מריחות על המסך - מסך חדש של הייסנס.
-
shalom1981
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
שלום חברים, קניתי השבוע מסך חדש של הייסנס 65M7000UWG וכאשר הגיע המתקין והתקין אותו, ראיתי שיש קצת מריחות מסביב לדמויות ולכיתוב.
זה מורגש בעיקר במשחקי ספורט כאשר הדמויות קטנות יותר וזזות מהר יותר.
מישהו מכיר את התופעה והאם ניתן לעשות משהו?
*המתקין אמר שהוא לא יודע ממה זה נובע.
*הבעיה קיימת גם בצפיה ביוטיוב כך שנשללת האפשרות של yes
*הוזמן טכנאי לשבוע הבא
*רצ"ב תמונות
תודה...
זה מורגש בעיקר במשחקי ספורט כאשר הדמויות קטנות יותר וזזות מהר יותר.
מישהו מכיר את התופעה והאם ניתן לעשות משהו?
*המתקין אמר שהוא לא יודע ממה זה נובע.
*הבעיה קיימת גם בצפיה ביוטיוב כך שנשללת האפשרות של yes
*הוזמן טכנאי לשבוע הבא
*רצ"ב תמונות
תודה...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- yhoo
-
- טרול

- תגובות: 13
כשקונים *** סיני בזול תמיד זה יעלה ביוקר בסוף. נא החזר את המסך לחנות ולאחר זיכוי קנה מסך אחר והפעם מחברה רצינית ומבלי לחסוך.
בהצלחה.
בהצלחה.
- good__one
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 703
משתמש חדש (בן יומו)yhoo כתב:כשקונים *** סיני בזול תמיד זה יעלה ביוקר בסוף. נא החזר את המסך לחנות ולאחר זיכוי קנה מסך אחר והפעם מחברה רצינית ומבלי לחסוך.
בהצלחה....
שתי הודעות
שתיהן מלכלכות על הייסנס
מעניין...
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... ults=posts
- lokilook
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 208
נשמע כמו גוסטינג. חשבתי שתופעות כאלה כבר לא קיימות
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@shalom1981
·
תכבה את הגדרות החלקת התמונה.
·
תכבה את הגדרות החלקת התמונה.
-
shalom1981
-
- חבר פעיל מאוד

·TheCoolest כתב:@shalom1981
·
תכבה את הגדרות החלקת התמונה....
לא עוזר אחי.
- yhoo
-
- טרול

·TheCoolest כתב:@shalom1981
·
תכבה את הגדרות החלקת התמונה....
עדיף שיכבה את המסך
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
לאיזה ממיר מחובר ואיך? האם חיבור HDMI והאם הממיר מוגדר להוציא אות HD ?
(שואל כי כבר יצא לי לראות מספר פעמים בחיים שלי אנשים שלא מבינים בתחום שהשתמשו בחיבור בננות קומפוזיט RCA)
(שואל כי כבר יצא לי לראות מספר פעמים בחיים שלי אנשים שלא מבינים בתחום שהשתמשו בחיבור בננות קומפוזיט RCA)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- lokilook
-
- חבר פעיל מאוד

נסה אולי להעלות וידאו ולא תמונה, יהיה יותר ברור על מה מדובר
-
shalom1981
-
- חבר פעיל מאוד

קצת קשה להעביר את אותה חוויה דרך צילום מהנייד, אבל ניתן לראות את המריחות מעל לראשו של המלצר בזמן תנועה.
[vimeo]259178512[/vimeo]
[vimeo]259178512[/vimeo]
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

הסרטון לא ברור כל כך, אבל נראה כמו שידור דיגיטאלי דחוס. (לא משהו שקשור לטלוויזיה).
-
shalom1981
-
- חבר פעיל מאוד

·הבעיה שכאשר אני מצלם המריחות לא מורגשות כ"כ בצילום. ההבדל בין לצפות במריחה בלייב לבין בסרטון מהנייד הוא עצום.TheCoolest כתב:הסרטון לא ברור כל כך, אבל נראה כמו שידור דיגיטאלי דחוס. (לא משהו שקשור לטלוויזיה)....
אבל אם תסתכל על הקרחת של המלצר, מעל הראש, תראה את המריחה.
זה מתרחש כאשר הדמויות זזות מהר.
ככל שהתזוזה מהירה יותר ככה המריחה גדולה יותר. ולכן בכדורגל זה מורגש הכי הרבה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

עוד אופציה, אם יש שם מנגון להפחות רעשים (Noise reduction או משהו בסגנון, נסה לטבל אותו גם).
מעבר לזה, תבדוק עם עוד תכנים כדי לוודא שלא מדובר פשוט בזה שאיכות השידור של יס היא "לא משהו".
מעבר לזה, תבדוק עם עוד תכנים כדי לוודא שלא מדובר פשוט בזה שאיכות השידור של יס היא "לא משהו".
-
shalom1981
-
- חבר פעיל מאוד

·TheCoolest כתב:עוד אופציה, אם יש שם מנגון להפחות רעשים (Noise reduction או משהו בסגנון, נסה לטבל אותו גם).
מעבר לזה, תבדוק עם עוד תכנים כדי לוודא שלא מדובר פשוט בזה שאיכות השידור של יס היא "לא משהו"....
לא עזר אחי...
זה קורה גם ביוטיוב, כך שזה שולל את יס.
- yhoo
-
- טרול

שום משחק עם הגדרות לא יעזור למסך סוג ז׳. זה מה שנקרא בשפה רפואית כוסות רוח למת...
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
נסה לאפס הגדרות למצב התחלתי.
-
shalom1981
-
- חבר פעיל מאוד

נסיתי, לא עזר. תודה...yaronkle כתב:נסה לאפס הגדרות למצב התחלתי....
@yhoo הבנו שאתה טוקבקיסט ממומן, אל תספים לי תאשכול בהודעות שלך בבקשה.
- Rekcuf
-
- טרול

- תגובות: 1098
אמנם היסנס זה רחוק שנות אור מסוני ואפילו LG, אבל יש מצב שמדובר בתקלה. נראה כמו MOTION BLUR מאד קיצוני. אם לא עזר לבטל את כל המנגנונים (שגם כך לא עובדים טוב בהיסנס), אז כדאי לפנות לשירות. התמונה אמורה להראות בינונית מינוס, אבל ללא ארטיפקטים כאלו.. בלי קשר, אחוז התקלות במוצר כמו היסנס מן הסתם גבוהה מאשר בחברות מיינסטרים... על זול בסוף משלמים ביותר. אולי תצליח לבקש שדרוג למסך אחר. כמה שלמת על המסך? ההיתי בודק סוני בסדר מחיר זהה ללא אנדרויד אמור לא לעלות הרבה ולספק תמונה פי כמה יותר איכותית מהדבר הזה... בהצלחה
-
shalom1981
-
- חבר פעיל מאוד

קניתי ב5 אלף ש"ח. בבדיקה שעשיתי קצת בפורום הזה ועוד מקומות המליצו לי כמעט כולם על המסך הזה. וכל הביקורות היו טובות. כך שאני לא בטוח לגבי מה שאתה טוען.Rekcuf כתב:אמנם היסנס זה רחוק שנות אור מסוני ואפילו LG, אבל יש מצב שמדובר בתקלה. נראה כמו MOTION BLUR מאד קיצוני. אם לא עזר לבטל את כל המנגנונים (שגם כך לא עובדים טוב בהיסנס), אז כדאי לפנות לשירות. התמונה אמורה להראות בינונית מינוס, אבל ללא ארטיפקטים כאלו.. בלי קשר, אחוז התקלות במוצר כמו היסנס מן הסתם גבוהה מאשר בחברות מיינסטרים... על זול בסוף משלמים ביותר. אולי תצליח לבקש שדרוג למסך אחר. כמה שלמת על המסך? ההיתי בודק סוני בסדר מחיר זהה ללא אנדרויד אמור לא לעלות הרבה ולספק תמונה פי כמה יותר איכותית מהדבר הזה... בהצלחה...
התמונה אינה בינונית מינוס, החדות ואיכות הצפיה מאוד טובות פשוט יש את המריחות האלו, שזה כנראה תקלה.
*עשיתי חיפוש על MOTION BLUR בגוגל ומישהו שיתף בעיה במשחק כאשר יש לו מריחות בדיוק כמו אצלי רק כשהאופציה במצב ON. אצלי זה לא עוזר לבטל את האופציה ןכנראה ששם הבעיה \ תקלה. בכל אופן יום ראשון אמור להגיע טכנאי, לפחות עכשיו אני יודע מה הבעיה למקרה שינסו "לסבן" אותי או משהו.
קיים איזה מדריך לכיוון ההגדרות לקבל את התמונה החדה ביותר? או שההגדרות דיפולט הם המומלצות ביותר?
- lokilook
-
- חבר פעיל מאוד

תבדוק אולי את מצבי התמונה . תנסה להחליף מצבים כמו רגיל , קולנוע. vivid וכו. יש מצבים שמוספים ארטיפקטים לאוביקטים בתנועה מהירה.
אגב ניסית להוריד דברים מיותרים? כמו חדות , צבע ,ניגודיות דינמית . פילטרים למיניהם .
אגב ניסית להוריד דברים מיותרים? כמו חדות , צבע ,ניגודיות דינמית . פילטרים למיניהם .