שלום למקצוענים.
מאד מתלבט לדירה חדשה שאקבל את המפתחות בעוד כשבוע האם לקנות מזגן מיני מרכזי רגיל או אינוורטר?
הבנתי שאמנם האינוורטר זול יותר בצריכת החשמל אבל קיבלתי מכמה אנשים חוות דעת על תקלות רבות בלוח האם ושהוא יקר בטירוף.
ולא רק, האינוורטר יקר יותר בכ 30 אחוזים מהמזגן הרגיל אמנם ,אבל נראה לי שיקח שנים אם אקנה מזגן רגיל לכסות את ההפרש
במחיר החשמל.
תקנו אותי אם אני טועה?
תודה מראש
מזגן מיני מרכזי אינוורטר או רגיל?
אם אתה לא גר באיזור קר או לא מוכן להשקיע באינוורטר אמיתי - מיצובישי , דייקין ושות אז לך על מזגן רגיל , לא אינוורטר.danitamir כתב:שלום למקצוענים.
מאד מתלבט לדירה חדשה שאקבל את המפתחות בעוד כשבוע האם לקנות מזגן מיני מרכזי רגיל או אינוורטר?
הבנתי שאמנם האינוורטר זול יותר בצריכת החשמל אבל קיבלתי מכמה אנשים חוות דעת על תקלות רבות בלוח האם ושהוא יקר בטירוף.
ולא רק, האינוורטר יקר יותר בכ 30 אחוזים מהמזגן הרגיל אמנם ,אבל נראה לי שיקח שנים אם אקנה מזגן רגיל לכסות את ההפרש
במחיר החשמל.
תקנו אותי אם אני טועה?
תודה מראש...
מלבד חסכון בחשמל, INVERTER בעל יכולת וויסות טמפ' הרבה יותר טבעית וחלקה מאשר מזגן עם בקרת גבול רגילה ששם או שהוא עובד או שלא, מה שגורם לך או סבול או לקפוא, בעיקר אם אתה קרוב אליו או רחוק מידי ממנו... קח בחשבון שלא כל האינברטרים זהים. יש סינים זולים כמו טורנאדו שזה כמו לקנות חתול בשק כי אין לדעת מאיזה יצרן OEM הוא הגיע... אינברטר איכותי עולה המון. שם המנוע הינו DC ללא מברשות תלת פאזי (הזנה יכולה להיות חד פאזית). זה ולוח האלקטרוני מייקרים מאד את המזגן, אבל אתה נהנה ממוצר מאד איכותי וטמפ' מאד מאוזנת ויציבה בכל ימות השנה..