אני לא רומז, אני אומר במפורש - מגברי אוזניות במיוחד הם ציוד זול ופשוט, במיוחד לחברות בעלות נסיון וידע בתחום. לייצר מגבר אוזניות מושלם זה אלמנטרי ולא יעלה יותר מכמה עשרות דולרים בודדים במקרה הגרוע.
ברור שאפשר לייצר גם מגבר גרוע או כזה שישחק עם הסונאד באופן מכוון (כדי להבדיל אותו מהשאר וכדי שהטמבלים בhead-fi.org יהללו אותו) ולכן הוא באמת יישמע שונה ממגבר נורמלי, אבל זה חורג מהנורמות של hi-fi ולפחות אני אישית מעדיף לא להתערב בסאונד עצמו שהפיקו היוצרים אלא להשמיע אותו באופן כמה שיותר אמין.
אתה שוב חוזר לעניין הניסיון הערימות הציוד ואני שוב אומר שאין לזה כל משמעות. גם אם יעברו אצלך אלפי מגברים ואזניות, כל עוד הבדיקות שלך לא מגובות במתודה מסודרת - אין להן כל משמעות.
אילו בדיקות ומבחנים עשית, ועל איזה ציוד מדובר?
...
זאת שאלה לא רלוונטית, אבל אם בכל זאת מעניין אותך:
אני לא צריך לקפוץ מהגג כל פעם כדי לוודא שכוח המשיכה עדיין פועל, באופן דומה כשאני רואה שבמדידות ביצועי המגבר שלי
מושלמים (כן, מושלמים, לא "טובים" ו לא "טובים למחירו", מדובר בכרטיס קול Asus Xonar STX) - אני לא רואה סיבה להחליף או ולהשוות אותו למשהו אחר, זה פשוט לא רציונלי, ולכן הוא אצלי כבר משהו כמו עשור. סאונד זה לא מאגיה, זה עניין מאד דטרמיניסטי, קל לחיזוי ולייצוג בתוצורתו החשמלית, אם אתה באמת חש שמגבר א' נשמע שונה ממגבר ב' - אתה תראה את זה במדידות הרלוונטיות, ואם אתה לא רואה את זה - אז המסקנה היחידה שאתה מדמיין את ההבדל בשמע.