מתלבט בין SAMSUNG 55 MU8000 לטלויזיה SAMSUNG 55 MU9000
-
Wolfi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
על פניו ההבדל הוא 700 ש"ח (מזאפ) אך בחמישי מתקיים יריד של חבר של אנשי הקבע ויתכן ותהיה הנחה משמעותית דרך היבואן הרשמי.
כמה רלוונטי להשקיע בדגם המתקדם יותר 9000?
אם רלוונטי, הממיר הוא HOT HD , הטלויזיה לא תחובר למערכת רמקולים אלא מיועדת לסלון משפחתי, מרחק צפיה 2.5-3 מטר.
ושאלה נוספת, קראתי קצת בפורום שאם קונים את הטלויזיה מהיבואן הרשמי ה SMART-TV שמגיע עם הטלויזיה מגיע נעול, אשמח אם תדייקו ותסבירו כי הלכתי קצת לאיבוד ולא הבנתי .
תודה רבה
כמה רלוונטי להשקיע בדגם המתקדם יותר 9000?
אם רלוונטי, הממיר הוא HOT HD , הטלויזיה לא תחובר למערכת רמקולים אלא מיועדת לסלון משפחתי, מרחק צפיה 2.5-3 מטר.
ושאלה נוספת, קראתי קצת בפורום שאם קונים את הטלויזיה מהיבואן הרשמי ה SMART-TV שמגיע עם הטלויזיה מגיע נעול, אשמח אם תדייקו ותסבירו כי הלכתי קצת לאיבוד ולא הבנתי .
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי Wolfi ב 06/03/2018 2:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
סמסונג לא מריצה אנדרויד, אז בלי קשר לסוג היבואן לא תוכל להתקין אפליקציות מגוגל סטור.
-
Wolfi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
@TheCoolest
·אוקיי אז התכוונתי לסמארט-טיוי, קראתי שיש איזו שהיא נעילה, על מה מדובר?
ולא ענית על שאר השאלות אשמח אם תענה
·אוקיי אז התכוונתי לסמארט-טיוי, קראתי שיש איזו שהיא נעילה, על מה מדובר?
ולא ענית על שאר השאלות אשמח אם תענה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
הסמארט בטלוויזיות ייבוא מקביל מארה"ב נעול ולא נגיש.
לא יודע איך זה עם ייבוא מקביל של דגמים אירופאיים.
לא יודע איך זה עם ייבוא מקביל של דגמים אירופאיים.
- weems4u
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
אני אהבתי יותר את התמונה של ה8000 דווקא בהשוואה רק בין שניהם.
אבל לטעמי העיצוב החיצוני שלה פחות אטרקטיבי . משדר "זול"
אבל לטעמי העיצוב החיצוני שלה פחות אטרקטיבי . משדר "זול"
- mosheva
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 858
לפותח הפוסט, אני גם מתלבט ושוקל את ה MU8000 (לא לעומת ה MU9000 אלא לעומת חברה אחרת) עשיתי באתר של טרקלין חשמל הצעה ל"מכרז" על המסך ב 4301 ש"ח ולא זכיתי - הודעה מיידית באתר.
לאחר יום חזרו אלי והציעו לי לרכוש את המסך בתוספת 300 ש"ח משמע 4600 (יבואן רשמי) אמרתי שאני מוכן אך ורק ב 4000 ש"ח, לאחר בדיקה מול ה"מנהל" הסיכמו למכור לי ב 4300 - אני גם ממתין ליריד חבר ולראות את המבצעים - רק אל תצפה יותר מידי.
ידיעתך
לאחר יום חזרו אלי והציעו לי לרכוש את המסך בתוספת 300 ש"ח משמע 4600 (יבואן רשמי) אמרתי שאני מוכן אך ורק ב 4000 ש"ח, לאחר בדיקה מול ה"מנהל" הסיכמו למכור לי ב 4300 - אני גם ממתין ליריד חבר ולראות את המבצעים - רק אל תצפה יותר מידי.
ידיעתך
- BANI302
-
- חבר פעיל

- תגובות: 87
@Wolfi
·
אם ההבדל בסכום קטן לפי דעתי שווה לך את ה mu9000 רק
מהסיבה שהמסך שלה יותר glossy מה שמוסיף לצפייה שזה הדבר המהותי בטלויזיה- המסך (לדעתי)
ככה שהטלוויזיה לא רק ניראת יותר יפה, גם התמונה המוצגת מושפעת מזה.
·
אם ההבדל בסכום קטן לפי דעתי שווה לך את ה mu9000 רק
מהסיבה שהמסך שלה יותר glossy מה שמוסיף לצפייה שזה הדבר המהותי בטלויזיה- המסך (לדעתי)
ככה שהטלוויזיה לא רק ניראת יותר יפה, גם התמונה המוצגת מושפעת מזה.
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
@Wolfi
·
לטעמי ה9000 משמעותית טובה יותר מה8000, ממש כמו שה8000 משמעותית טובה מה7000, ולכן שווה את ההפרש לדעתי.
·
לטעמי ה9000 משמעותית טובה יותר מה8000, ממש כמו שה8000 משמעותית טובה מה7000, ולכן שווה את ההפרש לדעתי.