מישהו יכול לכוון אותי איזה גירסה של אופיס כדאי לרכוש?
שלום,
איני יודע אם זה המקום הכי מתאים אבל בכ"ז אני מנסה להיעזר בחוכמת ההמונים אם אפשר..
יש לי אופיס 2007 ברצוני לשדרג.
אוליי למישהו יש ניסיון עם אופיס מגרסאות מתקדמות ויכול לכוון אותי :
מה עדיף אופיס 2013 או אופיס 2016?
תודה,
ניבר
איני יודע אם זה המקום הכי מתאים אבל בכ"ז אני מנסה להיעזר בחוכמת ההמונים אם אפשר..
תודה,
ניבר
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לא נראה לי שמוכרים כבר עותקים חדשים של אופיס 2013, והוא גם מפסיק לקבל עדכונים השנה (למעט עדכוני אבטחה שימשיכו לכמה שנים נוספות ).ניבר כתב:שלום,
תודה,
ניבר...
באופן כללי מייקרוסופט עברה למודל של מנוי לאופיס - Office 365, הוא עולה 69$ לשנה למשתמש בודד או 99$ לשנה ל-5 משתמשים. אתה מקבל את הסט המלא של אופיס - Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Onenote, Publisher, Access. על הדרך אתה מקבל גם 1TB ב-OneDrive וקרדיטים ל-Skype.
אתה עדיין יכול לרכוש את אופיס 2016 כמוצר נפרד ברשיון קבוע - המחיר הוא 150$ לגרסה הכי בסיסית למחשב אחד לאפליקציות הבסיסיות בלבד - Word, Excel, Powerpoint, Onenote. אם אתה צריך גם Outlook אז זה 220$ ואת Publisher ו-Access אם אתה בכלל צריך את זה צריך לרכוש לגמרי בנפרד (110$ כל אחד).
תעשה את החשבון שלך מה אתה צריך - בסבירות גבוהה תעדיף כבר את המנוי ל-Office 365, בעיקר אם אתה צריך להתקין על יותר ממחשב אחד ו/או צריך יותר מהחבילה הבסיסית ביותר - עד שתכסה את המחיר של רשיון מלא לאופיס כבר תצא גרסה חדשה. בנוסף אם אתה משלם על Google Drive או Dropbox אתה כבר משלם יותר מאשר ש-Office 365 יעלה לך, כולל ה-1TB אחסון.
אם אתה מעוניין בהתקנה מקומית יש את האתר המצורף שאני השתמשתי בו כמה פעמים שמציע גרסאות שונות ויש שם את office 2016 ב $24.50.
http://opiumpulses.com/store/2013/microsoft-office-professional-plus-2016
http://opiumpulses.com/store/2013/microsoft-office-professional-plus-2016
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אין שום סיכוי בעולם שזה חוקי.nimrodl כתב:אם אתה מעוניין בהתקנה מקומית יש את האתר המצורף שאני השתמשתי בו כמה פעמים שמציע גרסאות שונות ויש שם את office 2016 ב $24.50.
http://opiumpulses.com/store/2013/microsoft-office-professional-plus-2016...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

... שזה לא חוקי.nimrodl כתב:·......
זה תחום אפור, אלה רישיונות OEM שמוכרים מחדש, כמו רישיונות שנמכרים ב ebay וכו'
יש סיכון, מזערי אבל קיים....
ההבדל בין רשיון OEM לרשיון Retail הוא שרשיון OEM "כבול" לחומרה - כלומר מהרגע שהתקנת אותו על מחשב אסור לך להעביר אותו למחשב אחר והדרך היחידה להעביר את הרשיון לצד ג' כלשהו הוא למכור את המחשב כולו. רשיון Retail אתה יכול להעביר ממחשב למחשב, כלומר ברגע שהסרת את התוכנה מהמחשב הראשון מותר לך להתקין אותו על מחשב אחר, וגם מותר למכור אותו "יד שניה".
בכל אופן נראה שמבחינה טכנית מייקרוסופט מאפשרת יותר מאקטיבציה אחת גם ברשיונות OEM (כנראה כדי לחסוך בכאבי ראש בכל מיני מצבים) ולכן יש באמת את החנויות האלה ואת המוכרים ב-ebay שעושים מזה כסף, כשהם מסתמכים על זה שהם לא מוכרים את אותו מפתח ליותר מידי אנשים ככה שהוא ייחסם ולכן טכנית זה עובד אבל חוקית זה לא יותר טוב מאופיס פרוץ. במקרה כזה כנראה כבר עדיף להוריד מביטורנט. לאופיס שהוא באמת חוקי מה שרשמתי אלה המחירים.
תודה על המידע, כל אחד והשיקולים שלו....NegativeIQ כתב:... שזה לא חוקי.......
ההבדל בין רשיון OEM לרשיון Retail הוא שרשיון OEM "כבול" לחומרה - כלומר מהרגע שהתקנת אותו על מחשב אסור לך להעביר אותו למחשב אחר והדרך היחידה להעביר את הרשיון לצד ג' כלשהו הוא למכור את המחשב כולו. רשיון Retail אתה יכול להעביר ממחשב למחשב, כלומר ברגע שהסרת את התוכנה מהמחשב הראשון מותר לך להתקין אותו על מחשב אחר, וגם מותר למכור אותו "יד שניה".
בכל אופן נראה שמבחינה טכנית מייקרוסופט מאפשרת יותר מאקטיבציה אחת גם ברשיונות OEM (כנראה כדי לחסוך בכאבי ראש בכל מיני מצבים) ולכן יש באמת את החנויות האלה ואת המוכרים ב-ebay שעושים מזה כסף, כשהם מסתמכים על זה שהם לא מוכרים את אותו מפתח ליותר מידי אנשים ככה שהוא ייחסם ולכן טכנית זה עובד אבל חוקית זה לא יותר טוב מאופיס פרוץ. במקרה כזה כנראה כבר עדיף להוריד מביטורנט. לאופיס שהוא באמת חוקי מה שרשמתי אלה המחירים....
ואל תשווה את הסיכון של להוריד מביטורנט לרשיון עם תוכנה שמורידים ישירות ממיקרוסופט, גם הסיכון שזה יחסם קיים אבל יותר קטן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
שווה לשקול את LibreOffice החינמי ובעדיפות ראשונה, את פתרון הענן של Google.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
·nimrodl כתב:·......
זה תחום אפור, אלה רישיונות OEM שמוכרים מחדש, כמו רישיונות שנמכרים ב ebay וכו'
יש סיכון, מזערי אבל קיים....
זה לא אפור ולא שום צבע אחר שתבחר לצבוע אותו בו - זה פשוט לא חוקי. עובד? לעיתים (מכיר כמה אנשים שרכשו ועבד להם, מכיר גם 2-3 שזה נחס להם בסופו של דבר), אבל גם גירסה פרוצה עובדת וזה לא עושה אותה "אפורה".
הסבירו למה, אני לא אחזור על זה (זה אותו הדבר כמו ברשיונות ווינדוס שמוכרים באיביי בדולרים בודדים), אבל חוקי זה בהחלט לא.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
·shaked כתב:זה לשלם כסף על תוכנה פיראטית,אין שום תחום אפור כי זה מנוגד לתנאי הרשיון.
כל עובד במערכת חינוך יכול לקבל את זה בהרבה פחות כסף דרך חותם או לחלופין דרך Microsoft HUP לעובדי חברות גדולות....
בדיוק. ד"א, מכיר את האופציה של חותם (האתר לעובדי משרד החינוך) - בהחלט אופציה מעולה המאפשרת רכישת רשיונות חוקיים במחיר ממש זול, אבל לגבי HUP, לאלו חברות זה תקף (יש רשימה אפשהו)?
רציתי רק להוסיף שמי שמשתמש בעבודה באופיס 365, יכל להתקין את זה גם בבית בתנאי שהוא משתמש במחשב בבית ברמה כלשהי לצרכי עבודה. הרישוי של אופיס 365 אצלנו לפחות מאפשר התקנה של התוכנה על עד 5 מחשבים שבשימושו של העובד לו נרכש הרישון. שווה לבדוק את הנושא למי שיש אופיס 365 בעבודה.