שליטה על כל התריסים בסליידר אחד

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
eyalpo פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 531
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #1 

יש לי 5 תריסים שנשלטים מ VERA ויצרתי סצנה לפתיחה וסגירה של כולם ביחד. האם יש אפשרות שיהיה לי סליידר אחד שיאפשר לי לשלוט על אחוזי הפתיחה של כולם ביחד? כלומר בשינוי אחד לשים את כולם במצב של 50% למשל?

alon1131
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

דרך איזה ממשק אתה עובד?
ב hass אפשר לעשות סליידר שהוא יכול להיות פונקציה של זמן.
אם המודולים שלך בתריסים גם יודעים לדווח מצב אז יש גם אולי אופציה לקבוע מצב ספצייס

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2567
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 390 פעמים

שליחה #3 

eyalpo כתב:יש לי 5 תריסים שנשלטים מ VERA ויצרתי סצנה לפתיחה וסגירה של כולם ביחד. האם יש אפשרות שיהיה לי סליידר אחד שיאפשר לי לשלוט על אחוזי הפתיחה של כולם ביחד? כלומר בשינוי אחד לשים את כולם במצב של 50% למשל?
...
·
לא מבין את הצורך.

אתה בקלות יכול לבנות סצנה של 50% ואולי עוד כמה מצבים אחרים.

בנוסף באם תשתמש בשלט או בלחצנים של מודול נוסף תוכל ליצור association לכל מודולי התריס ואז לחיצה על המודול הראשי תפעיל את כל המודולים כאילו לחצת עליהם.
חיב לציין שאם אחד מהתריסים היה במצב אחר הלחיצה במודול הראשי תמשיך את הכיוון אבל לא תסנכרן אותו עם שאר המודולים עד לסגירה\פתיחה מקסימלית של כולם.

eyalpo פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 531
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

לא תמיד אני רוצה 50% ואני לא רוצה ליצור סצנה לכל מצב רצוי. מעדיף שיהיה לי סליידר אחד שאני מכוון ל X% וכולם מסתנכרנים למצב הזה.
חוץ מזה חשבתי שאם יהיה לי משהו שייראה לאלקסה כמו מתג אבל מאחורה יפיעל את התריסים אז הדיבור עם אלקסה יהיה יותר טבעי. אם אלקסה תזהה את המתג נכון אוכל להגיד "set shutters to 60%" במקום להגיד "turn on shutters 60%" או יותר גרוע "turn on close shutters" במקום "turn off shutters"

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”