אני מוכר רסיבר שרכשתי לפני יותר מ5 שנים.
פרסמתי מודעה ביד2, התקשר קונה, הסכמנו על מחיר והכל נשמע בסדר.
קבענו להיפגש למחרת.
ביום המחרת הוא מתקשר אומר שהוא יוצא, בעצם לא יוצא, בסוף כן יוצא ... התחיל להישמע מוזר. הוא גם הציע שאני אגיע אליו והוא ישלם לי על הנסיעה, כמובן שלא הסכמתי. כן הסכמתי לקחת איתי את הרסיבר לעבודה ושניפגש שם.
נפגשנו ברחוב והשאלה הראשונה שהוא שואל אותי זה איך מכוונים את הטרבל, עזבו שאין לי מושג מה בכלל זה טרבל, אבל כן ידעתי שיש אפשרות כזו ברסיבר. הראתי לו את כפתור הsetup בשלט ואמרתי לו שאחר כך ממשיכים לפי האפשרויות שרשומות.
הוא בתגובה אמר שהשלט לא רלוונטי והוא רוצה לדעת איך עושים את זה מהמכשיר, אמרתי לו שאני לא בדיוק זוכר אבל שאני זוכר שאפשר ושינסה את הכפתורים על המכשיר.
הוא דרש שאני אסביר לו בדיוק ושאם הרסיבר באמת שלי אני אמור לדעת איך עושים את זה. הסברתי לו שזו פונקציה שלא עניינה אותי אף פעם ובטח לא התפעול שלה אך ורק מגוף המכשיר.
הוא האשים אותי בזה שאני חשוד ואולי הרסיבר לא שלי, שאלתי אותו אז של מי הוא והבטחתי לו שהוא אכן שלי.
היה סצינה שלמה לגבי זה שהסברתי לו שאם זה כל כך חשוב לו שיכנס לאתר ויקרא את המדריך למשתמש, לזה הוא ענה שמדריכים מגיעים רק כחוברת.
אחרי 10 דקות של שיחה הזויה יצא המרצע מן השק והוא הציע לשלם לי חצי מהסכום כי את החצי השני הוא צריך לשלם לטכנאי שיסביר לו איפה הטרבל
אמרתי לו שאין מצב, שאם זו הייתה שיחה טלפונית כבר הייתי מנתק לו ושהבקשות/חשדות שלו הזויים.
נפרדנו לדרכנו ללא ביצוע העיסקה ואני חזרתי המום. הבן אדם הזה יצא מהעבודה באמצע היום, נסע עד אלי, רב איתי וחזר הביתה בלי לקנות בשביל רסיבר שעולה גרוש וחצי.
לפחות היה קצת צחוקים אחר כך בעבודה