שליטה על כל התריסים בסליידר אחד
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
·eyalpo כתב:יש לי 5 תריסים שנשלטים מ VERA ויצרתי סצנה לפתיחה וסגירה של כולם ביחד. האם יש אפשרות שיהיה לי סליידר אחד שיאפשר לי לשלוט על אחוזי הפתיחה של כולם ביחד? כלומר בשינוי אחד לשים את כולם במצב של 50% למשל?...
לא מבין את הצורך.
אתה בקלות יכול לבנות סצנה של 50% ואולי עוד כמה מצבים אחרים.
בנוסף באם תשתמש בשלט או בלחצנים של מודול נוסף תוכל ליצור association לכל מודולי התריס ואז לחיצה על המודול הראשי תפעיל את כל המודולים כאילו לחצת עליהם.
חיב לציין שאם אחד מהתריסים היה במצב אחר הלחיצה במודול הראשי תמשיך את הכיוון אבל לא תסנכרן אותו עם שאר המודולים עד לסגירה\פתיחה מקסימלית של כולם.
לא תמיד אני רוצה 50% ואני לא רוצה ליצור סצנה לכל מצב רצוי. מעדיף שיהיה לי סליידר אחד שאני מכוון ל X% וכולם מסתנכרנים למצב הזה.
חוץ מזה חשבתי שאם יהיה לי משהו שייראה לאלקסה כמו מתג אבל מאחורה יפיעל את התריסים אז הדיבור עם אלקסה יהיה יותר טבעי. אם אלקסה תזהה את המתג נכון אוכל להגיד "set shutters to 60%" במקום להגיד "turn on shutters 60%" או יותר גרוע "turn on close shutters" במקום "turn off shutters"
חוץ מזה חשבתי שאם יהיה לי משהו שייראה לאלקסה כמו מתג אבל מאחורה יפיעל את התריסים אז הדיבור עם אלקסה יהיה יותר טבעי. אם אלקסה תזהה את המתג נכון אוכל להגיד "set shutters to 60%" במקום להגיד "turn on shutters 60%" או יותר גרוע "turn on close shutters" במקום "turn off shutters"