עודכן- חיווי דעת בנוגע למסך הקרנה מתוצרת LUXBURG
שלום חברים,
בהמשך לפוסט הקודם ולאחר שנרכש מקרן OPTOMA מדגם HD29DARBEE, אני מצוי בחיפוש אחר מסך.
בעצתכם, ברור לי כעת כי אני זקוק למסך בפורמט 16:9 ובמידה של כ- 120 אינץ'.
סקירה ברשת מגלה כי שוק המסכים אינו עשיר (כמות הספקים והמוצרים).
בכל הנוגע למחירים, מצאתי כי מקרן משיכה ידני מתוצרת סינית (אצל כל ספק משתנה שם המוצר הסיני שהוא מוכר) במידה זו נמכר בסביבות 1200- 1300 ש"ח (ללא משלוח שמייקר בעוד כ- 100 ש"ח).
מבדיקה נוספת שערכתי ברשת מצאתי מוצר ממותג בריטי (שמו בכותרת):
https://www.luxburgvisual.com/luxburgr- ... 5-x59.html
המוצר יכול להגיע אלי כולל משלוח ומסים בעלות סופית של 1160 ש"ח.
המחיר די דומה, אך יש תחושה שהמוצר איכותי יותר מהמקבילים הסינים.
אשמח אם מישהו יכול לתת דעתו לאיכות המוצר (בהשוואה לסינים המקבילים בארץ ולא בהשוואה למסכים ממותגים יקרים) ולכדאיות העסקה.
תודה רבה לעונים.
בהמשך לפוסט הקודם ולאחר שנרכש מקרן OPTOMA מדגם HD29DARBEE, אני מצוי בחיפוש אחר מסך.
בעצתכם, ברור לי כעת כי אני זקוק למסך בפורמט 16:9 ובמידה של כ- 120 אינץ'.
סקירה ברשת מגלה כי שוק המסכים אינו עשיר (כמות הספקים והמוצרים).
בכל הנוגע למחירים, מצאתי כי מקרן משיכה ידני מתוצרת סינית (אצל כל ספק משתנה שם המוצר הסיני שהוא מוכר) במידה זו נמכר בסביבות 1200- 1300 ש"ח (ללא משלוח שמייקר בעוד כ- 100 ש"ח).
מבדיקה נוספת שערכתי ברשת מצאתי מוצר ממותג בריטי (שמו בכותרת):
https://www.luxburgvisual.com/luxburgr- ... 5-x59.html
המוצר יכול להגיע אלי כולל משלוח ומסים בעלות סופית של 1160 ש"ח.
המחיר די דומה, אך יש תחושה שהמוצר איכותי יותר מהמקבילים הסינים.
אשמח אם מישהו יכול לתת דעתו לאיכות המוצר (בהשוואה לסינים המקבילים בארץ ולא בהשוואה למסכים ממותגים יקרים) ולכדאיות העסקה.
תודה רבה לעונים.
נערך לאחרונה על ידי eladsgv ב 22/03/2018 10:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: מבקש המלצתכם- מקרן אידיאלי לשימוש במרפסת
@eladsgv
·
האם הוא מתאים למה?
להקרין ב hd כן.
אתה מבקש שאנשים ייבדקו בשבילך ב projector calculator?
·
האם הוא מתאים למה?
להקרין ב hd כן.
אתה מבקש שאנשים ייבדקו בשבילך ב projector calculator?
ידידי תודה על המענה.
ממש לא מעוניין שאחרים יעשו את העבודה עבורי.
כן מעוניין לכמה מילים של חברים המבינים בפרטים הטכניים.
ביצעתי הפעולה ב projection calculator עוד בטרם העלאת הפוסט.
אני מתקשה להבין אילו פרמטרים עלי לבדוק בכלל וב- calculator בפרט,כדי לעמוד על מידת התאמת המקרן לצרכים ובעיקר לסביבת הצפיה.
בנוסף, חוסר ההבנה שלי בתחום המקרנים מקשה עלי לעשות היכרות עם דגמים רלוונטיים.
מכאן בעצם פנייתי.
מנסה להבין האם לצרכים שלי FULL HD היא הקטגוריה המתאימה, האם ההבדלים בין מקרן כזה לבין מקרן HD READY ניכרים בשימושים המיועדים? האם בלאי למקרן הממוקם במרפסת הוא כה גבוה עד שכדאי לקנות רק מקרן זול יותר שאינו מקרין FULL HD?
אשמח לסיוע, ככל האפשר כמובן.
יום טוב ותודה רבה.
ממש לא מעוניין שאחרים יעשו את העבודה עבורי.
כן מעוניין לכמה מילים של חברים המבינים בפרטים הטכניים.
ביצעתי הפעולה ב projection calculator עוד בטרם העלאת הפוסט.
אני מתקשה להבין אילו פרמטרים עלי לבדוק בכלל וב- calculator בפרט,כדי לעמוד על מידת התאמת המקרן לצרכים ובעיקר לסביבת הצפיה.
בנוסף, חוסר ההבנה שלי בתחום המקרנים מקשה עלי לעשות היכרות עם דגמים רלוונטיים.
מכאן בעצם פנייתי.
מנסה להבין האם לצרכים שלי FULL HD היא הקטגוריה המתאימה, האם ההבדלים בין מקרן כזה לבין מקרן HD READY ניכרים בשימושים המיועדים? האם בלאי למקרן הממוקם במרפסת הוא כה גבוה עד שכדאי לקנות רק מקרן זול יותר שאינו מקרין FULL HD?
אשמח לסיוע, ככל האפשר כמובן.
יום טוב ותודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי eladsgv ב 08/03/2018 9:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא הייתי ממליץ על מקרה HD ready, זו טכנולוגיה ישנה וכל מקרה שתמצא הוא כנראה בתחתית הרשימה מבחינת איכות ו/או מיושן.
מבחינת הקרנה בחוץ, אתה צריך להתמקד בהרבה לומנים ופחות איכות. אולי גם המקרנים של אפסון יתאימו. בכל מקרה מעל 3000 לומנים כנראה.
מבחינת הקרנה בחוץ, אתה צריך להתמקד בהרבה לומנים ופחות איכות. אולי גם המקרנים של אפסון יתאימו. בכל מקרה מעל 3000 לומנים כנראה.
@eladsgv
·
חד משמעית לא מסך של 2.44X2.44
זה מסך ביחס של 1:1
אתה רוצה לקנות מסך עם אותו יחס של המקרן. היום המקרנים בפורמט 16:9 וזה פורמט המסך שאתה צריך לקנות
והגודל מסך כמובן בהתאם למרחק שאתה ממקם את המקרן מהמסך - גודל תמונה נגזר ממרחק המקרן. מחשבון בprojector cntral מציג לך את נתונים של תמונה בגודל X נפתחת ממרחק עד מרחק.
·
חד משמעית לא מסך של 2.44X2.44
זה מסך ביחס של 1:1
אתה רוצה לקנות מסך עם אותו יחס של המקרן. היום המקרנים בפורמט 16:9 וזה פורמט המסך שאתה צריך לקנות
והגודל מסך כמובן בהתאם למרחק שאתה ממקם את המקרן מהמסך - גודל תמונה נגזר ממרחק המקרן. מחשבון בprojector cntral מציג לך את נתונים של תמונה בגודל X נפתחת ממרחק עד מרחק.
ידידי היקר תודה על תגובתך העניינית.
אני מתכוון לשדר ממרחק 3.8 מ'- 4 מ', בהתאם למה שכיוונתי בתרשים.
אני סברתי שכל עוד גודל התמונה "נכנס" בשטח המסך אזי זהו המבחן.
אני טועה?
איזה מסך לדעתך אני אמור לחפש בנסיבות האלו?
אני מתכוון לשדר ממרחק 3.8 מ'- 4 מ', בהתאם למה שכיוונתי בתרשים.
אני סברתי שכל עוד גודל התמונה "נכנס" בשטח המסך אזי זהו המבחן.
אני טועה?
איזה מסך לדעתך אני אמור לחפש בנסיבות האלו?
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
^^ זה לא המבחן. המבחו הוא האם אתה מצליח למלא את המסך שלך ב100% ככה שלא נשאר שטח הקרנה לבן משום צד של התמונה. כדי להגיע למצב כזה עם שידורי טלוויזיה וPS4 אתה צריך מסך "110 בפורמט 16:9 (נקרא גם פורמט HDTV).
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
תודה רבה ידידי. השכלתי.
מבדיקה מהירה שערכתי עולה כי קשה למצוא מסך 16:9 בגודל 110 אינץ'.
רוב המסכים שנמכרים בארץ (כך משיחה טלפונית עם בעל עסק) מגיעים בגודל של 106 אינץ', הקרוב ביותר למה שאני צריך.
האם מסך במידות אלו יכול להתאים, כאשר המשמעות היא "איבוד" קל מהגודל המקסימלי או שהמסך כלל לא יתאים?
דוגמא בתמונה שצורפה.
תודות.
מבדיקה מהירה שערכתי עולה כי קשה למצוא מסך 16:9 בגודל 110 אינץ'.
רוב המסכים שנמכרים בארץ (כך משיחה טלפונית עם בעל עסק) מגיעים בגודל של 106 אינץ', הקרוב ביותר למה שאני צריך.
האם מסך במידות אלו יכול להתאים, כאשר המשמעות היא "איבוד" קל מהגודל המקסימלי או שהמסך כלל לא יתאים?
דוגמא בתמונה שצורפה.
תודות.