המלצה למגבר אוזניות בשביל Fostex T50RP MK3

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
mrsufgi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אמורות להגיע לי Fostex T50RP MK3 - ARGON
מארה״ב בקרוב, מחפש מגבר תואם באיזור ה100-200$

יש לי כרגע Teac D101 בבית, מחפש משהו למשרד (יותר נייד)

קניתי יד2 Schitt Fulla 2 אבל לדעתי הוא תקול, (דיסטורשן באוזן ימין בIEM שלי, שלא נוכח בTEAC 101D), אני רוצה לנסות למצוא אותו שוב בארץ, או למצוא דגם אחר מארה״ב.

חשבתי על Micca Origen G2 או על Monoprice Desktop Amplifier

אשמח לעזרה והמלצות.
<3 <3 <3

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #2 

זו אוזניה מאוד לא נצילה, שככל שתשדך לה הגברה יותר חזקה היא תישמע יותר טוב. בגלל שזו אוזניה לא מאוזנת במבנה שלה, אז יותר מאתגר לשדך לה מגבר מאחר ומגברים תקציביים עם חיבור באלאנסד באופן טבעי חזקים יותר והיו יכולים לבוא לידי ביטוי במקרה הזה, אבל כאמור אתה זקוק לאותו הכוח שנותן מגבר באלאנסד חזק רק שמיציאת הסינגל אנדד.

מגברי קומבו מיני בסגנון האוריג'ן והפולה יעבדו, אבל אני מצאתי את כל המגברונים הללו לוקים בחסר בכל הנוגע לT50 ממגוון דגמיו.

תבין שזו אוזניה שיכולה לקבל גם 5W ולחייך, אני מצאתי אותה פורחת עם ה-IFI IDSD MICRO, אם אתה מצליח למצוא אחד בשוק המשומשים בחו"ל באיזור התקציב העליון שלך, הרווחת קומבו מגבר ודאק אוזניות מדהים.

mrsufgi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

היי! תודה על התוגבה וההסבר, קראתי הרבה מאד על הT50 ואני מודע לנצילות הגרועה וכמה שקשה להגביר אותם.

בכל אופן, ניסיתי לחפש או לקבל המלצות על ״מגברון״ עם מספיק כוח כדי שיהיה לי כיף להקשיב להן גם בעמדה שלי במשרד.
עדיין שוקל DragonFly או FX 6 (למרות ששמעתי שגם עם החיבור לחשמל זה פשוט לא קרוב).

באופן כללי אני נוטה שלא לקנות monoprice כי זה יהיה קצת שמן לזרוק על חבר שמגיע מארה״ב ואני אוכל לעשות לזה משלוח מתישהו :)

כרגע אין לי הרבה זמן, אם מישהו לא ישכנע אותי אחרת אני אקח את הG2.

לגבי IFI IDSD MICRO - מתחיל בחיפושים! תודה!

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

המגברים של מונופרייס גרועים. לא יודע מה זה FX 6, אתה מתכוון FX Dac6? זה מכשיר בסיסי מאוד, ולא מספיק חזק לT50. הדרגון פליי אחלה, אבל שוב הדברים הללו לא בנויים לדחוף אוזניה כמו T50rp, היא פשוט צריכה המון כוח.

ה-IFI במצב טורבו יכול לתת 4W לערוץ מיציאת הסינגל אנדד שלו, ובכלל מדובר בשילוב מעולה, לכן שווה לך לעשות כל מאמץ ולהשיג אחד. לקנות משהו לא מתאים ואז לשדרג עולה בסופו של דבר יותר.

vickie
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #5 

אני חושב שהdragon fly או magni 3 יתנו להם מספיק כוח,
תקן אותי אם אני טועה.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

לא קראת כלל את הפוסטים בשירשור, אחרת היית כבר מבין (פעמיים) מה דעתי בעניין.
ואיך ה-DF והמגני 3 קשורים אחד לשני בכלל? אתה יודע איזה הבדל עצום יש
בינהם מבחינת ה-output power?

mrsufgi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה על ההמלצות, מגיעים אליי גם הfx x6 (jumper & opamp mods) וגם ה g2 micca origen (יש עוד צרכים :) ) נראה איך הם יתמודדו עם הt50.

לגבי השרשור, לבנות schiit stack בעבודה זה לא מתאים (מוציא עיניים, אופן ספייס וכו), כנ״ל גם o2 וחבריו. ולצערי לא מצאתי עוד אפשרויות הגיונייות בתקציב$ (אולי אנסה את הDragonFly מתישהו, או שיצא משהו נורמלי)

אספר חוויות! תודה!

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”