תחרות אולד מתנה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
liorp פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #1 

תודה על התחרות, יוזמה מבורכת של האתר, ח.י ו-LG. תודה למנהלי האתר שמשקיעים ומפתחים את אחד האתרים היחודיים, המושקעים והמקצועיים בתחומם באינטרנט הישראלי.

עם זאת, אני חושב שלהבא אולי כדאי לשקול לתת גם את הדעת גם על נושא הוותק של משתתפי התחרות, כי אחרת האתר הופך רק לפלטפורמה לפרסום התחרות, וכל אחד שלא היה מעולם חבר בפורומים ותרם לאתר, יכול לפתוח משתמש ולהיכנס לתחרות.
נקודה למחשבה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78892
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5396 פעמים

שליחה #2 

@liorp

תודה על הפידבק.

חשוב לי לציין שהחוקים וגם בחירת הזוכה נעשה על ידי צוות ח.י ושהיה פיקוח הדוק על כל התהליך כולל שיחה עם הזוכה ווידוא ללגיטימיות של הזכיה ושל תמונות הזוכה.

עם זאת בהחלט ניקח את דבריך בחשבון בתחרויות עתידיות.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #3 

מסכים לחלוטין עם ליאור.

התלבטתי אם לפתוח בעצמי שירשור בנושא הזה - לא ברור לי מדוע החלטתם למנוע פרסום תגובה להודעת הזכייה (וגם נעלתם את השירשור המקורי...)

בכל הכבוד הראוי לזוכה (התמונה שלו באמת מדהימה) ועם כל הכבוד לנותן הפרס (ח.י.) שרשאים לעשות מה שהם רוצים - התחרות הזו פורסמה באתר הזה מסיבה מסוימת ולתת פרס יוקרתי כזה לבחור (שוב - אין לי כלום נגדו) שפתח חשבון באתר רק לצורך התחרות זה פשוט משאיר טעם חמוץ לחברים.

זו לא פעם ראשונה שזה קורה ונכון שיש שיקולים לגיטימים לחשוף משתמשים חדשים לאתר ולהוסיף הכנסה מפרסומות וכולי אבל יש דרכים יותר מוצלחות לבצע זאת. אני לא טוען שרק מי שחבר פה מעל 5 שנים ועם 5000 הודעות יוכל לזכות אבל אני משוכנע שתוכלו למצוא פתרון יותר הוגן.

תודה
אורי

msex
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 322
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #4 

אני דווקא חושב שלהביא דם חדש לפורום וחשיפה גדולה יותר גם אם זה באמצעות תחרות זה מבורך מאוד. כל הכבוד על היוזמה והפרס האדיר... והתמונה הזוכה ראויה ללא ספק!

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”