל.
בארצות הברית לא ניתן היה לצפות בהם, כי שם הסדרה לא מופצת בנטפליקס.
קחו בחשבון שיש גם מקרים כאלה....
לי כל מה שהורדתי עבד, לא ידעתי שיש בכלל תכנים שיש פה ואין למשל ב US ... תמיד זה נראה לי כאילו יש שם הכל פלוס כמויות ענקיות שפה אין .
בכל מקרה, אף פעם לא נתקלתי בתכנים שהורדתי ולא הצלחתי לנגן מחוץ למדינה (גם אחרי שקיבלתי כתובת IP של שם)
בכל מקרה, אף פעם לא נתקלתי בתכנים שהורדתי ולא הצלחתי לנגן מחוץ למדינה (גם אחרי שקיבלתי כתובת IP של שם)
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
יש לא מעט כאלו - כמה דוגמאות: Vikings, Ray Donovan, Star Trek: DiscoveryMad-Dog כתב:לי כל מה שהורדתי עבד, לא ידעתי שיש בכלל תכנים שיש פה ואין למשל ב US ... תמיד זה נראה לי כאילו יש שם הכל פלוס כמויות ענקיות שפה אין .
בכל מקרה, אף פעם לא נתקלתי בתכנים שהורדתי ולא הצלחתי לנגן מחוץ למדינה (גם אחרי שקיבלתי כתובת IP של שם)...
אגב, הסדרה כתום זה השחור החדש נמצאת בנטפליקס ישראל וכוללת רק 3 עונות.
כשהיייתי בארצות הברית, בשימוש באותו חשבון, היו לי 5 עונות, כולן עם תרגום לעברית.
פניתי לתמיכה של נטפליקס והוסבר לי שבגאוגרפיה של ישראל יש להם רשיון להפיץ רק את 3 העונות הראשונות.
כשהיייתי בארצות הברית, בשימוש באותו חשבון, היו לי 5 עונות, כולן עם תרגום לעברית.
פניתי לתמיכה של נטפליקס והוסבר לי שבגאוגרפיה של ישראל יש להם רשיון להפיץ רק את 3 העונות הראשונות.