המלצה למגבר אוזניות בשביל Fostex T50RP MK3
אמורות להגיע לי Fostex T50RP MK3 - ARGON
מארה״ב בקרוב, מחפש מגבר תואם באיזור ה100-200$
יש לי כרגע Teac D101 בבית, מחפש משהו למשרד (יותר נייד)
קניתי יד2 Schitt Fulla 2 אבל לדעתי הוא תקול, (דיסטורשן באוזן ימין בIEM שלי, שלא נוכח בTEAC 101D), אני רוצה לנסות למצוא אותו שוב בארץ, או למצוא דגם אחר מארה״ב.
חשבתי על Micca Origen G2 או על Monoprice Desktop Amplifier
אשמח לעזרה והמלצות.
<3 <3 <3
מארה״ב בקרוב, מחפש מגבר תואם באיזור ה100-200$
יש לי כרגע Teac D101 בבית, מחפש משהו למשרד (יותר נייד)
קניתי יד2 Schitt Fulla 2 אבל לדעתי הוא תקול, (דיסטורשן באוזן ימין בIEM שלי, שלא נוכח בTEAC 101D), אני רוצה לנסות למצוא אותו שוב בארץ, או למצוא דגם אחר מארה״ב.
חשבתי על Micca Origen G2 או על Monoprice Desktop Amplifier
אשמח לעזרה והמלצות.
<3 <3 <3
זו אוזניה מאוד לא נצילה, שככל שתשדך לה הגברה יותר חזקה היא תישמע יותר טוב. בגלל שזו אוזניה לא מאוזנת במבנה שלה, אז יותר מאתגר לשדך לה מגבר מאחר ומגברים תקציביים עם חיבור באלאנסד באופן טבעי חזקים יותר והיו יכולים לבוא לידי ביטוי במקרה הזה, אבל כאמור אתה זקוק לאותו הכוח שנותן מגבר באלאנסד חזק רק שמיציאת הסינגל אנדד.
מגברי קומבו מיני בסגנון האוריג'ן והפולה יעבדו, אבל אני מצאתי את כל המגברונים הללו לוקים בחסר בכל הנוגע לT50 ממגוון דגמיו.
תבין שזו אוזניה שיכולה לקבל גם 5W ולחייך, אני מצאתי אותה פורחת עם ה-IFI IDSD MICRO, אם אתה מצליח למצוא אחד בשוק המשומשים בחו"ל באיזור התקציב העליון שלך, הרווחת קומבו מגבר ודאק אוזניות מדהים.
מגברי קומבו מיני בסגנון האוריג'ן והפולה יעבדו, אבל אני מצאתי את כל המגברונים הללו לוקים בחסר בכל הנוגע לT50 ממגוון דגמיו.
תבין שזו אוזניה שיכולה לקבל גם 5W ולחייך, אני מצאתי אותה פורחת עם ה-IFI IDSD MICRO, אם אתה מצליח למצוא אחד בשוק המשומשים בחו"ל באיזור התקציב העליון שלך, הרווחת קומבו מגבר ודאק אוזניות מדהים.
היי! תודה על התוגבה וההסבר, קראתי הרבה מאד על הT50 ואני מודע לנצילות הגרועה וכמה שקשה להגביר אותם.
בכל אופן, ניסיתי לחפש או לקבל המלצות על ״מגברון״ עם מספיק כוח כדי שיהיה לי כיף להקשיב להן גם בעמדה שלי במשרד.
עדיין שוקל DragonFly או FX 6 (למרות ששמעתי שגם עם החיבור לחשמל זה פשוט לא קרוב).
באופן כללי אני נוטה שלא לקנות monoprice כי זה יהיה קצת שמן לזרוק על חבר שמגיע מארה״ב ואני אוכל לעשות לזה משלוח מתישהו
כרגע אין לי הרבה זמן, אם מישהו לא ישכנע אותי אחרת אני אקח את הG2.
לגבי IFI IDSD MICRO - מתחיל בחיפושים! תודה!
בכל אופן, ניסיתי לחפש או לקבל המלצות על ״מגברון״ עם מספיק כוח כדי שיהיה לי כיף להקשיב להן גם בעמדה שלי במשרד.
עדיין שוקל DragonFly או FX 6 (למרות ששמעתי שגם עם החיבור לחשמל זה פשוט לא קרוב).
באופן כללי אני נוטה שלא לקנות monoprice כי זה יהיה קצת שמן לזרוק על חבר שמגיע מארה״ב ואני אוכל לעשות לזה משלוח מתישהו
כרגע אין לי הרבה זמן, אם מישהו לא ישכנע אותי אחרת אני אקח את הG2.
לגבי IFI IDSD MICRO - מתחיל בחיפושים! תודה!
המגברים של מונופרייס גרועים. לא יודע מה זה FX 6, אתה מתכוון FX Dac6? זה מכשיר בסיסי מאוד, ולא מספיק חזק לT50. הדרגון פליי אחלה, אבל שוב הדברים הללו לא בנויים לדחוף אוזניה כמו T50rp, היא פשוט צריכה המון כוח.
ה-IFI במצב טורבו יכול לתת 4W לערוץ מיציאת הסינגל אנדד שלו, ובכלל מדובר בשילוב מעולה, לכן שווה לך לעשות כל מאמץ ולהשיג אחד. לקנות משהו לא מתאים ואז לשדרג עולה בסופו של דבר יותר.
ה-IFI במצב טורבו יכול לתת 4W לערוץ מיציאת הסינגל אנדד שלו, ובכלל מדובר בשילוב מעולה, לכן שווה לך לעשות כל מאמץ ולהשיג אחד. לקנות משהו לא מתאים ואז לשדרג עולה בסופו של דבר יותר.
תודה על ההמלצות, מגיעים אליי גם הfx x6 (jumper & opamp mods) וגם ה g2 micca origen (יש עוד צרכים
) נראה איך הם יתמודדו עם הt50.
לגבי השרשור, לבנות schiit stack בעבודה זה לא מתאים (מוציא עיניים, אופן ספייס וכו), כנ״ל גם o2 וחבריו. ולצערי לא מצאתי עוד אפשרויות הגיונייות בתקציב$ (אולי אנסה את הDragonFly מתישהו, או שיצא משהו נורמלי)
אספר חוויות! תודה!
לגבי השרשור, לבנות schiit stack בעבודה זה לא מתאים (מוציא עיניים, אופן ספייס וכו), כנ״ל גם o2 וחבריו. ולצערי לא מצאתי עוד אפשרויות הגיונייות בתקציב$ (אולי אנסה את הDragonFly מתישהו, או שיצא משהו נורמלי)
אספר חוויות! תודה!