חיבור ישיר יורו 2000
את היורו 2000 הישנה והטובה שלי נתתי לחבר כשקניתי את הלונדוניום
הוא התלהב מכך שאני בחיבור ישיר ושוקל לחבר גם את המכונה שלו בחיבור ישיר
מישהוא ביצע כזה דבר? האם בסך הכול צריך לבטל את המשאבה ולחבר צינור למיים או שצריך משהוא נוסף?
תודה
הוא התלהב מכך שאני בחיבור ישיר ושוקל לחבר גם את המכונה שלו בחיבור ישיר
מישהוא ביצע כזה דבר? האם בסך הכול צריך לבטל את המשאבה ולחבר צינור למיים או שצריך משהוא נוסף?
תודה
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
היא עם מיכל ומשאבה ויברציונת?
לרוב אם קיימת אפשרות לחיבור ישיר צריכה להיות כניסה ייעודית לצינור מים בתחתית המכונה.
בדרך כלל במכונות עם מיכל ומשאבה ויברציונת אין את זה. יש אפשרות לעשות חיבור ישיר באמצעות מצוף במיכל המים, כמו בניאגרה באסלה.
לרוב אם קיימת אפשרות לחיבור ישיר צריכה להיות כניסה ייעודית לצינור מים בתחתית המכונה.
בדרך כלל במכונות עם מיכל ומשאבה ויברציונת אין את זה. יש אפשרות לעשות חיבור ישיר באמצעות מצוף במיכל המים, כמו בניאגרה באסלה.
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
@yeche
·
לא מכיר את היורו 2000 אבל אם זו מכונה עם משאבה (לא מנוף) ותבטל אותה, איך יבנה לחץ חליטה?
אם זו מכונה עם משאבה ויברציונית אז היא לא בנויה לחיבור ישיר כי לחץ הרשת מתנגד לבוכנת המשאבה. חיבור ישיר הולך עם משאבה רוטורית (וולומטרית).
משאבה ויברציונית מצריכה חיבור המיכל למצוף עם מילוי אוטומטי כמו שרוסלן כתב.
·
לא מכיר את היורו 2000 אבל אם זו מכונה עם משאבה (לא מנוף) ותבטל אותה, איך יבנה לחץ חליטה?
אם זו מכונה עם משאבה ויברציונית אז היא לא בנויה לחיבור ישיר כי לחץ הרשת מתנגד לבוכנת המשאבה. חיבור ישיר הולך עם משאבה רוטורית (וולומטרית).
משאבה ויברציונית מצריכה חיבור המיכל למצוף עם מילוי אוטומטי כמו שרוסלן כתב.
לא מומלץ לעבוד עם מצוף וזה מנסיון מר
למצוף יש בעיות אמינות לעיתים רחוקות אבל כשזה קורה זה מבאס
קרה שהמצוף לא נסגר עד הסוף והמשיך לטפטף בקצב איטי במשך הלילה ובבוקר גיליתי כמה ליטרים שנשפכו
אחרי שזה קרה לי בפעם השניה ביטלתי את זה
מאז התייעצתי עם שני טכנאים והם מכירים את הבעיה הזאת
גם בשרותים זה קורה אבל שם זה זולג לאסלה לביוב
למצוף יש בעיות אמינות לעיתים רחוקות אבל כשזה קורה זה מבאס
קרה שהמצוף לא נסגר עד הסוף והמשיך לטפטף בקצב איטי במשך הלילה ובבוקר גיליתי כמה ליטרים שנשפכו
אחרי שזה קרה לי בפעם השניה ביטלתי את זה
מאז התייעצתי עם שני טכנאים והם מכירים את הבעיה הזאת
גם בשרותים זה קורה אבל שם זה זולג לאסלה לביוב